IOHANNIS, OPRESTE-TE!!! - NOTIFICARE

jfjhdgxdfgdgf

      Asociația JURIȘTILOR pentru APĂRAREA DREPTURILOR și LIBERTĂȚILOR,

te NOTIFICĂ următoarele, în temeiul dispozițiilor imperative ale Constitiției României:

          1. Klaus Werner IOHANNIS, ești Președintele României, garantul independenței naționale și al integrității teritoriale a țării, conform Constituției.

      Pe cale de consecință AI OBLIGAȚIA SACRĂ să fii FIDEL ROMÂNIEI, nu intereselor oculte ale puterilor străine potrivnice nevoilor și intereselor poporului român care te-a investit cu încrederea lui ca să îl reprezinți cu demnitate, nu din poziție de slugă obedientă.

        2. Klaus Werner IOHANNIS, AI OBLIGAȚIA SACRĂ să aperi România - stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.

        3. Klaus Werner IOHANNIS, POPORUL ROMÂN, în calitate de titular natural și de drept al puterii politice, în fața voinței căruia armata română este exclusiv subordonată, îți spune imperativ, ca nu își dă consimțământul pentru a intra în nici un fel de război.

       Ca atare, îți este interzis să faci din România țintă sigura pentru Rusia, fapt pe care l-ai nesocotit, iar la acest moment, tu și toți cei din aparatul administrației de stat sunteți deja sub incidența dispozițiilor art. 398 cod penal – înalta trădare care spune așa : Faptele prevăzute în art. 394-397, săvârşite de către Preşedintele României sau de către un alt membru al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, constituie infracţiunea de înaltă trădare şi se pedepsesc cu detenţiune pe viaţă sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

        4. Klaus Werner IOHANNIS, unicul lucru pe care ai voie și poți să îl faci pentru ați răscumpara înalta trădare față de România și poporul român, este să înțelegi exact și clar momentul în care te afli, făcând simultan două declarații:

      a) SĂ CERI IMEDIAT de la Ucraina PREDAREA DE ÎNDATĂ a TUTUROR TERITORIILOR ISTORICE ROMÂNEȘTI;

       b). SĂ DECLARI IMEDIAT NEUTRALITATEA ROMÂNIEI față de războiul dintre Ucraina și Rusia, interzicând trupelor străine de pe teritoriul României să lanseze atacuri asupra trupelor rusești.

       5. Klaus Werner IOHANNIS, în cazul în care vei ignora această notificare, vom considera atitudinea ta un act de rea-credință și înaltă trădare, precum și dovada indubitabilă a faptului că ai avut și ai intenția de a încălca în continuare, în mod flagrant Legea suverană și fundamentală a țării – Constituția României.

       Prezenta notificare este înștiințarea ta și punerea în întârziere, astfel încât să nu poți spune că nu ai cunoștință de situația învederată.

       ROMÂNIA ARE NEVOIE ȘI TREBUIE SĂ FIE RESPONSABILĂ să își respecte și să își apere națiunea, libertatea, suveranitatea, independența, unitatea, indivizibilitatea și pacea.

Avocat Marina-Ioana Alexandru - Președinte

Asociația JURIȘTILOR pentru APĂRAREA DREPTURILOR și LIBERTĂȚILOR

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?