Habemus „Katindatten”! Johannus redivivus! EINZ, ZVAI, DREI, politzei!

asfgdjhfiii

Klaus Ioh-Anus și-a lansat ieri a enșpea oară candidatura la funcția de flotant în Dealul Cotroceniului și de prim călător cu autoturismele SPP-ului. Între noi fie vorba, omul e genial. E primul consumator de UBER, care a găsit formula să meargă moca pe orice distanță.

În fine, pentru cei care nu ați urmărit atent caterinca, trebuie să vă spun că a fost un eveniment. Chiar și Orban a ridicat de pe masă capul și-a șters urmele rămase pe meclă de la fața de masă, resturile de bratwurst și firimiturile de pâine ce îi intraseră în părul cănit și apoteotic. A vrut să strige „Cineeee-i generalu'?!”, numai că l-a oprit Rareș Bogdan, reproșându-i că se repetă.

În fine. Ioh-Anus ne-a aburit cu „butonul magic” și murea de grija statului român, pe care îl păstorește, dar nici un cuvințel despre cetățean și drepturile sale.

Cum era un discurs de lansare multiplă a candidaturii prezidențiale, eu înclin să cred că Ioh-Anus așteaptă de la stat și instituțiile de forță un nou mandat și nu neaapărat de la cetățean și votul său!

În rest cam aceleași clișee, cu PSD - ALDE sunt nasoli, o Românie reformată, de data asta mai puțin „nein korupțion”, iar la final „Auf Futersehen” și ne vedem la Miami!

P.S. Mie mi-au plăcut și doamnele peneliste erau precum niște majorete, unele cam supraponderale, care făceau galerie echipei favorite, o echipă în care favoriții păreau voinici și vânjoși, dar mai mult pe burtă, de la bere, decât de la antrenamente!

GOGU ORLANDO

Featured