ÎNTREBARI ROSTITE ÎN SOAPTA

JFHFGFV

„Dacă tancurile ruseşti ar ajunge la Kiev, ar începe „Al Treilea Război Mondial”, a declarat vineri, ministrul italian al apărării, Guido Crosetto, în cadrul unei conferinţe, la Roma, pe tema „Perspective europene pentru o apărare comună”.  

„Ţările europene şi din NATO sunt primele care doresc să evite escaladarea. Cu toţii aşteptăm posibilitatea de a se ajunge la negocieri pentru pace”. 

Cum să se ajungă la negocieri de pace, când tu dai arme fară număr pentru escaladarea războiului? 

Politrucii aștia din Occidentul colectiv, mai sunt sănătoși la cap?

Dacă, totuși, se va ajunge la al Treilea Război Mondial, cine sunt CRIMINALII pe care omenirea îi va considera responsabili pentru aceasta CRIMĂ?

Cu siguranță sunt cei care - împotriva logicii și a bunului simț - spun că vor „să evite escaladarea” și încearcă să stingă incendiul din Ucraina cu benzină și kerosen!

Adică cu arme, cu tancuri, cu avioane si rachete!

CRIMINALII sunt SUA și toți cei ce se aliniază în spatele lor, amestecându-se într-o problemă internă a „lumii ruse”!

Imaginați-v că ar fi existat o problemă similar in „lumea anglo-saxonă”.

Cât de CRIMINALI ar fi fost rușii (sau alții) dacă ar fi intervenit într-o asemenea situație, în care nu aveau ce căuta și care ar fi degenerat în al Treilea Război Mondial?

DUMITRU RIZOAICA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?