HANATUL TATARSTAN DE LA HUS(T)I! - organigrama

ghdsghdgg

Hanatul Tatarstan este un stat de tip feudal condus de marele Han Nelu Tataru.

Acesta nu se bucură de simpatia oamenilor de rând din județul nostru (in campania de la locale si parlamentare din 2020 s-a situat pe locul 2, după Dumitru Buzatu, in materie de hater din partea populației, daca privim comentariile la materialele de publicitate electorala lansate pe rețelele de socializare unde era numit „criminal”, „hoț”, „anticrist”, atribuindu-i-se mai multe titluri apocaliptice). Totodată, in calitate de ministru al sănătății, a semnat si emis Ordinul de Ministru nr 570 din 6 apr 2020 unde printre altele, spune ca decedații covid sunt introduși in sac fără a fi îmbrăcați si fără a se efectua asupra lor manopere de cosmetizare, lucru care a nemulțumit profund rudele decedaților COVID-19.

Drept urmare, acesta, pentru a-şi consolida poziția de lider, nu a promovat în funcții publice si de partid persoane după criterii de competență profesionalã, ci a ales o metoda  contestată intens de opoziția PeSeDe-ului (partid cu care cică se bate), adică aceea de a promova persoane după criterii de încredere (rude, rude prin alianța si cumătri). Aceste metode de tip mafiot sunt inspirate din dogma stalinistă, unde pentru a putea urca pe scara socială era nevoie sa fii bine ancorat în partid, iar faptul ca ești omul de încredere (rudă) al secretarului general al PCR, reprezenta un avantaj major.

De asemenea, algoritmul de mai sus este aplicat in general de oameni slabi, care nu au încredere in forțele proprii si pentru a se menține în funcție, au nevoie de oameni loiali, obedienți fără viziuni si idei personale în ceea ce priveşte societatea. Dar ca să înțelegeți mai bine, o sa vă expun cât mai pe scurt care sunt persoanele din jurul d-lui Tataru ce au apărut in funcții :

- Nicolae Tataru (fratele d-lui Nelu Tataru), numit in funcția de comandant al ISU „Podul Inalt” Vaslui)

- Mircea Gologan (soțul verişoarei d-lui Tataru si cumătru), numit in funcția de Prefect al jud. Vaslui si apoi subprefect

- Manuel Nacu (soțul Mihaelei Nacu candidat pe lista de la Senat - cumătri cu Nelu Tataru) numit de curând sef IPJ Vaslui

-Bunescu Ida Adnana (fina d-lui Tataru) a fost numita șefă de cabinet a prefectului Mircea Gologan

- Balan Andreea (prietena Adnanei Bunescu), a fost numită purtător de cuvânt al Prefecturii Vaslui

- Lucian Timofticiuc (unii zic ca ar fi cumatru)  a fost numit consilier al ministrului sănătății si apoi numit sef in fruntea Consiliului de administrație al SC Antibiotice SA Iasi deținută de Ministerul Sanatații (nu este o societate privata)

- Daniel Onofrei  (omul de încredere al d-lui Tataru) a fost numit subprefect.

- mai exista si Mihaela Vlada sef DSP (verisoara d-lui Tataru) dar aceasta nu a fost numita in funcție în era Tataru.

Cred ca gradul de rudenie si aceasta funcție este doar o coincidență. Dar poate fi un instrument care poate fi folosit de dl Tataru având in vedere ca Robert Vlada (soțul d-nei Mihaela Vlada) este membru activ in PNL Vaslui având funcții de conducere.

Concluzie :  membrii si votanții Partidului Național Liberal si-au arătat susținerea pentru acest partid, tocmai să poată discredita aceste metehne care ar trebui uitate si aruncate în coşul de gunoi al istoriei. Daca privim discursurile PNL-ului din ultimii ani, liderii acestuia s-au pus într-o opoziție ferma cu PSD, tocmai datorită acestor practici de tip mafiot.

MARCELA MALES

 

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags