ILUMINATII, VOR FOLOSI „PARTICULA LUI DUMNEZEU”!

NFJHHG

Acceleratorul de particule LHC de la CERN (Elveția) a fost repornit pe 22 aprilie 2022, în Vinerea Mare sau Vinerea Neagră, o zi simbolică pentru creștinii ortodocși, când a avut loc cu aproape două milenii în urmă, supliciul și răstignirea lui Isus, mântuitorul lumii. Acceleratorul a fost repornit după mai mult de trei ani de lucrări de reamenajare, care au avut drept scop să-i sporească de câteva ori capacitatea de scindare nucleară.

La ora 12.00, o oră simbolică și ea, când a reînceput experimentul, cercetătorii nu și-au putut stăpânii entuziasmul; de data asta ei speră să capteze pentru mult mai mult timp nu numai bosonul Higgs, numit și particula lui Dumnezeu, ci să capteze și particule din materia întunecată, pe care am putea-o defini simbolic drept materia lui Lucifer, din care e alcătuit universul invizibil, mult mai mare decât cel vizibil.

Rezultatele acestora, conform declarațiilor specialiștilor,  vor schimba din temelii lumea. În acest sens, fizicienii speră ca toate particulele lui Dumnezeu să fie accesibile omului, devenind un instrument de convertire a materiei întunecate în materie luminoasă, pentru folosul științei și binelui umanității întregi.

Desigur, în urma acestor experimente vor apărea și noi forme de viață, dar și noi arme, mult mai redutabile decât armele nucleare aflate în prezent în arsenalul marilor state ale lumii. Se înțelege de la sine că și aceste arme vor avea drept scop menținerea cu orice preț a păcii.

În ce mă privește, abia aștept să văd în ce fel de lumină se va transforma bezna luciferică.

NICHITA  DANILOV

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?