HAITA DE HIENE CU BOTUL IN SÂNGE

dhfdggfg

Așa cum v-am mai spus, mă uit la televizor doar la știrile de seară, între orele 18 și 20, 20. Atunci se termină Sportul la ProTv. Ei, Sport, vorba vine, că de fapt e o rubrică tabloidă în care sunt mai mult can-can-uri care nu au nimic cu sportul, ci cu scandalul și viața sexuală a unor nume care și alea sunt doar tangente cu sportul printr-o „relație” sexuală... Mă rog, acesta e stilul, ăștia sunt naniștii realizatori de la ProTv. Dacă vreau Sport de adevăratelea, atunci schimb pe unul din canalele exclusiviste.

Deci la 18 încep a mă uita la Știri pe Prima Tv, la „Focus”, unde mai nou a fost adusă diva învechită Andreea Berecleanu, care a fost ușuită de la Antena 1, făcându-i-se loc lui Sandra Stoicescu, care a fost ușuită de la Antena3, care... Principiul dominoului. Ăștia de la Prima fac eforturi mari de vreun an, să intre în topul preferat al teleprivitorilor de programe generaliste, lângă ProTv și Antena  1. Au ajuns oricum mai buni și mai vizionați decât osmanlâii de la Kanal Bosfor...Nume noi, furate de la alții care îi debarcă, gen Bebe Cotimanis, care a fost ușuit de ProTv probabil că nu a vrut să intre la PLUS, iar acum este „vocea” lui Prima. El „le zice” din gură la publicitate, pe nume, la emisiunile care vor veni „în curând”.

Un alt „new entry” care s-a alăturat corului de alogeni din Consiliul de Admenstruație ce scuipă printre dinți românii devoratori de „fake news”, este și unul de etnie similară cu cel mai vaccinat popor acum de pe planetă. De ăștia e plin acum peste tot în Media, de la Antena 3 unde au preluat frâiele și domină, până la Românica Tv, ProTv, Prima, etc. Așa e moda! Se mai învârte roata...

Ok... Acestui ipokimon USR-ist prin fătare, i s-a dat o emisiune în „prime time” în care invită el pe cine vrea mușchiul său de vită, dar mai ales iude care au făcut o conjurație contra României!

Îl cheamă... Sebastian Zachmann, pui de dac născut pe malurile Iordanului...plecat de la Adevărul... Eu când îl văd, duc repede mânurile la ochi, concomitent cu strângerea pleoapelor! Din păcate, nu apuc să-mi mai înfund și urechile, că nu sunt contorsionist ca să-mi bag degetul mare de la picioare în urechi...

Aseară, pe când zapam eu Tv-ul, dau în treacăt de fața pistruiată a lui Sebi cu un alt alogen de varză al României: marele filozof, sociolog, luptător cu gura din clandestinitate, stâlpul securiștilor din PSD, ideologul său nr.1, VASILE aDÂNCUUU!

Băă, eu țin minte pe jigodia asta care a traversat odată cu mine cei 30 de ani de „libertate” și democrație... El face parte din „Grupul de la Cluj”, care deși arere nume românești, a fost întotdeauna o falangă a UDMR-ului în România! Cel puțin așa a acționat! Ca o frână de mână trasă, ca o opoziție internă, ca un pluton de iude mercenare a ocultei antiromânești care vrea cu orice preț Ardealul înapoi, că înainte oricum nu poate.

Bă, când văd mutrele ăstor doi ticăloși așezați pe „foteluri” față-în față, mă opresc o țâră din alergat și îmi trag tăt o țâră răsuflarea, ca să văd și să aud eu cu urechile mele, ce căcat mănâncă. Ei bine, Sebi era mijlocaș la fileu și îi pasa lui aDÂNCU mingea, care trăgea cu ștanga necruțător în 3 metri, ca la volei. Blocaj nu avea cină să facă, pentru că ticăloșii ăștia doi probabil că făceau doar antrenament, că pe partea opusă nu era nimeni.

Sebișor punea întrebările meșteșugit, iar când era „pe fileu”, Vasâli, zbang! Cu bomba în terenul advers.

Printre altele, nepoțelul stăpânilor din Fâșia Gaza întreabă dacă PSD are de gând să intre iarăși la guvernare în următorii doi ani, în urma vreunei moțăieli de centură prin Parlament. Imediat hiena Vasile îmi confirmă răspunsul pe care l-am intuit: nuuuuu! Poate vom mai iniția niște măsuri de centură dacă vor exista derapaje, dar nu! Vrem ca Dreapta să se erodeze suficient de tare ca peste patru ani să câștigăm alegerile!

Vedeți ce înseamnă, ce vă spuneam eu că securiștii au băgat PSD în buzunarul de ceas de la chiloți când l-au pus pe Ciolacu Preș? Asta vă spuneam și vă explicam eu de pe vremea când „doamna Vio” era încă domnișoară....Că imediat, Ciolacu a deschis ușa conducerii PSD întregii haite de hiene flămânde, care au făcut armata la Dreapta...la trupele de Securitate....

Întreabă iar puiul de dac: încă mai simțiți efectul nociv al lui Liviu Dragnea?

Don Bazilio își încordează coarda vocabulară și scoate în triluri de priveghitor: Liviu Dragnea a produs mult rău partidului nostru și chiar politicii românești în general, așa că noi luptăm mult și pe termen lung să ne putem reabilita în ochii electoratului nostru...

Imediat ce am văzut picurând sânge de român la colțurile gurii – amestecat cu bale – mi s-a făcut o silă iremediabilă și am întrerupt supliciul, că norocul lor este că eu nu mai pot fi azi valid să pun de un altfel de Institut Ellie Wiesel, care să vâneze iude antiromânești pe toată planeta și să le lichideze fără niciun proces...

GABRIEL MIHAILA

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?