„HAI CU FETELE”

hdfhfhggh

V-am mai spus, parcă...

Obișnuiesc seara să mă uit la două emisiuni de „știri”, între 18 și 20,15. La Prima, începând cu orele 18 și de pe la 19,15 – când se termină „sportul” la Prima, trec pe PROTv. Sincer, mă enervează ambele, sunt aservite ambele globalismului și guWernerului care pompează bani cumpărând știri bombă, breaking-news-uri așa cum le vor dânșii, dar oricum sunt puțin „mai altfel” decât limbajul arid, agramat de cele mai multe ori, de copac secular, de pe la Românica porkului G(u)hiță securistul de rât vechi al lui Victor Arkadas Ponta, sau Antena 3, unde propovăduiește pastorul Mihai și preotesele sale nimfomane.

Nu mă uit deloc la ăștia, mut iute de parcă m-ar curenta! La Prima și ProTv, mai stau și pe la o emisiune de divertisment, că cel puțin acolo poate fi vorba de mahalageală și de curve adevărate, cu rochie și toc cui, nu de epilați politicieni care se prostituează din zi în noapte la alte canalizări de „știri”.

Și iote de la ce am pornit ca să vă semnalizez că fac stânga și o iau la dreapta...

Este la Prima o fufină cu numele de scenă de Anca Serea, care a fost măritată cu un ins – cică miliardar – care după ce i-a fabricat în laboratorul ei trei prunci, omul a murit prin deces. I-a rămas ei, muierii, acea avere imensă, inclusiv pruncii din dotare. Ei, gagica are stofă, are fizic corespunzător și în ciuda faptului că deja are cinci plozi (doi cu actualul ei soț – „hartist” la o formație de rock), altceva nu face în timpul zilei, decât „se întreține” la caroserie. Adică, probabil că are o filipineză sau două la grădinița ei de copchii – că lovele moștenire are destui – și până seara, de pe la 11-12 când se trezește, umblă pe la fitnes. Că seara, Anca Serea se produce la Prima Tv! Adicălea de pe la 19, 57 și până la 20,12, madama prezintă pe prompter Știrile din Sport dar numai (Slavă Domnului) în weekend. Aici e haiul lumii! Aici se vede că înafară de caroserie care este tunată - motorul e varză, dă rateu după rateu...

Gagica e proastă grămadă, e bâlbâită după câțiva ani de prompteristă de weekend! „Cineva”, care i-a luat un sac cu bani - chipurile să o învețe „dicție” - a învățat-o să vorbească uitându-se în oglindă și să-și modeleze gura când pronunță vocale. Când spune „o”, o face rotundă, așa cum știe ea din obișnuință, când e „a”, o deschide și mai mult, să i se distingă omușorul, când este „e”, întinde vorbitoarea pe orizontală – dar în toate cazurile lasă să i se fotografieze de cameră dantura tunată și vopsită pe calculator.

Ei, bine, tipa asta e atât de proastă, încât devine catastrofică atunci când trebuie să pronunțe vreun nume străin, indiferent că acesta este latin, scandinav, britanic, sau francez... Dacă din greșeală prima dată se apropie, la a doua pronunție a aceluiași nume crezi că este vorba deja de altă persoană! Ea desigur că habar nu are de niște termeni sau nume consacrate, de diferite porecle, pe unde se află și ce înseamnă de exemplu „Camp Nou”, „galacticii”, „cormoranii”, sau chiar „șepcile roșii”. E tută tare... Nu știu ce merite are „extraserviciu”, cui i le arată, dar fufina Anca Serea nu ar putea desigur să ocupe un post de crainic la TeleMoldova Iași sau la TeleM, „videochaturi” locale, pe care eu le consider etalon pentru cea mai de jos treaptă în Media Video.

Să vedeți ce poziție marțială învățată pe vremea când, la „grădi” fiind, mă-sa a dat-o la școala de balet din cartier! Piciorul drept puțin în spatele celui stâng, ca să i se vadă total săndăluța fină și sexi cu  baretuță la mont, toc de 18 cm, piciorul stâng poziționat în față. E clar că are semn cu creta pentru fiecare picior, făcut de regizorul de transmisie ca să-i pună în valoare fesele. Pieptul înainte, pentru ca sânii mari, siliconați de cei cinci prunci, să atingă camera, ea ține ostentativ, „de hoha” o cartolină neagră în mână, o mapă cu clips pentru prins o pagină pe care chipurile ar fi scrisă o știre... Dar ea e „fa” dășteaptă, nu citește din foaia aia niciodată (dacă o având), dar privirea este țintă la prompter în timp ce este mai mult atentă să pronunțe vocalele cu gura modelată.

Muierea asta e de departe cea mai slabă, cea mai tută gagică „bună” care apare pe la Tv, concurând-ul se pare pe fătălăul Cristi Brancu, al cărei emisiuni sordide, insipide și inodore, chiar nu le pot suporta. E la concurență cu boul bălos Floriiiin Călinescuuu!, adus și ăsta după ce a fost șutuit cu un șpiț în cur de la Pro Tv.

Ș-am încălecat pe-o șa și v-am spus poveste-așa!

GABRIEL MIHAILA

Video
Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?