IASUL ARE PRIMAR LA „POLITEHNICA” SI ANTRENOR LA PRIMARIE!

ghdghfgff

Băăăă! Am ajuns de râsul curcilor care se uită în lemne pe toate stivele făcute la drumul forestier!

Bulibașa Chirica – acea bragladină care era până nu demult știut ca un cal breaz ca fiind  „cel mai atehnic Director Tehnic” din UE, dar nu numai, s-a pus „premare” după ce îngerii băsiști l-au băgat pe Ghiță Sulă Tare (acu moale) la pușcărie, pentru mizilicuri găsite să nu pericliteze libertatea unor curve penale din DNA, ce au ținut tira.

Cum Jiji s-a remarcat doar ca unul care bătea poarca în orele de program pe Stadionul Municipal cu „suptalternii” de șprițan și își băga el doct nasul în conducerea clubului local de fotbal - crezând că se pricepe - iote că acu Bulibațșa a ajuns el cu părerea lui de părerolog dat în paza mării, să creadă și el că se pricepe.

Haraselu Mișu apare tot mai des la Știrile tabloidului ProTv, la concurență cu Gigi Nebunelea BKLy și se dau în stambă.

Cel puțin, Gigi are lovelele sale, făcute după ani grei de bișniță la Intercontinental și vânzând brânză de cioban la piață. Bulibașa Mișu însă, nu a făcut nimic la viața lui, iar de fotbal nici vorbă, că nu știe să facă diferență dacă îl pui să definească „ristul” și „riscul”.

 Jivina asta păduchioasă de culoare incertă-închis, își dă cu părerea emițând judecăți savante cu privire la antrenori și jucători de la „Poli” Iași, care sunt cei mai buni oameni din lume, că ei nu mai bat de mult pe nimeni.

Eu nu înțeleg cum hoardele de suporteri din Dacia, Alexandru și Păcureț înghit asemenea idioți precum primarul de la club, care după ce bagă cică un milion de euro din banii ieșenilor, este lăsat de capul lui ca și Beatrice Rancea vreme de aproape un deceniu să rupă arcurile la sofa.

Adică cu ce este mai priceput Bulibașșa Iașului decât Andrei Cristea, Daniel Pancu, Mircea Rednic sau Mihai Teja?

Acest limbric care stă în intestinele Iașului hotărăște cu de la sine putere deja cine joacă, cine nu, cine este bun, cine nu, care antrenor să figureze pe banca tehnică. Această tenie umană crede că un milion de euro mangliți cu acte false din bugetul orașului îl poate asimila pe el – o nulitate totală în orice domeniu – cu un mahăr din fotbal care a dovedit că se poate face orice cu ceva bani de la 5 milioane de euro în sus investiți cinstit, cu cooptarea unor profesioniști sufletiști.

De ce la Iași fotbalul este la același nivel catastrofal ca și traficul rutier și gropile din străzi? Pentru că aici și-au băgat urechile în ultimii 15 ani niște idioți cu funcție care credeau sincer că deja se pricep dacă au puterea politică și au făcut paraîndărăt și bara-bara cu orice golan luat din curtea școlii unde a făcut doar orele de sport.

Ăsta a fost Gigi, iar acum haraselu Bulibață îi calcă pe urme.

Iașul a avut încercări de „privatizare” a clubului, doar că Nichita și acum Chirica au adus doar rechini din specia Marele Alb, care cu 2-3 sute de mii de euro doreau să se compare cu Real Madrid, Chelsea sau Barcelona. Hoha!

Erau aduși doar oameni care să compromită ideea de patronat, doar „rakeți” din Ukraina sau R.Moldova care veneau să spele banii de contrabandă cu țigări Kent făcute la Tiraspol.

După câteva luni de panaramă, erau ușuiți de „staff-ul” lui Gigi sau al Bulibașei Mișu și treburile merg în continuare la fel, că „la Iași nimeni nu vine”....Păi cum să vină? A vrut cândva Porumboiu, care a făcut din Vaslui să le tremure chiloții la mulți care au dat milioane pe jucători! Ăla a fost om serios, corect, a dorit chiar să aducă Iașul pe locuri fruntașe în Europa, dar Gigi l-a șuntat discret de teamă să nu rămână el mână moartă.

Acum bragladina Mișu o face pe marele investitor că manglește cu inginerii financiare aflate la marginea confundabilă a Legii, banii contribuabililor și se dă mare în chiloți mici.

Cum naiba acceptă găștile de sufletiști și suporteri ai Iașului cârdășia dintre Bulibașă și băsistul Ciprian Paraschiv – altă șulfă manglitoare pusă de Chirica cu mâinile lui murdare de nespălat să dea paraîndărătul din banii alocați? Oare chiar toți polițiștii, securiștii, procuratorii de la DNA sau DIICOT sunt idioți „in corpore” și nu văd ce vede cu ochiul liber și un diletant? De ve ne trebuie reclame pe stadion la „SALUBRIS”, SERVICII PUBLICE MUNICIPALE sau RTP? Mai există pentru ele vreo concurență?  Siktir! Oare voi, javre din Sistem, nu vedeți cu Iașul rămâne din cauza voastră în urma României așa cum rămâne un Tico în spatele unui Logan?

Fi-v-ar mutrele la toți în pușcărie de ticăloși care sunteți!

GABRIEL MIHAILA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags