„GRINDA” LUI ION STEFAN, REZISTA LA ÎNCARCARE CU MULTE NEAMURI SI COLEGI !

JCFJHFGSDF

Ei, așa da! În sfârșit s-a făcut dreptate și o discriminare majoră a fost eliminată din sistem! Până mai ieri, morții n-aveau voie să cumpere de la KAUFLAND și MEGA IMAGE, dar acum lucrurile s-au reparat: dacă termoscanerul arată că ai temperatura corporală de 10 grade... sau 15... sau 21, nu-i nici o problemă! Ești un mort de omenie, respectabil, sănătos tun! Poți să intri la hipermarket și să umpli coșul cu de toate. Important e să nu sari de 37 de grade, atât... dar de la 37 în jos, te poți califica! O temperatură de 4 grade, de exemplu, ar arăta doar că ai ieșit din frigiderul de la morgă, ceea ce nu înseamnă în nici un caz că nu ai fi eligibil pentru CARREFOUR!

Fiți generoși, cetățeni! Trebuie să se bucure de beneficiile financiare ale pandemiei și băieții ăia care au investit în termoscanere! Că azi-mâine uită lumea de CORONA și se întorc telespectatorii la SAGA Vulpiței și a lui Viorel, inepuizabilă, sau la destăinuirile ușor filozofice ale lui Dincă din Caracal.

Să fim solidari cu îmbogățiții pandemiei și cu miniștrii patriei! Uite, de exemplu, în aceste clipe grele, când ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, cu care se sfătuiește, din când în când președintele Klaus, mai are vreo șapte-opt verișori și vreo patru prieteni de la grădiniță pe care n-a reușit încă să-i vâre prin funcții înalte, bine plătite, puținii angajați prin concurs pe care n-a reușit PENELEUL să-i dea afară, ar trebui să fie solidari cu dânsul și cu numeroasa sa familie și să plece singuri! De altfel, la preluarea mandatului, Ion Ștefan i-a și invitat să-și ia tălpășița:

„Cei care au fost înșurubați în structurile Ministerului, prin sistemul PCR -pile, cunoștințe și relații- sunt invitați să își găsească locuri de muncă în altă parte. Obiectivul meu este competența și eficiența!”( 7 noiembrie 2019, conform DIGI 24)

Ce-i drept, cetățenii români au fost răutăcioși cu el. Nimeni n-a vrut să-l creadă pe Ion Ștefan când a mărturisit că i-a mai crescut un etaj pe vilă, așa, ca un furuncul, fără ca el măcar să-și dea seama... Sesizând răutatea omenească, ministrul a explicat cu un remarcabil bun simț, la audieri, când un CIUMĂ ROȘIE dat dracului l-a întrebat cum s-a întâmplat de-a ieșit parter, etaj și mansardă în loc de parter și mansardă:

„Poate și dumneavoastră ați fost la magazin și v-ați luat un costum mai mare cu un număr!”

Și așa și era! Pur și simplu nu-ți dai seama decât când e prea târziu! Dar și când și-a dat seama... mamă-mamă! Numai domnu' Prelipceanu de la DIGI 24 a reușit să fie suficient de empatic și să înțeleagă drama celui care, modest, comandă constructorului o șaormă simplă și iese o șaormă cu de toate:..

«Domnu’ Prelipceanu, vă mai repet o dată. Soţia, soţia mea care am trei copii, care am făcut casa împreună, soţia mea, care trăiesc de când suntem împreună, de când s-a sesizat că există această problemă toată ţara, de a doua zi soţia mea a mers de 20 de ori la primărie ca să rezolve această problemă» ( DIGI 24, 10 februarie 2020, cu Cosmin Prelipceanu)

Căci nu s-a mai văzut așa un ministru atent și competent cum e Ion Ștefan:

