ÎNSANATOSIREA NATIEI

gdhgdjhjj

Recentul concert pe Arena din București a trupei simbol Coldplay   ma redresat puțin în ceea ce privește deziluzia mea privind generațiile după „revoluție” care pur și simplu o luaseră razna. Mă refer aici la niște obiceiuri devenite ulterior vicii, care au marcat niște generații ce s-au metamorfozat pur și simplu până la degenerare.

După Lovitura de stat din 89 în care globalismul a răsturnat perfid comunismul lagărului socialist condus de URSS, în toate popoarele „eliberate” sa declanșat sau furie a tineretului de peste tot să treacă la a imita cu orice preț a vieții decadente a unei părți a tineretului din 89. „lumea liberă”, acel tineret care se droghează, se află la periferia oricărei societăți, care este lipsit de orice brumă de cultură, de orice țel în viață, care trăiește într-o promiscuitate soră cu viața animalelor sălbatice, încercând prin asta să iasă. în evidență față de lumea normală din jur. Cu bani foarte puțini câștigați adeseori prin jaf și prin eludarea legii, devenind dealeri de droguri sau furnizori de prostituție, ei încercau să imite opulența agresivă a oamenilor bogați care formau o „elită” spre care visau cu toții. Din nefericire ruperea lanțurilor concomitent într-o lume care fusese închisă într-un imens lagăr aproape o jumătate de secol, a declanșat și o goană nebună pentru înavuțire cu orice preț, o goană după bogăție și o viață de uzur a unei majorități care și- a pierdut mințile. Având exemplul propriilor părinți care vorbeau în casă numai despre bani, numai despre metode de orice fel de „a face bani”, copiii s-au văzut deodată abandonați în familiile lor proprii, s-au trezit fără o importanță primordială în viața de familie, iar asta ia făcut să-și găsească alte modele în viață, din nefericire lipite de moralitate și de o reală valoare.

După Lovitura de stat din 89 lumea și-a schimbat brusc obiceiurile sănătoase de viață și după distrugerea cu bună știință a locurilor de muncă din industrie - care devenise „inutilă” și pusă pe foc - lumea sa trezit debusolată. Așa că a găsit refugiul în vicii devenite apoi modă, exemplu și „repere” care au răsturnat scara de valori.

Idioții - în dorința lor să pară inteligenți și oameni de vază - au crezut că „libertatea” înseamnă posibilitatea socială de a anula convențiile, scara de valori pe criterii de performanță în orice domeniu, așa că au creat o nouă scară de valori a lor proprie. , iar când balanța sa înclinat spre mulțimea fără școală solidă, cu un pospai de cultură, cu patalamale pompoase primite drept dovadă pentru absolvirea unor școli care scotea pe bani idioți cu diplomă, oameni cu specializări inexistente, nepalpabile, dar având denumiri de abilități în limba engleză, au început să predomine și să devină o majoritate care „făcea legea”...

Deveniți maturi, cei după 50 de ani, care trăiseră și fuseseră activi până după Lovitura de stat erau dintr-o dată babalâci depășiți, moșnegăraie inutilă, care consumă degeaba din masa de bunuri de consum și caută ei - după și obiceiuri învechite condamne lăcomia și decăderea poporului.

Au fost imediat aruncați la gunoi ca fiind expirați, iar asta devenise o politică de stat alimentată de vârfurile globalismului mondial.

Pătrunderea corporațiilor străine care au înlocuit industria și economia națională în mod perfid, concomitent cu alungarea efectivă a populației autohtone peste graniță - după ce au fost închise sute de mii, milioane de locuri de muncă - s-a desfășurat după un Plan complex pus la cale cu minuțiozitate.

În toate aceste acte bine gândite și țintite era și alimentarea cu bani negri a unei industrii a distracției și plăcerilor, care prin asta conducea la atenuarea șocurilor care ar fi putut produce grave perturbări și revolte sociale.

În acest context românilor le-a fost îndestulată dorința de alimentare continuă a plăcerilor de orice fel încurajându-se subproducții mediocre spre kitch, precum au fost acele melodii denumite generic MANELE.

În loc să dezvolte și să promoveze muzica lor originală și plină de perle de valoare care fuseseră șlefuite și lustruite de lăutarii romi puși în valoare chiar și în perioada comunistă, etnia romă a dezvoltat un nou gen de muzică brută, a căror versuri de melodii erau  compuse de oameni cu o cultură foarte sumară, oameni care forțau pur și simplu limba română până la siluire ca să sune din coadă unele rime, dar fără măcar să poată respecta un picior metric...

Voci valoroase de altfel, în etnia romă, talente înnăscute care trebuiau doar cizelate în școli de muzică, s-au orientat imediat către acest gen muzical în care linia melodică nu era decât un ritm alert de tobe și tânguiri de instrumente de suflat sau instrumente cu coarde devenite electrice, care sună oriental, fără a avea absolut nimic în comun nici cu tradiția românească, dar nici cu vechea tradiție lăutărească a romilor români.

