„GRUPUL DE LA CLUJ” – TERARIUL DE VIPERE ARDELENE

HDHGDFFFD

În cadrul UBB din Cluj, activează un adevărat cuib de vipere, care alimentează foarte susținut, constant și programatic, o extrem de virulentă propagandă anti-națională, Militează chiar în cadrul cursurilor universității, pentru ruperea României și independența Transilvaniei.

Clujul, alături de Sibiu și Brașov, au devenit adevărate centre pentru propaganda anti-națională, 80% din studenții UBB fiind spălați pe creier de tezele de orientare fascistă privind superioritatea ardeleană! S-a ajuns ca până și studenți basarabeni care au urmat cursurile UBB să vorbească cu nonșalanță despre independența Transilvaniei!

Anti-românismul este încurajat în zilele noastre în mod public, în orașele transilvane, iar propagandiștii anti-România trec drept vizionari europeni și moderniști.

Se răsucesc în morminte generații întregi de români transilvăneni patrioți, care s-au jertfit pentru Unire, când văd că urmașii lor sunt niște slugoi patentați, care pupă cu ardoare Stăpânirea străină în cur și marșează ca niște idioți la provocările foarte interesate, lansate de grupări mafiote, trădătoare și anti-naționale, precum Grupul de la Cluj.

Ce nu înțeleg iobagii proști și umili care vorbesc cu nostalgie despre civilizația adusă de Imperiu în Transilvania și Banat: de binefacerile civilizației trebuie să se bucure doar Stăpânirea străină, asupritorii, nu și cei colonizați, a căror menire este doar să fie exploatați și spoliați.

Adică exact ceea ce se întâmplă acum cu Uniunea Europeană și ceea ce s-a întâmplat, secole de-a rândul cu românii din Imperiul Habsburgic, care au fost iobagi de o condiție deplorabilă ai grofilor, ce i-au terfelit non-stop, în culcare și în sculare.

Este mare lucru că, în numele anti-românismului scelerat, unii au ajuns să se laude că au fost slugile străinilor.

Ifosele de superioritate ale semidocților care au preluat din zbor tezele secesioniste și revanșarde ale trădătorilor de țară din Transilvania trec cu vederea faptul că atât Clujul, cât și Sibiul, orașele cu care se mândresc ardelenii și le dau ca exemplu de civilizație, s-au dezvoltat după ce au fost pompate în ele sume considerabile de bani de la bugetul central.

Centrul și banii bugetului central au susținut dezvoltarea orașelor din Transilvania, iar nu viceversa, așa cum afirmă mulți proști care trăiesc cu impresia că le ia cineva pâinea de la gură.

Dar, mai presus de orice, „sabinghermăniștii” din Transilvania nu se gândesc că de își vor băga singuri capul în jugul străinilor, de sclavi ce sunt, sătuli de atâta ură și ifose de superioritate, miticii s-ar putea să nu se mai bage și să îi lase acolo!

Poate că restul românilor nu vor mai fi dispuși să își dea viețile ca fraierii, cum au făcut-o deja valahii și moldovenii de două ori în istoria relativ recentă, ca să îi elibereze pe ardeleni de sub cizma străinilor, când lor le place atât de mult acolo!

MARILENA  FLORESCU

Featured