Intrebari pentru domnule ministru, prof.univ.dr. Tudorel Toader

picture

Domnule ministru, prof.univ.dr. Tudorel Toader, am o serie de întrebări pentru dumneavoastră. 
Nu sunt întrebări retorice ci extrem de punctuale. La care, la un anumit moment al carierei dumneavoastră, veţi fi obligat să răspundeţi. Căci scheletele din dulap ies la suprafaţă întotdeauna . Mai devreme sau mai târziu. Dar ies.

1. În biografia dumneavoastră aveţi , ca şi adversarul dumneavoastră, Augustin Lazăr, o perioadă obscură : 1979-1982. Între terminarea liceului şi începutul facultăţii. Ce “şcoală” aţi făcut în acea perioadă ? Şi, mai ales, unde ?

2. Unde aţi început studiile doctorale, la Iaşi sau la Bălţi, în republica Moldova ? şi mai ales pe cine aţi avut conducător de doctorat ?

3. de ce aţi beneficiat în mod gratuit din partea SRI de maşină personală? În baza cărui temei de drept ?

4. Cine v a propus în comisia de doctorat a Laurei Codruţa Koveşi ? Şi care au fost concluziile dumneavoastră, ca profesor universitar şi referent de specialitate al lucrării, privind nivelul ştiinţific al acestei lucrări de doctorat?

5. De câte ori pe săptămână aţi fost vizitat, pe timpul mandatului de judecător al CCR, de ofiţeri SRI , cine au fost aceştia şi care era scopul vizitelor?

6. Cum motivaţi din punct de vedere moral opinia dumneavoastră contrară, pe care aţi avut o la judecarea neconstituţionalităţii legilor Big Brother, în sensul că aceste legi, care reprezentau o încălcare flagrantă a CEDO, sunt curat constituţionale?

7. În ce condiţii aţi dobândit calitatea de notar public în contextul în care, la acea dată eraţi şi avocat ? cine şi în baza cărui text de lege v a semnat ordinul ministrului justiţiei de numirea în calitatea de notar public în contextul în care dumneavoastră înşivă eraţi, la acea dată, ministrul justiţiei?

8. Ale cui interese în justiţie apăraţi de fapt dumneavoastră, domnule prof.univ.dr. Tudorel Toader ?

Se pare că doamna Cristina Tarcea, preşedinta ICCJ , personaj care Îmi displace profund , era totuşi pe deplin îndreptăţită să vă viseze în rolul de impostor.

Un om care, ca şi domnul prof.univ.dr. Adrian Severin, şi toţi ceilalţi cetăţeni români, au interese în justiţie.

Marchizul De Pombal

Am ajuns zilele să o văd şi pe asta, dragi prieteni:
La 30 de ani de la Revoluţie, în ţara românească, un ministru al “justiţiei” susţinut de PSD, se ţine sâmbătă seara de glume tâmpite pe facebook şi spune că drepturile şi libertăţile fundamentale ale romanilor nu sunt o urgenţă.
TuDorele, dar când te-ai făcut tu pe tine notar, atunci a fost urgenţă?

Putem atunci să aruncăm ţară la gunoi şi să stingem lumina. Tot ăia e.

PS. Mesajul acesta nu va fi şters. Poate până luni dimineaţă îl citesc şi PSD-istii şi înţeleg că nu poţi să faci nici autostrăzi, nici irigaţii, nici investiţii, nici să măreşti pensii, salarii, PNDL-uri şi para-PNDL-uri dacă nu pui rânduiala în ţară! Cu amatorii, incompetenţii şi trădătorii nicio şansă!

Daniel Dragomir 

Domnule Toader, nu mă interesează deloc orgoliile și polemica dvs. cu domnul Severin. Dar vreau să vă spun că aș fi preferat să postați, la nervi, injurii decât să folosiți, după doi ani de mandat la Justiție, EXACT retorica lui Iohannis! Care e diferența între ce spuneți dvs. azi ("la câte interese are în justiție") și ce spune mereu Iohannis - "niște penali atacă justiția pentru a se salva"!? 

poya

Pentru mine este absolut șocant! Cum tot șocant este să văd că vă preocupă postarea de mesaje care se "autodistrug", în loc să ieșiți PUBLIC din oră în oră, inclusiv prin postări care nu se autodistrug, și să vorbiți despre singurul subiect care contează acum: Augustin Lazăr (CĂLĂU) - Iulius Filip (EROU)!

Liviu Plesoianu

Featured