IASUL – SINGURUL ORAS DIN TARA CARE ARE UN TELESCAUN ELECTORAL !

dhsghgghyh

Se apropie alegerile locale! Șnapanii escroci din Primărie în frunte cu bulibașa Mihai Chirica ce bulibășește Iașul de vo 15 ani, încearcă să șteargă ticăloșia cercetată și de OLAF în legătură cu șuteala a peste un milion de euro făcută cu telescaunul electric din pădurea defrișată criminal de la Ciric.

Șuțul din fruntea obștii își pune limbricul purtător de cardele să chestioneze „opinia publică” unde să mute Mutu iapa ca să ascundă balega.

Adică „na, prostanilor, luați d-acilea și mâncați și voi rahatul, ca să nu mai spuneți că nu ținem cont de părerea voastră!Poate așa veți uita că ne-am bptut joc la Iași de milioane de euro din banii UE” De fapt, ticălosul de bulibașă speră ca sub regimul de diktat al fascistului de la Cotroceni pe care îl pupă în cur de câțiva ani la îndemnul ovreiului american Hans Klemm, să forțeze laba tremurândă de viciu a limberelilor ca al de Marius BOUdea și să „catindeze” pe lista PNL Iași la al n-șpelea mandat în calitate de Șef al mafiei...

Păi unde să mutați băi escroci fără creier telescaunul? În mijlocul Pietonalului, de la Palat în Piața Unirii, la înălțimea unui câine, ca să poată procurorii DNA să se plimbe lin și fără remușcări peste jaful făcut de voi sub Simirad, Nichita și Chirica! Sau puneți-l de la Fundație până pe Copou, pe trotuarul de lângă Spitalul Militar, dar peste înălțimea teilor existenți, ca să nu cumva să vă treacă prin sec să-i retezați ca să vi se vadă Ctitoria!

Dacă ați avea puțină minte – nu mai multă decât ar trebui unor edili de mileniu trei – ați include această panaramă cu care ați spălat lovele negre, într-un Proiect mai amplu de investiții, prin care ați uni cu o telecabină Mânăstirea Cetățuia cu Galata, sau Motelul Bucium cu Copoul, ca turiștii ce vor veni atunci la Iași să vadă o panoramă minunată....

Dar de unde atâta minte la niște tembeli, dar de unde atâția bani care au fost furați „en-gross” de-a lungul anilor?

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?