HAITA DE HIENE

djhfghgf

Dragii mei, poate cuprinși de grijile cotidiene, de problemele multiple la care trebuie să faceți față din ce în ce mai greu, din ce în ce mai îngrijorați, nu ați băgat de seamă esențialul: anume că haita de hiene aruncată în luptă în România de la Băsescu încoace, aproape că a răpus Țara cu tot cu sufletele care încă mai pâlpâie și care încă produc mari necazuri coloniștilor globaliști care ne vor cât mai repede fără suflare, să poată rupe hălci din hoitul țării. Nu sunt deloc vorbe mari, sunt vorbe cât se poate de realiste și aceeași concluzie o poate trage oricine are un dram de spirit de observație și o minimă răbdare să citească doar declarații oficiale ale Haitei.

Ca orice haită, hienele care conduc azi România în frunte cu nazistul de etnie germană Johannis – nepot al SS-iștilor - ce au curmat cu bestialitate milioane de vieți omenești  în numele unei „idei”, Haita se compune din figuri ale actualei Clase Politice aduse la vârf de stăpânii noștri actuali de astăzi, care au început să lucreze la acest plan încă dinaintea căderii lui Ceaușescu, a cărei execuție a fost și ea un punct al acestui plan.

Tactica cu care am fost de fapt cotropiți și subjugați fără să se tragă asupra noastră nici măcar o lovitură de praștie sau vreun pârț cu gaze anesteziante, a fost bazată pe dorința firească a unui popor ținut în dictaturi vreme de o jumătate de secol, abrutizat și speriat, constrâns și obligat la lipsuri severe de hrană și dorințe minimale, să-și dobândească LIBERTATEA.  Acestui popor i s-au pus inițial în frunte oportuniștii și ariviștii aprobați și acceptați de el, acei „comuniști cu față umană” care aveau misiunea doar de a asculta docili ordine venite de afară și de a acționa în numele unei viitoare acceptări de către „lumea liberă”.

Azi, aceia care am trăit „revoluția”, conștientizăm (unii mai mult, alții mai puțin) că Iliescu, Năstase, Roman, Brucan și toată pleiada de foști nomenclaturiști sau securiști care au format „noua clasă politică”, au acționat la ordin, ducând România pe drumul pierzaniei, acționând ascultător de viitorii noi stăpâni să ne distrugem complet economia, să ne demontăm singuri fabricile care erau „energofage” și să le dăm afară la fier vechi pe nimic, să ne furăm singuri căciula fiind împunși să dezvoltăm lăcomia ca trăsătură predominantă și să demolăm mijloacele fixe din agricultură – începând cu șeptelul, grajdurile, saivanele și sistemele de irigație – astfel încât în cinci ani am ajuns să depindem în totalitate de import.

Coloniștii au știut ce fac, au acționat subversiv căutând și punând subliminal pe funcții pe cei mai ticăloși, pe cei mai oportuniști, pe cei mai lacomi și fără scrupule dintre români, care au devenit imediat unelte lor. Aceștia au fost lăsați cu bună știință să fure, să se îmbogățească, să devalizeze bugete, cu condiția să execute „pas cu pas” ordinele ce erau parte integrantă din Planul de Colonizare al României.

Clasa Politică a devenit ușor și simplu o HAITĂ DE HIENE, care fiind fără scrupule, nu au mamă, nu au tată, au doar stăpâni de care depind.

De la Băsescu și camarila sa încoace, Johannis, Orban. Coldea, Monoca Macovei, Kovesi, Helvig, Mugur Isărescu, Victor Ponta, Popescu Tăriceanu. Viorica Dăncilă, Mihai Tudose, Grindeanu, Marcel Ciolacu, Stănescu și mulți alți acoperiți și risipiți prin toate partidele, execută docili ordinele venite de afară, menite să subjuge și să pună la pământ la propriu, NAȚIA ROMÂNĂ!

UE nu vrea sub nici o formă să prosperăm, să ne crească nivelul de trai! Asta s-a văzut nu de mult, când Liviu Nicolae Dragnea a încercat cu o mână de oameni fideli până la un punct, să conducă România pe drumul corect! Lângă Dragnea, au fost câțiva buni specialiști, devotați țării, care au gândit și pus în practică niște măsuri de redresare economică, niște măsuri absolut liberale, ce au dovedit că se poate, că români cu mintea și priceperea lor se pot guverna singuri în contextul apartenenței la Uniunea Europeană. Toți aci specialiști din jurul lui Liviu DragneaDarius Vâlcov, Orlando  Teodorovici, Petre Daia, Olguța Vasilescu, Tudorel Toader, au dovedit că se poate, în ciuda boicotului făcut pe față de niște acoperiți mercenari ai coloniștilor de lângă ei puși cu forța de străini, gen Ama Birchall, Viorica Dăncilă, Marcel Ciolacu...

În 2-3 ani, România a avut o creștere economică constantă, rotițele mecanismului de ceasornic elvețian au început să se rotească, românii au avut cele mai substanțiale creșteri salariale și de venituri din istorie, pensionarii se simțeau pentru prima dată într-o oarecare siguranță și liniștiți.

Pentru asta a trebuit să fie date niște Legi și Hotărâri de Guvern prin care să se stopeze oarecum Jaful Organizat al multinaționalelor ce au pus stăpânire aproape în totalitate pe România, a trebuit să se reglementeze în favoarea românilor unele măsuri cu care să se apere economia națională, ce a devenit aproape inexistentă, la mâna străinilor.

Asta a înnebunit coloniștii, i-a făcut să turbe de furie și să întrevadă că un Parlament cu o majoritate puternică de orientare națională și patriotică, un partid de guvernământ cu aceleași idei, le pot distruge munca de trei decenii de cotropire și subjugare a României, fără război pe față.

Prima măsură: a fost închis politic LIVIU DRAGNEA – liderul mișcării de trezire națională, au fost izolați imediat discipolii săi, blamați, acuzați, discreditați, iar presa devenită în totalitate o cârpă murdară de frecat pe jos, a trecut la atac asupra acestor ținte. Aproape toate televiziunile comerciale – chiar și Antena 3, România Tv – au fost cumpărate sau șantajate să-și schimbe planul editorial și să cânte după partiturile venite de afară. Vârful de lance al Hienelor este incontestabil Pro Tv, DIGI 24, B1, Realitatea, Kanal D...

Corul de hiene latră cu putere știri catastrofice despre nenorocirile ce se vor abate asupra României dacă nu vom fi cuminți și vom mări pensiile bătrânilor cu 40%, dacă vom dubla alocațiile copiilor, dacă vom crește conform legii salariile profesorilor, așa cum le-a gândit și pornit PSD în guvernările lor și cum nazistul Klaus Johannis arată cu ochii încărcați de ură și cu maxilarele pătrate încleștate de aceeași ură la adresa majorității românilor, că nu poate impune el doar bătând cu pumnul în masă ceea ce trebuie să execute la ordinul stăpânilor săi de afară.

La unison, Hienele sunt ajutate de Corul Șacalilor, care cântă cântece de luptă prin care suntem amenințați cu scăderea rating-ului de țară, cu ajungerea în incapacitate de plată, cu intrarea în faliment național, dacă îndrăznim să trăim așa cum au visat milioane de români, „ca afară!”

Nu vor sclavi, ne vor vite de muncă în țările lor pe salariul lor minim pe economie, dar la care nu avem voie să tindem, pentru că atunci românii ar alege să muncească în țară la ei, doctorii să stea în țara lor, inginerii, IT-iștii, constructorii, mecanicii, toți aceștia ar putea dacă au condiții decente la ei în țară, să facă România Mare din nou....

„Experții” lui Isărescu ne amenință, „economiștii” aduși de DIGI 24 și ProTv scuipă amenințări, lătrăul CT Popescu hămăie să rupă lanțul, iar în tot acest timp Securitatea Săsească (SS) a lui Helvig&Johannis, bagă groaza în popor cu amenințări directe,, cu spectrul catastrofic, cu manipulări grosolane pe creiere spălate de televiziuni.

Și românii TREBUIE  să voteze! Musai Dreapta, că doar Dreapta e singura garanție a viitoarei prosperități, e drept, într-o lume viitoare pe care majoritatea nu o vor prinde. Se invocă Pandemia, care este cu siguranță o armă inventată și folosită de globaliști, se invocă pandemia pentru justificarea DEVLIZĂRII bugetului național!

Nu sunt bani pentru aplicarea legii, pentru creșterea LEGALĂ a alocațiilor la copii și a pensiilor, a salariilor, invocându-se fonduri insuficiente și PIB-ul scăzut al României, dar unde sunt cei 20 de miliarde cu care ne-a îndatorat Câțu pentru câteva generații? S-au dus pe „pandemie?”

Ticălosul Johannis ne amenință că stăpânii săi de la UE ne taie vreo 3 miliarde de euro din condei dacă el va fi nevoit să aplice legea!

dhdfhfhhg

Cine v-a obligat să faceți puci parlamentar și să veniți la putere incompetenților? Guvernul PSD și specialiștii care erau în guvernul pe care voi l-ați dat jos cu forța, ȘTIA  cum să conducă Țara, ȘTIA cum să asigure banii necesari creșterii nivelului de trai, ȘTIA să conducă România! De aia nu a fost bun, de aia Hienele au fost bătute și înfometate de stăpâni, ca să fie flămânde și turbate să muște trupul României!

GABRIEL MIHAILA

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?