I love America !!!

picture

O REALITATE CARE S-AR PUTEA TRANSFORA ÎN CEL MAI TARE BANC AL ZILEI !

"Zeci de mii de țigani au protestat ieri într-una din cele mai sărace regiuni din România", a titrat azi CNN, cu referire la marșul organizat de secui în Harghita și Covasna.

Se pare că redactorii CNN au fost induși în eroare de mustățile tipic secuiești, care nu sunt cu nimic diferite de cele tradiționale ale țiganilor din Ardeal.

În articol se precizează că "țiganii" au mărșăluit pentru a cerși în grup. "Individual, ei cerșesc bani sau mâncare. Odată adunați în grupuri de câteva sute, pretențiile lor cresc: astfel că ei cerșesc bani direct de la Guvern, dar și teritorii întregi, pe care să le conducă după bunul lor plac.

Iată o mentalitate care nu-și are locul în Europa secolului XXI", apreciază jurnaliștii americani.

Americanii militează pentru integrarea lor în societate, în primul rând printr-o alfabetizare obligatorie. Asta după ce au constatat că peste 90% dintre cei care au mărșăluit nu numai că nu cunosc limba engleză, dar nu sunt în stare să se exprime nici măcar în limba română.

Mai mult, marea lor majoritate nu dețin noțiuni elementare de istorie sau geografie. "Aceștia trăiesc într-un secol greșit!", au spus jurnaliștii de la CNN despre ei.

Eu ce pot să mai zic: ”I love America !!!”

Mircea Vintilescu
Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?