I CAMELEONTI

SJSHGFGDSD

Antena3 s-a metamorfozat! Din postul bastion al luptei antibăsiste și o vreme a antiiohanismului, când ținea sus steagul de luptă al patriotismului românesc împotriva jivinelor ce doreau punerea țării pe tavă, oamenii canalului s-au schimbat din mers și azi au devenit asemenea lichelellor de la DIGI24, Realitatea Tv, B1TV, ProTv și celelalte care or mai fi.

Mai exact, după arestarea lui Dragnea și explozia solară a Vioricăi Dăncilă pe cerul plumburiu al politicii românești, Gâdea &Subalternii au devenit brusc „echidistanți” în abordare, trăgând spuza mai mult pe turta sasului nazist ce își bate joc cu ură de acest popor masochist ce tace și înghite orice umilință în speranța că se va răzbuna la vot...

Și dacă STS-ul nu-i va lăsa nicio șansă? Alți cinci ani de amar și chin de la o jigodie nazistă care nici dacă ar fi venit din Germania lui Hitler probabil că nu s-ar fi comportat în asemenea hal cu populația unde a fost numit Guvernator!

Din nefericire, după ce a fost înfrânt Liviu Dragnea și aripa lui care a făcut TOT ceea ce a ajuns acum subiect de laudă a subretei de casă Dăncilă, politica postului s-a schimbat radical.

Probabil că drumurile dese din acest an ale lui Gâdea în America la postul mamă CNN de unde ia lumină, le-au îndoit coloana vertebrală și „incoruptibililor, patrioților și luptătorilor pentru dreptate”! care au fost cândva Adrian Ursu, Răzvan Dumitrescu, gRadu Tudor, Mircea Badea.

Au dispărut  - obiectiv sau subiectiv – de pe post Sandra Stoicescu, Dana Grecu, Laura Nureldin și înlocuitorii lor nu sunt decât niște surogate agramate sau bâlbâite ca Bertha Popescu, Roxana Ciucă, Anamaria Roman, Cătălina Porumbel și alte „vedete” noi care execută întocmai textele uneori neînțelese ce au scăzut puternic ratingul.

Era și normal, publicul nu mai aude și nu mai simte acea susținere a luptei de la niște oameni pe care îi urmau și care îi umpleau de speranță...

Prin 2006-2016 eram un fan al Antenei3 și al unor emisiuni difuzate zilnic de ei, deoarece EI SPUNEAM EXACT CEEA CE GÂNDEAM ȘI EU și nu eu gândeam așa cum manipulau ei!

Pentru că Antena 3 a făcut, face și va face manipulări grosolane, la fel cum fac toate canalele TV și asta pentru că au stăpâni în țară și peste hotare, iar existența lor este jucată la niveluri înalte, fiind chiar amenințat subtil postul cu dispariția reclamelor bruisc, ceea ce ar duce imediat la închiderea șandramalei.

Se pare că stăpânii s-au schimbat și azi acționariatul este de altă orientare, face alte jocuri și urmărește alte scopuri!

Mulți așa ziși jurnaliști și-au dat arama pe față, au schimbat azimutul la vedere, de la Mihai Gâdea, gRadu Tudor, Mircea Badea sau redactorii ce au ajuns contra docilității lor din „maidanezi”, la realizatori. FAGAJAKAOHGF

Încet-încet sunt ridicate nulități în exprimare ca Bertha Popescu, Roxana Ciucă, Anamaria Roman, Cătălina Porumbel și alte dizeoze ce primesc la umplutură spațiu de exprimare.

Anteniștii nu mai sunt ceea ce au fost cândva! Ai ajuns niște bieți cameleoni răpciugoși și jigăriți ce nu mai au puterea nici să-și schimbe instantaneu culorile!

Bunăoară în regim de Breaking News este anunțat asiduu în buclă evenimentul planetei, de dimineață – din oră în oră – discursul sasului nazist care ne scuipă de la Cotroceni fără alegere și fără diferență!

Poporul român îl urăște și l-ar vedea crăpat!

Poporul român îl iubește și îl vede salvator pe LIVIU PLEȘOIANU, pe care ticăloșii din conducerea Antenei 3 îl ignoră pentru că așa au primit ei ordin!

Părerea mea că într-o zi, toate javrele care au luat microbul jigodiei, vor fi eutanasiate!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?