JIGODII URCATE PE VAL

nshsggg

Azi mă voi opri pentru puțin la a vă semnala – de parcă voi nici nu știți – despre niște jigodii ordinare născute de o femeie de neam românesc, ce ar fi fătat sub un gard al planetei un pui viu pe care nu l-au ros șobolanii după ce a fost lepădat. Da, da, în așa zisa presă românească din prezent, au proliferat o pleiadă de scârbe jegoase la caracter, care au cică o mare faimă și o mare notorietate pentru că se întrec pe sine ca să urineze pe tot ce este românesc, creștinesc și care ar „ajuta” în bine, neamul din care teoretic se trag...

Nume ca Dragoș Pătraru și Sebastian Zachman de la Prima Tv, Andreea Esca, Cătălin Radu Tănase și Cosmin Stan, de la ProTv, Niels Snecker, Victor Ciutacu, Ioan Corpos, Cristina Șincai, Andreea Cretzulescu de la România Tv, Mihai Gâdea, Cătălina Porumbel, Roxana Ciucă, Radu Tudor, Adi Ursu de la Antena 3, „analiști” de serviciu precum Marius Pieleanu, Bogdan Chireac, Alice Drăghici, etc șamd... Toate aceste jigodii escamotate de Sistem în așa zisa Presă românească – devenită o hoardă de mercenari care folosesc drept armă de ucidere în masă, vorba sau cuvântul scris – sunt o pacoste, o boală incurabilă a neamului românesc. Am să mă opresc acum doar asupra unei triste figuri,  a unei onănii de-a dreptul scabroase, care și-a făcut în ultimii ani o aură de bufon al Curții, cu orientare precisă și cu expunerea părții dorsale spre oricare jivină servitoare a Globalismului...

jhdhsffDRAGOȘ PĂTRARU este numele acestei jivine ticăloase care a bântuit în ultimii ani pe la mai toate televiziunile românești devenite latrine ale Globalismului mondial.

Acest Pătraru este un maimuțoi păros și caraghios care o face pe standap-erul de comedie politică, se crede foarte inteligent - că își închipuie el și aceia care îl plătesc regește - că poate îmbrobodi lumea cu maimuțărelile și grimasele lui de cimpanzeu agățat de gratiile cuștii, halind bananele Globaliștilor, care i le îndeasă în gură. Pătraru crede că a introdus în televiziunile românești un nou gen de „political-comedy-show”, în care scuipă și ia la mișto pe oricare din vârful clasei politice românești, cu excepția Globaliștilor, atei care îi finanțează emisiunea.

Desigur, că la prima vedere, proștii și habarniștii care prind muște cu gura căscată, care se uită cu nesaț la televiziunile enumerate mai sus, fiind „fani” înrăiți, poate nu își dau seama cât de ticălos și ce os de curvă este acest Dragoș Pătraru, că el chipurile critică nonșalant și politicieni „dă stânga”, de-ai lui Marius Ciolanu, dar și pe ăi „dă dreapta”, în frunte cu Johannis, Câțu sau Ludovic Orban. Până aici are dreptate, toți sunt o apă și un pământ, dar măscăriciul păros care belește ochișorii ăia rotunzi, trasați cu compasul balustru în timp ce plescăie din urechile mari ca de cimpanzeu și se maimuțărește cu limba și brațele păroase împinse într-o gestică ce vrea să-i întărească spusele, nu scoate o vorbuliță rea sau critică la politicile impuse de globalism cu forța, în întreaga lume.

În fond, Dragoș Pătraru este o jivină globalistă care este în stare să scuipe orice pe lume, doar că să-i fie lui și progeniturilor sale bine după credința sa în BANI și huzur. Este evident că nu are niciun Dumnezeu și e în stare să facă oricât de multe tumbe sau să se îndoaie până își poate lua ștrepeleagul său în gură, doar-doar lumea va râde și nu va băga de seamă că el manipulează la greu știrile despre Plandemia mondială, sau, acum, despre războiul „criminalului Putin” contra „patriotului” Jeluinsky!

Idiotul ăsta jignește și denigrează, scuipă și umple cu bale de limax tot ce ar fi din partea rușilor lui Putin, forțându-i mâna și ăluia să ne dușmănească la hurtă, ca popor, dar mângâie și suge țurloiul rușilor partizani ai lui Zelensky, precum și a „jândarilor” globaliști americani, aprozi ai „democratului” Bidon.

Ăștia sunt cei mai periculoși oameni din Presă! Ăștia, care se erijează în jurnaliști „independenți”, dar care își construiesc o audiență bazată pe o pseudo-imparțialitate, pe o falsă imagine a unei știri, care mint prin omisiune și colportează neadevăruri flatulate doar dintr-o anume parte a Adevărului.

Pătraru se maimuțărește pur și simplu, se scălâmbăie, ba a ajuns mai nou și mare „specialist” în analiză politică, uzurpându-i locul a(e)rianului puhav și cu tuhăsul mare,  Sebastian Zachman, care a fost înlocuit de babeta tencuită de la FOCUSAndreea Berecleanu – prompterista eșuată la Prima Tv.

Când un maimuțoi ca și Dragoș Pătraru este consultat în „prime-time” ca să-și facă reclamă la propria emisiune de la ora 22, este clară orientarea canalului, care funcționează invers, de la Stația de Epurare cară dejecții înspre casele oamenilor!

Cei care nu sunteți la curent cu ce produce și exprimă acest melc fără cochilie care stă în beciul jurnalismului - lăsând bale pe pietrele reci și umede ale zidurilor - puteți privi o mostră din jigodismul cu care manipulează populația. Urmărind o emisiune aici, mai jos.

GABRIEL MIHAILA

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?