O porcărie, un amalgam de cuvinte lirice sau vulgare până la troaca porcilor, niște tânguieli a unor voci pițigăiate pline de triluri aiurite scoase din gâtlejuri tăbăcite de alcool și tutun, cu scălâmbăieli sexuale explicite al unor curve devenite amante de „vedete” de manele -  pline de bani neimpozabili, care au început să fie datorită averilor acumulate „egali” cu artiștii adevărați români sau romi - au condus cu toate la o degradare a gusturilor noilor generații care chiar dacă au absolvit școli înalte luând specializări de nișă, au rămas în minte cu acest gen de pseudocultură de gang pe care involuntar au preluat-o.

Am scris mult în ultimii ani despre manele și manelism, pentru că am dorit prin asta să atrag atenția unei mari părți a intelectualității că de fapt promovează inconștient un gen de muzică care ne pune pe frunte prostia și incultura, falsitatea valorii unui gen muzical promovat de niște romi care exploatează lumea adusă la baza de jos a societății făcând-o să finanțeze ca pe o răzbunare socială acest cancer generalizat.

Nu numai lumea „de jos”, nu numai scursurile societății care a lăsat școala de-o parte alegând dezmățul și orgiile unei vieți depravate au adoptat maneaua ca pe o răzbunare a clasei de jos pe clasele de mijloc și de elită, dar nenorocirea este că și aceste două ultime  enumerate au căzut în capcana manelelor, pentru a mima de fapt că nu au nimic împotrivă să arate și ele că sunt pline de modestie și de empatie cu clasa de jos, că se distrează la fel de bine și ei la nunți și la alte evenimente dansante cu manele - în detrimentul muzicii populare românești autentice, a muzicii rock, ce a fost firul roșu călăuzitor a multor generații, jaz, latino, muzica cultă, etc

„Hypstrii” – înlocuitorii peste decenii ai hyppie-oților -  au preluat din snobism maneaua mergând la cluburi de mahala printre golănimea interlopă romă, săracă și consumatoare de manele.

Am militat și eu și alții ca mine de ani buni împotriva acestui gen de muzică care a fost capabilă să degradeze moral un popor, o națiune, ba chiar de acum internaționalizând-o. Nu știu dacă străinii ar înțelege sărăcia și lipsa de inteligență a versurilor care zboară în eter cu melodiile tânguite și trilurile orientale de ciocârlii cu chip de ciori croncănitoare ar mai agrea manelele... Este foarte important ca nația română sănătoasă la minte și la trup să urască maneaua ca fiind un produs de incultură, să nu își lase progeniturile să asculte acest gen muzical și să le explice că este o dovadă de prostie și de incultură să asculți manele, să blameze de mici în anturajul lor acest gen de muzică. Să punem copiii din vârstele mici să asculte mai multe genuri de muzică de valoare, să exemplificăm mult chiar cu muzica lăutărească veritabilă, acea muzică cântată de vechii lăutari romi, cu filon din folclorul românesc, unde erau puse pe ritmuri săltărețe de hore sau sârbe, sau tânguitoare, de tristețe, pe ritmuri de doine, toate trăirile venite din sufletul și inima mare a unor romi ce fuseseră de veacuri ținuți la periferia societății. Este o mare asemănare între romi, muzica lăutărească și negrii americani din ghetouri cu renumitele lor melodii gospel, blues, regge.

Ei bine, adăugați la acest gen de incultură și moda tatuatului pe toată suprafața pielii – inclusiv pe gât și pe față – exact ca niște canibali carnivori ascunși în junglele tropicale, iar inculții funcționali consideră asta o ARTĂ... Tembelii nu își dau seama că vor regreta amarnic și vor ajunge la depresii urmate de sinucidere la vârsta senectuții, când pielea se va zbârci, se va încreți și vor arăta ca niște scalpuri agățate la brâul papuașilor sălbatici din inima junglei. Toate fufele și masculii care vor să atragă cu o înfățișare considerată „macho”, care ar dori să exprime „ferocitatea” lor de fătălăi - în antiteză cu pensații efeminați - vor regreta amarnic când vor fi înnebuniți să facă un transplant de piele care va deveni o marfă ca și organele și vor căuta în fel și chip să ascundă cretinismul tinereții.

