INEPUIZABILA HILDEGARD, CEA MAI "IUBITA" DINTRE PAMANTENI

picture

MOTTO 1: Multumesc pentru feedback al vostru minunat. "...„ Este o posibilitate foarte posibilă"...."Lăsați-mă să mă termin!” (Hildegard Helene Brandl, la televizor sau pe FACEBOOK)

MOTTO 2: „... Personal cred că în România pentru perioada imediat următoare avem nevoie de o legislație MAI DURĂ (dacă ai furat 1 RON tot furt este) până când reușim să schimbăm cutumele și mentalitățile... ” ( tot ideile lui HILDEGARD, dar cu binevoitoarea corectură a unui prieten) 
...............................................................................
Dacă ar fi spectacole cu liberala Hildegard Helene Brandl , zău că mi-aș cumpăra bilet ... episoadele de stand-up comedy ale domniei sale sunt, credeți-mă, niște alice pornite snop dintr-o gândire, sau ce-o fi aceea, atât de paradoxală, încât nici nu știi ce să faci: să te înclini sau să te închini?

Unde o fi trăit până acum ființa asta și cum s-a fi strecurat ea prin viață ? Pentru că, pare imposibil să ajungi la vârsta domniei sale mâncând, la micul-dejun, la prânz și la cină, plus la cele două gustări, mai ușoare, dintre mese , numai fraze fără nici un gust și concepte fără nici un rost. Căci ăsta este adevărul: Hildegard Helene trăiește doar cu TEORIE ABSURDĂ SEACĂ – fiartă, coaptă, perpelită, încălzită la bain-marie, pusă la frigare, înnăbușită la ceaun... Interesant este faptul că , la acest tip special de alimentație, amplul mecanism al digestiei este total diferit, și NIMICUL fără nici o tangență cu realitatea pe care îl mănâncă dumneaei , după mistuire, nu este eliminat pe unde v-ați fi așteptat, ci pe cale orală, cu o limbuție veselă și lipsită de complexe.

Nu înțeleg ce anume face dânsa la PNL și de ce PNL-ul consideră că o poate trimite la televizor să scoată panglici pe urechi ori de câte ori este o discuție mai aplicată despre justiție. Spun asta deoarece între Hildegard Brandl și justiție , oricum le-ai întinde , distanța este dezarmant de constantă , precum ecartamentul șinelor de tramvai.

Imaginea duduii Brandl despre statul de drept este atât de înfiorătoare încât avem noroc că e arhitectă ( lucru pe care nu obosește să ni-l reamintească la fiecare întâlnire televizată) și nu e vreo profesionistă a dreptului, pentru ca , în limba dumneaei pepit – adică româno-săsească, să ne explice teoriile fistichii cu privire la cum trebuie să lupte JUDECĂTORII împotiva corupției! Nu, fată... judecătorii nu trebuie să se ia la trântă cu corupția, ei trebuie doar să JUDECE. După regulile statului de drept, faptul că ei JUDECĂ ar trebui să fie suficient...

Dar, în ciuda a ceea ce am scris mai sus, să știi, dragă Hildegard, că JUDECATA nu este, așa cum ar părea din afară, un atribut exclusiv al oamenilor îmbrăcați în robe... vreau să spun că nici cetățenilor trimiși de PNL pe la emisiunile televizate nu le-ar strica, din când în când măcar, să mai și JUDECE !

Luminita Arhire

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?