IUDE SI IUDEI SCUIPA OTRAVA PESTE ROMÂNI

kgjhdfui9

Se produce o mare manipulare, ca și cu „microbul” naibii... Pe ăla l-a anihilat Putin, involuntar, îndată ce a pornit asaltul spre Ucraina. Probabil că va lua Premiul Nobel pentru medicină, înainte ca Tribunalul Internațional de la Haga să-l decreteze criminal, autor de genocid împotriva populației Ucrainei, adică tot slavi ruși ca și el...

Românii – așa cum am spus din prima clipă – să ia semințe și să stea cu ochii la evenimente, fără a uita nicio secundă: NICIO TELEVIZIUNE, niciun ziar online, nu transmite IMPĂARTIAL ADEVĂRUL!

Suntem manipulați pe toată planeta, din Australia în Canada, din Chile în Japonia și Noua Zeelandă, din Africa de Sud până în Norvegia! Cu sume fabuloase de bani pompate în Presă și de fapt în toată Media, s-a creat o conjurație mondială de stigmatizare a Rusiei, fără a se relata că de fapt aceste provocări venite de la americani – via NATO – sunt de fapt interesele GLOBALIȘTILOR ateiști, care duc acum o bătălie mondială de acaparare a planetei! Putin și Rusia sunt privite ca un real pericol pentru ei, deoarece au o putere militară de temut, iar singura șansă de a fi anihilați, este coalizarea întregii lumi împotriva lor, adică folosirea omenirii ca armată mondială a globaliștilor! Ucraina este pe post de iepure alergător în fața ogarilor, doar un pretext, doar o nadă aruncată Rusiei de către globaliști! Se folosesc de doctrina Rusiei, de Istoria care arată spiritul acaparator dovedit de secole, dorința lor de a stăpâni cât mai mult teritoriu și popoare și cu această armă întoarsă acum cu țeava spre pieptul lor, vor fi până la urmă înfrânți. Dar odată cu înfrângerea Rusiei, VA FI ÎNFRÂNTĂ OMENIREA, creștinismul, o forță militară capabilă să lupte fizic cu globalismul. Aceasta este cheia, aceasta este de fapt enigma ascunsă de excesul de propagandă!

Manipularea creează o galerie în tribune, nu neapărat o armată de luptători! Este nevoie ca lumea să înghită și să fie pregătită pentru ceea ce urmează! Urmează provocarea cu orice preț a lui Putin să facă o mică greșeală care să dea motive NATO, să pornească ostilitățile armate contra Rusiei. Provocarea poate interveni de la România, Bulgaria, Polonia, țările baltice... Niciodată de la o țară puternică și importantă din NATO. Este atâta pământ de împărțit, atâtea bogății, atâta mână de lucru, inteligență, piață de desfacere, sunt atâtea obiective de nimicit,, încât de acum înainte, războiul total poate fi oricând început.

DAR, ATENȚIE!

Cei care vor de fapt asta, cei care deja nu mai au ce pierde, când omenirea și-a dat seama de intenția lor, sunt GLOBALIȘTII! Acești demenți ai satanei se văd deja demascați și încolțiți, iar planul lor este să se urce pe un val de ură contra Rusiei și a lui Putin ca să zdrobească și creștinismul ortodox , pe care nu au reușit să-l penetreze ca în țările catolice, precum și rezistența oamenilor la dictatura impusă cu Plandemia, care deja eșuează.

Sunt stocuri imense de armament în buncărele lumii, dar și ale Rusiei, așa că acum se dorește o confruntare între armata rusească și armatele NATO. Într-o bună zi, ucrainenii își vor da seama că au în fruntea lor tot niște globaliști, precum România, Canada, Franța, Italia, etc.

Ucraina, Bielorusia, Federația Rusă, sunt populate cu slavi, de fapt un singur popor, un singur neam. Tot globaliștii care i-au pus în fruntea URSS pe Gorbaciov și Elțîn au reușit să-i destrame și să-i dezbine.