Pe vremurile nu de mult apuse se tatuau bărbații în timpul stagiului militar sau în pușcărie scriindu-și pe mână numele fetei pe care o iubea și o lăsase  acasă să-l aștepte să termine armata, ca să se însoare cu ea, ca o dovadă a iubirii și fidelității lui. Dar  și asta o făceau băieții mai prostuți, mai fără cultură și școală, „de la țară”, care când terminau armata constatau că iubita lor este deja măritată și are și un copil cu alt băiat cu armata deja terminată... Pe vremuri orice tatuaj,  orice înscris pe piele era un motiv sigur să nu poți fi primit într-o instituție militară ori în politică. Era un semn de incultură și de prostie afișată. De fapt asta înseamnă și acum, indiferent că maimuțele umanoide posedă diplome care le atestă nu știu ce „degree” într-o știință virtuală.

Tatuajul a devenit o marcă a inculturii, a prostului gust și a asocierii cu manelismul, care acum este caracteristic loazelor proaste din fotbal care sunt proverbiale deja, că la orice eveniment sunt consumatoare de manele și își etalează corpurile scrijelite cu acul înmuiat în urină și tuș... Fotbaliștii și galeriile „ultras” sunt etalonul de azi al inculturii, al prostiei de maimuțăreală dusă la paroxism.

Concertul de la care am început povestea al trupei Coldplay a fost o mare surpriză pentru mine, dar și un mare motiv de bucurie! Stupefiate și ele, canalele Tv mainstream care încurajează și promovează asiduu subcultura manelelor și a manelismului, s-au arătat surprinse și totodată învinse de reacția a peste 50 de mii de oameni de toate vârstele care au huiduit copios un magraon manelist și tatuat ca o maimuță ca acel Babașa, un balon de săpun umflat cu paiul care s-a spart brusc spre stupefacția vedetelor străine care au crezut că sparg gura târgului aducând printre ei ca o „onoare”, ca un trofeu sau un tort de ciocolată  un exemplar de insectar, care foșgăie în bucătăriile patriei.

Asta a fost o reacție din suflet a zecilor de mii de români care au reacționat pentru prima oară deschisă arătând pe față că asta nu este cultură pentru care să plătit ei bilet! Sa dovedit că politica nu face casă bună cu artă. Cu arta autentică, nu aia promovată de manelism și de tatuaje scârboase care transformă omul civilizat în canibal sălbatic din adâncul junglel.

GABRIEL MIHAILA

Video

Featured

ALTA CIUPERCA OTRAVITA

Gabriel Mihaila Thu, 07/11/2024 - 08:24
DIFERENTA

Mă uit cu detașare și amuzament la zbaterea care se petrece acum în America – dar nu numai acolo – în Franța, Anglia, Germania, dar și în guvernământul sasului nazist Johannis, care se pregătește  inevitabil să iasă în decor...

Mihail Moldoveanu Tue, 07/09/2024 - 11:47
EDITORIALUL DE ASTAZI

Am să scriu astăzi despre o temă de o importanță majoră pentru viitorul nostru.

Gabi Mihaila Sun, 07/07/2024 - 08:04
PATRU IULIE

Ce nu stie nimeni despre 4 iulie

Inima mi se înfierbântă când văd America sărbătorind 4 iulie. Arată incredibila ignoranță a maselor. Cât de ușor se manipulează publicul.

Gigi Petrovan Sat, 07/06/2024 - 08:44
INCULTURA CEA DE TOATE ZILELE

Într-un mare oraș trebuie să fii apt să trăiești! Trebuie să ȘTII  cum să o faci, nu poți ateriza pur și simplu ca fluturele pe lampă și să zici că ești orășean. Trebuie în primul rând să ai pretenții, SĂ ȘTII  să ai pretenții!

Gabriel Mihaila Thu, 07/04/2024 - 10:15
CRUCIADA ROMÂNILOR

Știți bine că sunt un adept pe față al Dianei Șoșoacă și al Partidului suveranist SOS România

Gabriel Mihaila Tue, 07/02/2024 - 08:10
ROMÂNIA (NE)EDUCATA

Boonn...

Dumnezeu ne-a dat un șpiț în cur și ne-a dus acolo unde noi nu am fi în stare niciodată să ajungem...

Gabriel Mihaila Thu, 06/27/2024 - 08:48
SI PROSTIA SE PLATESTE !

După evenimentele din ultimele două zile cu atacurile teroriste asupra unor obiective de pe teritoriul Rusiei cred că doar aceia cu un retard foarte avansat mai pot crede că există vreo javră din actuala CLOACĂ POLITICĂ formată din <

Gabriel Mihaila Tue, 06/25/2024 - 13:44
NE-AU TRADAT IDIOTII UITILI!

CSAT trebuie arestat pentru înalta tradare!

Codul Penal definește infracțiunea de trădare după cum urmează:

„Articolul 394

Trădarea

Mihail Moldoveanu Sat, 06/22/2024 - 13:49
ULTIMELE GÂSTE ALE EUROPEI

Mutul de la Cotroceni . Poate că sună dur, însă nu reflectă pe deplin realitatea. E și mut, și incapabil.

Gabi Mihaila Sat, 06/22/2024 - 07:36