IOHANNIS SI PNL - CONGRESUL PITIPOANCELOR SUB HAINE SCUMPE SI FARDURILE GROASE, TRANSPIRATIE, URÂT MIROSITOARE!

picture

După 5 ani în care s-a odihnit la munte și la mare, între două conferințe de presă în care a călcat în picioare funcția Președintelui, mințind și învrăjbind națiunea, KLAUS IOHANNIS ESTE CA NOU. Ca nou și corul pițipoancelor din PNL, partidul care N-A FĂCUT NIMIC PENTRU ROMÂNIA ÎN ULTIMII 30 DE ANI, nimic bun, vreau să spun, numai trădări și huiduieli, iar aripa pedelistă doar orori securistice!

Oamenii, dacă putem vorbi despre oameni la PNL și la Iohannis, n-au nicio legătură cu poporul, cu țara. De fapt nici nu mai putem vorbi despre un PNL, partid politic, ci o bandă de provocatori la discreția serviciilor secrete, poliției politice din justiție și a filfizonului Iohannis - fără vreo legătură cu România.

Unii vor spune: hai, domnule, nu e chiar așa, e o exagerare! Nu domnilor, chiar deloc: ÎN ULTIMII 30 DE ANI CE PROIECT DE ȚARĂ AU PROPUS LIBERALII? Nici unul. Nici măcar ce-a făcut PDL-ul lui Băsescu! Zic, ce legi, ce reforme, ce schimbări? NIMIC! În perioada CDR, PNȚCD și-a lăsat amprenta, a orientat România spre vest, a dat semnul schimbării - cu toate erorile făcute, care l-au costat scoaterea din jocul politic parlamentar! DAR PNL: NI-MIC!

Niște sinecuriști, agățători, ipocriți, fanfaroni, gata să pupe mâinile celor tari, când cu PNȚCD-ul, când cu PDL-ul, când cu PSD-ul, pentru ca, apoi, să-i trădeze rând pe rând pe fiecare, CU FIECARE, CEA MAI MARE PROSTITUATĂ DIN POLITICĂ! Faptele sunt cunoscute de toți!

Azi, IOHANNIS ȘI PNL SUNT NOI NOUȚE! Pentru ei nu există rușine sau responsabilități, contează NUMAI cine achită nota de plată, cine pune muzica, cine dă comanda! ELE SUNT PIȚIPOANCELE PERFECTE!

Dar, sub mătăsurile transparente, sub fardurile groase și țipătoare, nu-și pot și nu-și vor putea ascunde mirosul de parfum ieftin dat peste pielea nespălată, plină de transpirație rece! Puteți voi să mai păcăliți încă o dată și iar, nimic n-ați făcut, ci doar rău, nimic nu veți face: ”CU VOI VIITORUL TRECE”, că așa spunea Mihai Eminescu despre VOI, LIBERALII, acum un secol și jumătate!

Aurelian Pavelescu

Featured

PICTURA CU MORTACIUNE A PROCURORULUI EMILIAN EVARZA!

MOTTO: „Dosarul în care fostul președinte al Colegiului Medicilor, profesorul Vasile Astărăstoae, fost rector al Universității de Medicină și Farmacie din Iași, a fost achitat definitiv, după opt ani de procese, scoate la iveală mecanismul diabolic f

LUDOVIC ORBAN A MINTIT ÎN DECLARATIA DE AVERE! LA PUS-CA-RI-E, DE-MI-SI-A! DOVADA? COSUL ZILNIC POTRIVIT LEGII! PORBLEMA DE SECURITATE NATIONALA!

Ludovic Orban și-a pus singur lațul de gât, mințind în declarația de avere. Asta înseamnă fals și uz de fals, infracțiuni grave pentru un demnitar, parchetul general și ANI fiind obligate să se sesizeze. Dovada?