Românii ar trebui să fie complet imparțiali! E normal să fii EMPATIC cu populația fugară din calea războiului, dar asta nu ar trebui să se facă lipind-o de conotații politice, care sunt total manipulatoare, pentru a crea un dezechilibru în defavoarea Rusiei! Noi nu avem pe nimeni cu care să ținem și nu trebuie să ne implicăm emoțional. Trebuie să fim buni creștini, să ajutăm așa cum suntem noi făcuți ca popor, pe toți – indiferent de rasă, credință sau naționalitate – dar dușmanii noștri de moarte SUNT GLOBALIȘTII, pe ei trebuie să-i anihilăm și să devină azi ținta tuturor popoarelor!

Nu avem noi voie să-i judecăm pe ruși și pe ucraineni, așa cum nici ei nu au căderea să ne judece pe noi, în raport cu hotărârile noastre. Globaliștii trebuie VÂNAȚI și EXTERMINAȚI pe tot globul pământesc, războiul fratricid între slavii din Rusia, Bielorusia și Ucraina, sunt rezultatul manipulărilor și acțiunii dușmanilor omenirii.

O droaie de iude și iudei populează canalele de televiziune din România și cu siguranță și din alte state, care pentru sume fabuloase de bani și pentru crezul lor de veșnici trădători, scuipă și colportează neadevăruri.

Alogeni puhavi, cu șezutul umflat, precum Sebastian Zachman de la „PRIMA Tv”, Dragoș Pătraru – de la același canal, Niels Sneker de la România Tv și TOȚI redactorii de acolo, Mihai Gâdea, Radu Tudor și toți realizatorii de la Antena 3, B1 Tv, Kanal D, chiar TVR, Realitatea, au ajuns niște canalii care ar trebui judecate odată, pentru tot răul făcut românilor și României!

Când vă uitați la televizor, lacomi să vedeți războiul ca pe un serial captivant de aventuri, când sorbiți cu nesaț imagini cu refugiații care încearcă să fugă din fața pericolelor de moarte, nu cădeți pradă cuvintelor de intoxicare și manipulare. Nu, statul ucrainean NU facilitează fuga cetățenilor din țară, a mamelor cu copiii îngroziți de ceea ce li se întâmplă în viață, nu le asigură condiții minime de adăpost, hrană și apă în preajma punctelor de trecere a frontierei de stat, ba chiar intenționat pune piedici! Așa se comportă un stat cu conducere criminală! La rândul lor, autoritățile române – în înțelegere cu cele ucrainene – MIMEAZĂ mai mult implicarea și chiar pune piedici vizibile societății civile care a sărit necondiționat și creștinește în ajutorarea oamenilor năpăstuiți!

Voi, asta trebuie să vedeți, asemenea concluzii să le trageți, asta să citiți în imaginile transmise „printre rânduri”! Știrile care însoțesc imaginile din orașele bombardate trebuie luate cu multe rezerve, ele sunt și știri manipulatoare, atât pentru poporul ucrainean, pentru cel rus și bielorus, dar și pentru opinia publică mondială.

În scurt timp, globul pământesc - prin intermediul multor popoare - își va alege noii conducători. Majoritatea acestor fiare aflate azi la butoanele omenirii, vor să continue până la victoria lor finală și până ce o DICTATURĂ mondială va fi impusă! Omenirea este în fața unei uriașe răscruci: dacă nu alege conducători radicali, care se împotrivesc globalismului, viața pe planetă este în pericol de a se pierde. Se vor pierde libertăți, se vor pierde averi, milioane, sau chiar sute de milioane de vieți.

GABRIEL MIHAILA

Featured

NENOROCITA MOLDOVA

Ieri – fără să am nici cel mai mic habar despre acest articol publicat de jurnalistul independent Gabriel Gachi - tizul meu pe care îl stimez și îl susțin de departe – am publicat pe paginile mele un text în care îmi exprimam sila și