gRADU TUDOR SPERA SA-I DEA LUI PUTIN PASTILA GRESITA CARE SA-L TERMINE

hdjfggh

MOTTO1: „Curtea Penală Internațională a emis, vineri (17 martie 2023, n.n.), un mandat de arestare pe numele lui Vladimir Putin, pe care îl acuză de comiterea de crime de război în Ucraina. «Germania va trebui să îl aresteze pe preşedintele rus Vladimir Putin dacă acesta va intra pe teritoriul german şi dacă, desigur, Curtea Penală Internaţională (CPI) va cere statelor semnatare ale Statutului de la Roma aplicarea legii.»... a declarat ministrul german al Justiţiei, Marco Buschmann.” (DIGI 24. ro, 19 martie 2023)

MOTTO 2: „Nu știu în ce formulă va sfârși Putin: judecat la Haga, ca Miloșevici, sau eliminat cu serviciile, ca bin Laden. Dacă nu oferă o victorie, va fi terminat!” (Stelian Tănase, un înțelept, pentru GÂNDUL. ro,  23 martie 2022)

.....................................................................

 

Măi Stelian Tănase, hdhnfggmăi dragă, cum ar spune un clasic în viață... ne gândim și noi puțin, așa, ce zici? De ce-a sfârșit, înțeleptule, Milosevici JUDECAT LA HAGA, iar nu CONDAMNAT LA HAGA? De ce nu mergi până la capăt cu analiza ta cutremurătoare? Ei, îți spun eu... pentru că a fost un mic defazaj între momentul când a luat președintele fostei Iugoslavii - aflat în detenție - o pastilă total neindicată pentru afecțiunile sale cronice și momentul când Curtea (Onorata Instanță din Olanda), ușor șifonată, ar fi trebuit să dea verdictul final și să-l cam achite. Or, achitarea, gânditorule de la Vijulia, era peste putință! Așa, însă, dacă omul a murit convenabil cu 50 de ore înainte de verdict, pentru că „a greșit pastila” („a murit în condiții neelucidate” a fost formularea oficială) procesul nu s-a mai putut încheia și a rezultat doar un onorabil: „operația reușită, pacientul mort!” care a „satisfăcut pozitiv” lumea civilizată, occidentală.

La extrădarea lui Milosevici, în 2001, cu un sughiț de încântare, Banca Mondială - mătușica cea bogată de peste ocean - s-a scormonit prin buzunare și a găsit 540 de milioane de parai pentru țara în ruină care avea în curând să nu mai fie o țară, în timp ce cumătra UE a găsit și ea într-un borcan pentru condimente din cămară vreo 450 de milioane, înaintate și acelea, cu generozitate, pentru „refacerea” de după război. Bine, au fost împrumuturi și garanții, date eșalonat, că doar nu ne putem bate joc de bani, nu-i așa? deci nu chiar moca, așa cum ne-am fi așteptat, dar orișicât...

Asta a fost cu Slobodan Milosevici... statele civilizate rezolvă problemele delicate cu atâta discreție încât s-aude răsunetul discreției până în Cosmos! Din fericire însă, deoarece lucrurile se fac pe față, nu mai este nevoie să dea banii pe batiste și țambale. Să nu ne îndoim că în celulă, președintele Milosevici avea medicamente contraindicate cât dorea mușchii lui, că doar nimeni nu se uita ce ia dânsul, pe stomacul gol, cu două zile înainte de verdict!

Și cum, brusc, gândindu-mă la toate astea, mi-am amintit că sunt o „vectoriță” venală depistată de Constantin Ilaș, nu m-am putut abține să nu-mi imaginez cum odiosul Putin tocmai își punea papucii, periuța de dinți și pijamaua în valijoară, ca să dea o fugă până-n Germania... când, trosc! sosește declarația ministrului de Justiție german care l-a lovit ca un trăsnet! Adică, să nu mai poată să meargă dânsul să bea un brüderschaft cu omologul german, că-l arestează ăia? Vai de mine! Bine că i-au spus! Că putea să se suie-n avion și să nu știe...

Oricum, satrapul e așa de bolnav că, dacă-l prind, lista de medicamente din pușcărie va fi bogată. 

„În sprijinul tezei despre cancer sau despre leucemie există interpretări făcute de jurnaliştii de investigaţie, care au comparat mişcările liderului rus cu cele ale cunoscuţilor profesionişti din domeniul sănătăţii ruşi. În zeci de cazuri, s-ar fi demonstrat prezenţa hematologilor şi a neurochirurgilor în aceleaşi locuri în care se afla Putin. El ar fi tratat cu sânge de căprioară, iar mărirea capului s-ar datoria steroizilor. Astfel, după ce a fost lansată versiunea unei OPERAȚII IMINENTE DE VINDECARE A CANCERULUI (i-auzi, dragă! n.n.) pentru care medici, asistente şi o sală de operaţie într-o locaţie secretă ar fi pregătite zile întregi, pentru a fi folosite în foarte scurt timp, Canalele Telegram raportează şi diverse detalii, precizând că intervenţia extrem de delicată ar putea fi efectuată peste noapte şi în miezul nopţii, pentru a trezi cât mai puţine suspiciuni.” (ZIARUL FINANCIAR. ro, 22 mai 2022)

E adevărat că a trecut, totuși, aproape un an de atunci. Deci, hai să fim optimiști și să zicem că de un cancer mic, la pancreas, l-au vindecat intempestiv.  Dar restul?

Cum țările occidentale n-au cine știe ce imaginație, când o fi să-l „prinză” pe tiran, mă gândesc că tot cu pastila greșită se va rezolva cazul... Deoarece, pentru câte alte cancere exotice, atacuri cerebrale, scleroze în plăci, Parkinsoane, afecțiuni ale coloanei vertebrale, leucemii, etc. are dânsul în portofoliu, pastile vor fi din belșug! Iar gRadu Tudor însuși, cu responsabilitatea care-l caracterizează, o să-i facă schema de tratament.  O să-i pună ceva în sângele de căprioară, cred... iar steroizii o să-i păstreze gRadu al nostru pentru consum propriu, că și el are capul mare!

LUMINITA  ARHIRE

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?