Habemus „Katindatten”! Johannus redivivus! EINZ, ZVAI, DREI, politzei!

asfgdjhfiii

Klaus Ioh-Anus și-a lansat ieri a enșpea oară candidatura la funcția de flotant în Dealul Cotroceniului și de prim călător cu autoturismele SPP-ului. Între noi fie vorba, omul e genial. E primul consumator de UBER, care a găsit formula să meargă moca pe orice distanță.

În fine, pentru cei care nu ați urmărit atent caterinca, trebuie să vă spun că a fost un eveniment. Chiar și Orban a ridicat de pe masă capul și-a șters urmele rămase pe meclă de la fața de masă, resturile de bratwurst și firimiturile de pâine ce îi intraseră în părul cănit și apoteotic. A vrut să strige „Cineeee-i generalu'?!”, numai că l-a oprit Rareș Bogdan, reproșându-i că se repetă.

În fine. Ioh-Anus ne-a aburit cu „butonul magic” și murea de grija statului român, pe care îl păstorește, dar nici un cuvințel despre cetățean și drepturile sale.

Cum era un discurs de lansare multiplă a candidaturii prezidențiale, eu înclin să cred că Ioh-Anus așteaptă de la stat și instituțiile de forță un nou mandat și nu neaapărat de la cetățean și votul său!

În rest cam aceleași clișee, cu PSD - ALDE sunt nasoli, o Românie reformată, de data asta mai puțin „nein korupțion”, iar la final „Auf Futersehen” și ne vedem la Miami!

P.S. Mie mi-au plăcut și doamnele peneliste erau precum niște majorete, unele cam supraponderale, care făceau galerie echipei favorite, o echipă în care favoriții păreau voinici și vânjoși, dar mai mult pe burtă, de la bere, decât de la antrenamente!

GOGU ORLANDO

Featured

PICTURA CU MORTACIUNE A PROCURORULUI EMILIAN EVARZA!

MOTTO: „Dosarul în care fostul președinte al Colegiului Medicilor, profesorul Vasile Astărăstoae, fost rector al Universității de Medicină și Farmacie din Iași, a fost achitat definitiv, după opt ani de procese, scoate la iveală mecanismul diabolic f

LUDOVIC ORBAN A MINTIT ÎN DECLARATIA DE AVERE! LA PUS-CA-RI-E, DE-MI-SI-A! DOVADA? COSUL ZILNIC POTRIVIT LEGII! PORBLEMA DE SECURITATE NATIONALA!

Ludovic Orban și-a pus singur lațul de gât, mințind în declarația de avere. Asta înseamnă fals și uz de fals, infracțiuni grave pentru un demnitar, parchetul general și ANI fiind obligate să se sesizeze. Dovada?