„Dacă vrei să ajungi la acest minister cu fonduri multiple, multe și diverse, ai ocazia să treci prin Poarta Raiului... adică acești bani alocați în ultimul an, în ultima perioadă de când sunt ministru, putem să-i... palpăm, să știm exact unde sunt... Stau de vorbă cu colegii mei, cu oameni din minister, că și ei sunt oameni, au CNP și ei, sunt oameni ca și noi, cu mâini și picioare, cu ochi... n-au nici o problemă, sunt născuți, vin la servici dimineață... din discuțiile avute s-a ridicat problema că nu au laptopuri, că sunt foarte mici și că calculatoarele lor sunt din nou mici, depășite, și așa mai departe...” (REALITATEA PLUS, 2 mai 2020, cu Mădălina Pușcalău Dobrovolschi)

Ei, asta-i! Le-a făcut domnul ministru un tușeu „fondurilor multiple” că e și ele oameni, doar că n-are CENEPEU, precum colegii lui cu mâini, cu picioare și cu laptopuri mici de tot, pipernicite...

În ziua votului decisiv pentru prezidențiale, îndemnul lui Ion Ștefan a mers la inimă cetățenilor și a contribuit fundamental la victoria cu 66,09% a Iohannisului asupra poporului român!

„Am votat pentru ca România să aibă o victorie în fața Caracatiței, iar românii să se poată bucura de cinci ani de pace, prosperitate, dezvoltare economică ... bucuria... (față pierdută, n.n) multor realizări... personale, a fiecărui român, săăă... fie catalogate cu... bucuria unui cuvânt drag mie: REZOLVAT! Îi invit pe toți vrâncenii care au fost întotdeauna alături de noi... de noi care gândim și vrem să facem altceva pentru Vrancea... să dezvoltăm Vrancea...ăăă... să spunem într-adevăr că suntem altfel de oameni” (Ion Ștefan, 24 noiembrie 2019, ieșind de la secția de votare)

Și, pentru că domnul ministru e un om serios, după cum s-a putut observa, de atunci pe realizările personale „a fiecărui român” s-a pus ștampila ministerială: REZOLVAT! Ne-a „rezolvat” pe toți guvernul Orban! Căci renunțând la detestatul sistem de promovare aflat sub sigla PCR (adică pile, cunoștințe și relații) al CIUMEI ROȘII, Guvernul Orban cel Bun-Ludovic Întâiul a introdus în schimb, modernul, transparentul și europeanul sistem PNAPFF (prieteni, neamuri și antreprenori de pompe funebre, finanțatori)!

............................................................................

P.S. „Lista lui Ion Ștefan”, pe modelul liberal PNAPF: Dorina Ștefan - soția verișorului lui Ion Ștefan- numită la Centrul județean Vrancea al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA); Nicolae Ștefan - verișorul lui Ion Ștefan – numit consilier la Direcția Antigrindină, pregătit pentru a-l înlocui pe Ion Marin, directorul Centrului de comandă al Unității de Combatere a Căderilor de Grindină Moldova 2; Ionuț Lăţcan – verișorul soției lui Ion Ştefan, propus pentru șefia Electrica; Florin Jan Vasilache - finul lui Ion Ștefan - numit consilier al ministrului Agriculturii; Sergiu-Marian Bordea-Ștefan - soțul nepoatei lui Ion Ştefan - numit șef al Finanțelor de la Galați, fără concurs și a doua zi de la această numire promovat, tot fără concurs, Director general adjunct la Fisc pentru Regiunea sud-est a țării; Sorin Mihăilescu - cumătrul lui Ion Stefan - numit Director general al Regionalei de Căi Ferate Galați; Gheorghiță Berbece - chelner și consilier personal al lui Ion Stefan, activist PNL Vrancea - numit Prefect de Vrancea; Iulian Berbece - fiul prefectului Berbece - numit consilier al secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI), Pompiliu Norocel Stroe; Elena Codruța Mihalache -verișoara prefectului Berbece – stomatolog la Păunești, numită la conducerea Spitalului Județean Focșani; Ana Maria Dumitriu - consiliera personală a lui Ion Ștefan, finanțatoare a partidului, numită în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean.” ( Marius Ghilezan, 20 mai 2020, NEWS STANDARD.news)

LUMINITA ARHIRE

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags