ÎNVATATI, ÎNVATATI, ÎNVATATI! – A SPUS LENIN SI TOT A MURIT...

dfggg

Bă nene, e culmea că abia acum se adeveresc spusele lui Lenin, acum când au ajuns la putere prin mai toate țările Europei, strănepoții  ideologiei marxist-leniniste! Săracul „ucitelnik” ar crăpa de invidie dacă ar vedea cât de fidel se străduiesc spermatozoizii săi ajunși acum oameni mari și la propriu și la figurat, să-i ducă la îndeplinire învățăturile.

Păi ca să trăiești azi în Uniunea Sovietelor Europene, ai mare nevoie de o gândire matematică, o minte analitică de computer, dar mai ales o memorie de mulți giga de ram ca să poți aplica toate restricțiile aiurite fătate de mințile unor fătălăi cu retard congenital ce au fost cipați de nen’tu Soros și Țucănberg de când ieșeau pe țeava de eșapament al lui tac’su...

Băăă, ăștia „e nebuni” de-a binelea! În primul rând că au pus mână de la mână toate jigodiile ce guvernează țările lumii și aplică ordine nevăzute de publicul larg ca să întrețină moșmanda asta mondială cu pandemia.  Un lucru este cert: virusul umblă nestingherit prin lume ca oltenii prin România și moldovenii prin Europa! Este cert că a fost elaborat ca o armă biologică menită să provoace haos mondial ca să profite niște baștani interesați, să secere cât mai multe vieți fragile și cu imunitate individuală scăzută, precum bătrânii și bolnavii cronici, dar și tineret dedat la iarbă de mare...căitare...ca să rămână pe planetă cât mai puțini oameni cu defect, care nu mai pot munci și aduce o bunăstare celor care comandă. Să reducă cheltuielile bugetare cu pensiile și întreținerea lor prin sistemele de sănătate – că sunt inutili practic – și ce rămâne, e o selecție naturală care selectează bine specia ce va procrea indivizi mai sănătoși, deci mai folositori. Aceasta e scopul, asta e realitatea, dar „pandemia” este o gogoriță de politică „corectă” din punct de vedere logic și asta este doar un paravan bine și atent întreținut de mass-media constrânsă să devină unealtă și să facă jocul guvernului mondial.

În acest scop, o armată de IT-iști, sociologi, medici, juriști, lucrează de zor în laboratoare ascunse privirilor pentru a face calcule stufoase și grafice prevestitoare de „evoluție a pandemiei” după care jigodiile din clasa politică de la guvernare anunță morții și infectații, numărul paturilor ocupate din spitalele „covid” și oboseala efectivă a unor medici din Linia Întâi care sunt gata să jure sfârșiți de oboseală că sunt total epuizați și nu mai fac față. Păi ăia chiar „p bune” vorbesc, dar ei sunt doar o consecință a muncii altor confrați politruci care muncesc cot la cot cu javrele ce produc scenariul și decorurile acestui film co-producție „CHINA FILM, DEFFA BERLIN și BOLYWOOD MOMBAY.

Mori de orice, din orice cauză firească, pentru că s-a terminat ața pe mosor, ei tot la Covid te raportează. Te îngroapă repede, fără autopsie, ca să nu se descopere golănia, popa abia poate spune Tatăl Nostru și gata!

 Totul este o mare mârșăvie, iar marionete precum Werner Săsanis, Florinel Basilică Cuțu-cuțu și ceilalți figuranți, fac tot posibilul să aplice tactici și tehnici de dictatură nazistă după manuale scrise de savanți ai morții cu practică în lagărele de exterminare.

Ce fac aceste jigodii? Păi nu fac nimic decât PRADĂ și pentru asta mimează măsuri menite în a băga groaza în toate popoarele, de a distruge toate democrațiile chiar mai avansate, dar mai ales de a gândi și scoate tot felul de aberații menite să întrețină HAOSUL!

Sunt scoase din mâneca scurtă a lui Arafat și din chiloții pătați de poluție ai lui Cuțu tot felul de restricții pe zone, pe ore diferite, pe străzi, pe cartiere, pe paștele părinților lor atei!

Acum îți trebuie cunoștințe matematice avansate ca să ții minte ore, să calculezi metri patrați de spațiu în care să stai la o crâșmă să bei o cafea, să stai la coadă să plătești dările către ei, să te dai cu săniuța pe un munte cu zăpadă... Ceee mai...tre să fii „dăștept” tare ca să știi când ai voie să ieși să-ți iei lapte, pâine, când ai voie la farmacie că s-au terminat anticoncepționalele, când poți să mergi la supermarketul la care acești cretini marxiști-leniniști i-au restrâns orele de program ca să amplifice înghesuiala, sau să te prindă că nu te încadrezi în orar ca să te amendeze!

Legislația în tot UE este atât de stufoasă și de diferită de la o țară la alta, atât de imbecilă, că efectiv te face să te lași păgubaș să te sui în avion sau mașina proprie și să treci granița.

Dar în România este cu mult mai ineptă și imbecilă, la noi boii și vacile care conduc turma de oi mioritice sunt mult mai „soft”, sunt cu mult mai inteligenți și mai inventivi, ceva cam invers proporțional cu docilitatea și frica de protest a românilor îndobitociți de șaptezeci de ani de comunism și liberalism sălbatec.

Este clar că un om de rând care nu vrea să se lase intoxicat de televizor sau de fake-news-urile de pe Net, nu poate trăi liber și liniștit în aceste vremuri! Trebuie să cunoști multă matematică ca să-ți calculezi metri patrați, metri cubi de aer care ți se alocă prin normative, să ai gadgeturi de ultimă oră în care să stochezi informații up-datate despre toate restricțiile și modificările când ieși din scara blocului, când schimbi strada, cartierul, sau localitatea...

A știut el Lenin săracul ce spune când ne îndemna: ÎNVĂȚAȚI, ÎNVĂȚAȚI, ÎNVĂȚAȚI!

GABRIEL MIHAILA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags