GLOBALIZAREA = CORUPTIE! CORUPTIE = MOARTEA UMANITATII

jdhfhh

Ați auzit despre cea mai mare mișcare din toată istoria omenirii?

În lumea noastră se întâmplă ceva fără precedent, care va schimba pentru totdeauna cursul istoriei și va pune bazele unei lumi mai bune, în care toată lumea poate trăi în abundență, pace și bunăstare.

Despre ce este această mișcare? Este o tendință de neimaginat și de neîntâlnit din punct de vedere istoric, care cuprinde sute de milioane de oameni din întreaga lume, care - pentru prima dată în viața lor - încep să înțeleagă ce se întâmplă cu adevărat în lumea noastră. În loc să creadă orbește ceea ce văd la știri, încep să gândească singuri, să facă cercetări personale și să descopere adevărul despre evenimentele lumii.

Aceste sute de milioane de oameni văd cât de grav a infestat corupția, în fiecare zonă a societății umane: guverne, mass-media, asistență medicală, educație, alegeri și așa mai departe. Pentru a înlătura această pânză de păianjen a corupției la nivel mondial, partea informată a umanității răspândește adevărul care deschide ochii în restul lumii, pentru a avertiza și a proteja pe toată lumea. Printre aceștia se numără mulți dintre cei mai străluciți oameni de știință, medici, avocați, detectivi, jurnaliști, anchetatori și așa mai departe.

Misiunea lor este de a pune capăt acestei nedreptăți larg răspândite și de a pune bazele unei lumi mai bune.

Agenda pentru dominația mondială    

jhdhgfgh

Care este motivația din spatele corupției la nivel mondial? De ce există un asemenea efort de a infiltra fiecare aspect al societății umane? Răspunsul este foarte simplu: globalizarea.

Globalizarea înseamnă eradicarea suveranității naționale și a libertății personale și aducerea întregii umanități sub controlul unui grup mic de oameni care determină ce se întâmplă în lumea noastră. În cele din urmă, scopul este de a stabili un guvern mondial unic, condus de entități financiare nealese.

Nu este nimic nou, deoarece am văzut exact această agendă de-a lungul istoriei, unde un imperiu mondial i-a succedat celuilalt: imperii chinez, grec, roman, spaniol, rus, britanic și alte imperii mondiale. De mii de ani au existat întotdeauna entități care au poftit după dominația lumii. Nu este diferit în vremea noastră.

Organizațiile globaliste care promovează această agendă astăzi sunt, de exemplu, Forumul Economic Mondial, Banca Reglementărilor Internaționale, Organizația Mondială a Sănătății, Națiunile Unite, Uniunea Europeană, Banca Mondială și așa mai departe.

Este interesant că toate aceste organizații globaliste sunt deținute de același grup de oameni.

Controlând fiecare detaliu al vieții noastre

O parte a acestui plan este de a implementa sisteme la nivel mondial de control - fără precedent asupra umanității. Orice formă de libertate personală trebuie eradicată.

În acest scop, acești globaliști dezvoltă ID-uri digitale, care vor fi conectate la fiecare detaliu al vieții noastre. Aceste ID-uri vor arăta, de exemplu, dacă am primit al N-lea rapel de vaccin, care apoi va determina dacă ni se va permite sau nu să participăm în societate. Lipsa unei singure injecții, te readuce la statutul de „nevaccinat”, ceea ce înseamnă că vei fi un paria din societate.

În timpul pLandemiei, am văzut teste pentru acest lucru în zeci de țări, unde persoanele nevaccinate nu aveau voie să facă cumpărături, să facă operațiuni la bancă, să se adune, să lucreze, să călătorească, etc. Fără injecții continue, participarea în societatea umană era interzisă. Pe măsură ce pLandemia a dispărut, multe dintre aceste mandate tiranice au fost anulate.

Cu toate acestea, planurile lansate public ale globaliștilor confirmă că intenția lor este de a le face permanente.

Descoperă adevărul, si găsește speranța  

jfjgg

Vestea bună este că mii de experți de top din lume vorbesc și au format sute de organizații pentru a avertiza omenirea.

World Freedom Directory prezintă peste o mie de organizații din întreaga lume care fac parte din această mișcare fără precedent de a avertiza umanitatea, iar acesta este doar vârful aisbergului. Am creat site-ul StopWorldControl.com pentru a informa umanitatea și pentru a ne proteja lumea frumoasă de acești tirani. Site-ul web este împărțit în trei secțiuni principale: 

︎ Dominarea lumii

︎ Crime împotriva umanității

︎ Salvarea lumii

„Dominarea lumii” arată dovezi pentru Agendă de a supune întreaga umanitate la o tiranie sufocantă.

„Crime împotriva umanității” enumeră mai multe operațiuni criminale la nivel mondial care provoacă suferințe de nespus pe pământ.

 Secțiunea „Salvarea lumii” oferă speranță și inspirație pentru un viitor mai bun.

Asigurați-vă că aruncați o privire și deveniți bine informați și înarmați. Acest lucru vă va revoluționa viața într-un mod bun.

Învățarea adevărului este dificilă la început, dar te eliberează de înșelăciunile periculoase și îți dă putere să devii eficient în a lua o poziție împotriva forțelor răului din lumea noastră.

jhfhdgvbh

Nu suntem aici pentru a fi lași care fug și se ascund. Ne-am născut pentru a deveni eroi care reprezintă un viitor mai bun pentru umanitate.

Consultați mai multe secțiuni ale site-ului nostru web și vă rugăm să distribuiți acest mesaj în toată lumea. Trimite-l persoanelor cu influență din comunitatea ta, cum ar fi forțele de ordine, administrația locală, știrile locale.

Mai multe despre acest text sursă. Textul sursă este necesar pentru informații suplimentare privind traducerea.

DAVID  SORENSEN

traducere, editare, redactare,

GIGI  PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?