JALE cu „J” mare in orasul bulibasei CHIRICA

iaSI

A sosit și ziua de 1 Decembrie  în an de centenar și peste comuna Iași din județul unde PSD crede că are puterea...!

Toate orașele mari ale țării, comunele mai răsărite de pe cuprinsul Transilvaniei iubite de Dumnezeu și de fostul Imperiu austro-ungar s-au pregătit din timp pentru a marca în istorie acest eveniment - dacă nu pentru prostimea trăitoare astăzi - dar Iașul păstorit prin grija Mafiei apărate de statul subteran cu izvorul în ultimii douăzeci de ani, arată mai rău ca Vasluiul, ca Hârlăul sau Pașcaniul, dar mai bine poate decât un sat de romi săraci ce așteaptă sărbătorile „rumânilor” ca să fie un pic de belșug și chef cu veselie pentru a mai ciordi câte ceva ca să-și mulțumească „hasul” veșnic flămând după furăciuni.

O jigodie ineptă și nesimțită ca Mihai Chirica mai rar veți mai putea găsi, chiar și pe cuprinsul României. Un fost trepăduș al mârlanului din Coțușca, acoperit de titluri universitare obținute prin turnătorii și proptele la vechea Securitate, l-a luat sub aripa lui de curcan bătrân salvat la Ziua Recunoștinței și l-a crescut până ce l-a predat pe bază de inventar următoarei reptile adusă de jocurile politice păstorite tot de javrele securiste, aduși  din străfundul Moldovei ca să ne scuipe și să ne umilească.

Având „școala” unde au predat cursurile ticăloșiei - adusă la nivel de artă – de cei doi mârlani furnizați de județul Botoșani, Chirica și-a depășit repede discipolii, nu doar la nivelul științei de a fura după Regula celor 7 F (fură frate fără frică, formele fie făcute), dar și la volumul jafurilor produse sistematic din banul public, având constant acoperirea instituțiilor abilitate să-l priponească pe șuț și să-l bage la ocnă unde să dea la târnăcop pentru a scoate sarea iodată care se aruncă rar pe drumuri ca să topească zăpada.

Ei bine, jigodia asta ineptă a lăsat Iașul de Marea Sărbătoare a Zilei Naționale fără a mișca măcar un deget ca să facă pe ieșeni să simtă cu adevărat această zi.

Coborând Copoul noaptea până în Tătărași, pe Independenței, pe Elena Doamna, prin Metalurgie, nu ai să întâlnești pe tot traseul decât câteva luminițe ornamentale materializate într-un fel de fundițe sau papioane incerte ca luminozitate, ce fac umbră luminii din vârful șarampoaielor strălucitoare de pe străzi. auto

Aflu că jigodia asta tuciurie a renunțat în a contracta astfel de lucrări cu vreo firmă specializată care făcea an de an astfel de iluminat ornamental cu ocazia sărbătorilor, ce țin între Sf. Andrei și Sf. Ioan și anul acesta ticălosul a pus gunoierii, controlorii de la tramvaie, asfaltatorii și electricienii de la semafoare să agațe printre picături niște ghirlande de becuri prin diverse locuri – în limita posibilităților - printre picături și respectarea sarcinilor de serviciu din Fișa P(r)ostului...

Jigodia Întunecată a lăsat sărbătorile de iarnă doar pe seama primarului privat al Iașului – Iulian năMall-uri – care a rezolvat Stațiunea de odihnă Palas în stil occidental, ca să prostească lumea ce nu are altă alternativă.

Unde să meargă ieșenii să-și ducă pruncii ca să-l vadă pe Moș Crăciun? La Palas Mall, evident! Acolo omul mai cumpără ceva, mai consumă ceva, se mai distrează de sărbătorile organizate profesional de specialiști, dar omului anonim din orice cartier al Iașului nu-i rămâne decât să se uite la televizor unde să vadă ce pot face alți primari de comune, cum inaugurează ei patinoare, cum instalează scene în aer liber unde se perindă tot felul de artiști, unde au loc Târguri Tradiționale de Crăciun, unde sfârâie grătarele și lumea se amăgește pentru o lună că are și ea sărbători fericite...

Da de unde! Ticălosul acesta care dă conferințe de presă pe limba lui de lemn sfarogit în fața cortului, se laudă cu tot felul de acțiuni dedicate Maerii Uniri și cheltuiește camioane de bani în acest scop pe chestii aiurite, de odaie, unde nu vin la ele decât câțiva șacali din mafie care împart lovelele din prăduire și își iau parandărătul.

Poate că în sfârșit ieșenii vor deschide ochii și vor înțelege într-un final ca măcar după trei decenii de prostire sistematică, să nu mai voteze nicio jigodie ineptă aruncată în „capu la listă” de vreun partid care se bate pentru ciolan de atâția ani și să aleagă pur și simplu cu mintea, vreun reprezentant chiar Independent, un om care poate trece în CV ceva palpabil că a făcut la viața lui, un om care să aibă măcar tangențial legătură cu vreo meserie ce ține de Administrație Publică, un om care chiar a făcut management aplicat într-o firmă și nu un alt flaifuter ieșit dintr-un supt de deget!

Chirica a ajuns să nu mai aibă bani de dat cu ei în câini! Nu mai are suport politic, a devenit țuțerul săsălăului nazist de la Cotroceni, iar Soros îi da bani doar ca să pună în Piața Unirii bannere antiguvernamentale, să monteze corturi în Piața Unirii lângă Domnul Cuza, să finanțeze mascat acele ONG-uri care se dau a fi „societate civilă” ce scuipă cu osârdie numai PSD.

Toate aceste blestemății, Bulibașa Iașului le comite evident numai sub protecția șobolanilor care au sălașul pe sub Parchet, în clădirile miliției comuniste - unde comandanții sunt numiți de Mafie  - și pentru asta ei întorc capul în altă parte.

Este cea mai mare palmă dată vreodată ieșenilor și nu numai lor, este cea mai întunecată și jalnică lună de sărbătoare de după Deranjul din 90 și asta e doar pentru că omul tuciuriu din Palatul Roznovanu nu este interesat până va fi aruncat la zarcă decât să mai producă bani din ORICE, în principal din șpăgi luate de la dezvoltatorii imobiliari ce construiesc în devălmășie - Oriunde și Oricum - doar parandărătul la bulibașă să iasă!

hasno

„HAS MO  CAR HARASELU, ȘOȘOIU !”

PEȘTIȘORUL DE ARGINT DE CLANȚĂ

 

Featured

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags