HAI CODRUTA LA CHILIA, SA TE RÂDA ROMÂNIA!

hhstyt

Un zevzec cu bule de oxigen haștagist în sangue, - deși, aflat la vârsta senectuții, se leagănă și el în scrânciobul anti-#ciumaroșie și pune pe facebook o întrebare tembelă de sorginte iohănistă cu privire la namila care a reintrodus stalinismul în firava „democrație” a României, cică: „ce crime a făcut Laura Codruța Kovesi?”

Dușmanul certificat al României cu zâmbet de nazist în colțul gurii, a exprimat aceleași nedumeriri de om prost in fața evidenței și o ține langa cu aceiași tâmpenie, susținând mai departe caracatița bolnavă introdusă în mediul magistraturii de futălaucă - pardon!, fătălaucă am vrut să spun - și de celălalt smintit, care a „consolidat” justiția, securistoidul neocomunist, Traian Băsescu!trthnf

De-a dreptul prosternați în fața nefertitei pentru că a avut fericita ocazie de a incătușa niște damblagiți ca Becali sau câțiva găinari cu aplomb la banul public, prozeliții iohăniști nu văd, nu aud, și nu iau in considerare atrocitățile staliniste aplicate după bunul plac prin ciraci de tip Portocală, Uncheșelu, Eva, Onea, Man și restul de cretini intitulați procurori, care i-au pus în aplicare pretențiile apocaliptice ale acestei cucoane!

Ei profită de orice prilej pentru a-și înfoia bojogii în răcnete de tip „Lăurica nu pleca, strada este doar a ta” sau „Laura, noi te iubim, împreună noi tâmpim, că ca tine nu găsim” - pentru mărunțișul de euroi aruncat peste gard de țările și organizațiile care dușmănesc România!

Interesele hulpave ale acestor „pretini” au mers până acolo încât și-au faultat proprii candidați la funcția de procuror-șef UE, numai ca s-o sprijine pe toantă să ajungă in funcția de unde ulterior, să cheme la încătușare pe toți cei care dau semne că se opun înșfăcării pe gratis a tot ceea ce a mai rămas prin România, - ceva păduri, ceva aur, ceva gaze, ceva petrol, ceva porturi maritime și alte alea, care i-ar ajuta pe ei să progreseze și pe noi să falimentăm o țară și un popor!

Pentru că, numai în felul acesta poți uita faptele și arunca la coș logica: nimic nu mai e justiție, totul e politică! Complicitatea unor grupuri de interese sub toate formele, - comercială, strategică și politică, Legiunea de Onoare din partea Republicii Franceze, - cică, „pentru devotament și curaj!”, Ordinul Steaua Polară, conferit de regele Suediei „pentru lupta împotriva corupției din România” (că, ce să vezi, regele Suediei nu se mai putea căca din cauza corupției din România!...), Premiul „Femei curajoase din România” din partea Ambasadei SUA (care au inventat și premiul „Femei curajoase din Tanganica” dar, deocamdată, Tanganica nu-i interesează pe americani!), din nou Franța, de astă dată chiar prin președintele ei, - care ne iubește așa țigani cum suntem!... și care i-a dăruit hominidei Decorația „Ofițer al Ordinului Național al Meritului” (ca să vezi!) și Francois Holland avea constipație la căcărează și nu mai putea dormi din cauza corupției stârpită în chinuri de Lăurica noastră!...), alte certificate - două!, atribuite de… Secret Service SUA! pentru „eforturi speciale (??!!) în aplicarea legii” (măi, măi!!), tupeul, minciuna pe față fără nicio tresărire, inducerea în eroare, victimizarea deșănțată, amestecul de principii (false!), ambiții revanșarde, festivalul inculpaților acuzați de o inculpată, ignorarea realității, cinismul, lunga listă a conflictelor instituționale confirmate de Curtea Constituțională, destine distruse și oameni decedați în greaua suferință a nedreptății, plagiat nerușinat rămas nesancționat, ș.a.m.d. – sunt doar câteva din evidențele pe care leprele zărghite haștagisto-iohăniste se fac că nu le pot vedea! Păi, să nu-i bagi pe toți în...?

PS: zevzecul de pe facebook despre care aminteam la început este unul numit Corneliu Zota

FLORENTIN-LIAN LARIAN

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags