INGINERII LUI MISU BULIBASA, AU OBLIGATIA SA FIE MAI IDIOTI DECÂT SEFUL!

byhgcrftf

De câte ori am scris și am acuzat public de retard avansat pe edilii Iașului? De câte ori am arătat că toate idioțeniile de care vă loviți zi de zi peste tot unde își bagă coada dracul de primar, este o consecință directă, veche și firească a prostiei sale de „injiner” financiar care și-a asimilat Ginecologoa (sau Geologia?) cu studii tehnice! Totuși, păcatul nu ar fi atât de mare că EL este un bou, dacă inteligența lui de vită de povară nu ar impune-o tuturor subalternilor din Direcția Tehnică, al cărui șef a fost chiar el însuși aproape un deceniu, de i s-a dus buhul în UE ca fiind „cel mai atehnic director tehnic” din toată Uniunea?!

Peste tot, când umblați cu treburi prin târg – indiferent că ești la volan sau într-un mijloc de transport în comun – și stai minute care se cumulează ca ore din viața noastră, inutil, ca boul la poarta nouă, ca să treacă un compresor peste o plombă cât o roabă cu asfalt, sau să astupe o gaură bortelită de un buldoexcavator de la „Toma Vital”, totul se datorează acestui inept și ciracilor să, carei au ajuns „edilii” Iașului!

Hai să vă spun concret: de multă vreme – peste trei ani – îi anunț pe toate căile că străduța scurtă și îngustă numită Petre Ispirescu - care face legătura între Cartierul Tătărași Nord și str. Eternitate – Tg. Cucu – Păcurari sau Copou, este practic distrusă și sufocată de traficul imens combinat în special cu traficul greu al cifaroanelor cui beton carte trec tur/retur pe această străduță îngustă, spre noile cartiere rezidențiale ale găștii de cumetri dezvoltatori ai bulibașei ce a bulibășit orașul...

Ei ar putea avea cu siguranță RUTE OCOLITOARE, ceea ce ar mări probabil cheltuielile dezvoltatorilor, dar ar diminua profitul și prin urmare ȘPAGA încasată de The Nash Bulibașa.

Str. Petre Ispirescu s-a făcut praf și pulbere, în ciuda plombelor „heirupiste” făcute anual, care au transformat gropile în dâmburi.

Când trece un vehicul greu – mai ales gol – zdruncinăturile osiilor fac să tresalte și trupurile morților din cimitirul Eternitate aflat în apropiere, iar locatarii blocului lamă riveran, nu au altă satisfacție la îndemână decât aceea să-și imagineze că în groapa în care se zguduie roata unui mastodont, este capul sec al bulibașei...

Țineți cont vă rog de faptul că str. Petre Ispirescu este și traseul OBLIGATORIU  al salvărilor și autospecialelor SMURD  care țiuie tânguitor, cu toată puterea sirenelor, încercând să-și facă loc către Neurochirurgie, printre blocajele perpetue.

Le-am dat soluții, idei, degeaba! Un idiot care este doar un biet Șef al unei anonime Comisii de Circulație, care își acoperă interesele în loc să rezolve problemele, nu poate înțelege câtă ură poare atrage din partea oamenilor!

Adăugați la asta și indolența incompetentă a Poliției Rutiere comandate probabil pe WhatsApp de comandantul Piele dă Porc, importat de Mafia cu cașchetă tocmai de la Neamț, că noi parcă nu aveam inepții noștri.

Azi – bruscamente – lumea s-a trezit că se asfaltează în sfârșit str. Petre Ispirescu. Dar să nu vă bucurați! Asta a creat un haos infinit mai mare, ca în bancul cu rabinul care a sfătuit o femeie să bage în casă și capra, găinile și măgarul, iar după o săptămână să le scoată și atunci să vadă ce spațiu și liniște are!

Idioții s-au apucat de treabă închizând un fir de circulație, în ciuda faptului că ar fi variante ocolitoare ce ar da și posibilitatea participanților la trafic să circule normal, dar și asfaltatorilor lui Pește Sushi să lucreze corect și liniștit pe toată lățimea străzii lungi de 258 m... Degeaba faci un lucru firesc, bun, ceva care este în atribuția ta, dacă mentalitatea primordială este aceea de a îndeplini scopul propus sacrificând cu bună știință confortul oamenilor! Așa se întâmplă peste tot unde Primăria Iași deschide șantiere fără a respecta cele mai elementare reguli stabilite prin Normative, dar izvorâte și din bun simț... În țările civilizate din UE nu ai să vezi niciodată lucrări atât de rudimentar semnalizate și gândite, muncitori cu echipament murdar, rupt, semnalizare făcută după ureche!

Unde nu e cap, e vai de picioare, iar unde un inept care este Șef la o Comisie de Circulație îl stăpânește și pe Comandantul Piele dă Porc, treaba devine cumplită!

Sictir, idioților!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?