Intoarcerea Marelui Betiv

poza

Ne-am trezit, normal după Sf. Ion

Avalansă de tâmpenie, acum când opoziția, precum musculița de oțet primăvara, s-a trezit la viață. Să le luăm pe rând.

Deși pentru el nu garantez că funcționează chestia cu trezi, Orban dă în judecată Avocatul Poporului, că era în concediu când au vrut ei să sesizeze instituția pentru,,,,, nici nu mai are importanță pentru ce! Asta săracu', a înțeles că se întoarce Băse să-și ia partidul înapoi și vrea să îți arate competența în plângeri penale. Vă da-ți seama că Băse vine la PNL să se aseze pe scaunul de președinte, că doar nu vine să plătescă lunar cotizația. În afară de „Asta cu damigeana”, Băs va pune pe mai mulți în poziții inconfortabile, aproape ce poziția ghiocelului sau a caprei în așteptarea țapului. Gorgiu, Bușoi ori Nistor? Și Antonescu! Da, Antonescu! Va fi un deliciu să vedem cum Crin va pupa condurul Băsescului pentru a accede pe listele din Parlamentul European. Săracu' Porumbacu'! Băse zicea că ăsta ar fi numele de acoperit a florii de dus la mort. Dar ce să îi faci, funcția bate gradu' și de data asta!

Kovesi contestă la CEDO decizia CCR emisă în legătură cu suspendarea ei: Tare s-au ce? Bine că nu a reclamat CCR-ul la ONU sau la Tribunalul Galactic, ori la Staborul înțelepților din Galaxia Andromedei!

Și Isărescu a fost nene un deliciu în apariția publică în legătură cu ordonanța taxei pe lăcomie. El, ce de aproape 30 de ani ne-a fost vândut ca geniul din spatele numărării banilor în România, omul cu rețeta economico-financiară perfectă, capabilul neamului care a transpirat semnând bancnote pentru noi proștii, mă rog Magnificul Finanțișt al Neamului Românesc zice „Nu înțeleg”.... Ca orice bancher care se respectă, atunci când e vorba de dat bani omu' face pe prostu'! Eh, dacă era de luat, alta era socoteala!


Deși cam lung postul ăsta, nu pot să nu închei și să vă zic un ultim nume.... Radu Tudor! Nasol cu omu'. Cred că nu vrea Trump să îl mai bage în seamă, Putin îl ignoră, iar Iohannis nu îi răspunde la mesaje, că altfel nu văd de ce bufeurile alea post menopauză! I-or fi picat nasol sarmalele, dar mi se pare totuși prea mult pentru o indigestie care putea fi rezolvată cu triferment!

Gogu Orlando

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?