GIMNASTICA MINTII: LA PARALELE CIA-DEMOCRATIA SI DRAGNEA-ROMÂNIA! FINALA PE APARATE

UJEUYHF

Efectul Matei: „Căci tot celui care are i se va da și-i va fi de prisos, iar de cel ce n-are și ceea ce are i se va lua.” (Matei,25,29)

Notă:

1) Evo Morales a fost primul președinte indigen din istoria Boliviei.

2) Liviu Dragna a fost primul președinte român care a sfidat Înaltele porți Washington DC și Merkel-Macron - Bruxelles

Veți întreba siderați ce legătură este Evo Morales Bolivia, Liviu Dragnea - România și ce paralele visez.

Păi, paralela este între litiul bolivian și gazele de la Marea Neagră. Pentru aceasta președintele Evo Morales a fost debarcat „democratic” printr-o lovitură de stat marca CIA cu demonstrații masive în stradă sub motivația că Morales ar fi falsificat alegerile.

În realitate, pentru obrăznicia de a fi naționalizat anumite sectoare, mai cu seamă pentru gazul bolivian - cea mai mare rezervă de gaz din Cornul de sud și deblocarea unor bugete importante pentru programe sociale, dar mai cu seamă pentru pretenția sfidătoare de a stabili Bolivia prețul unui prețios metal , anume LITIU, având rezerve de 60 % din producția mondială.

 Litiul pur este un metal foarte moale, care nu poate fi utilizat in industria uneltelor. Pentru a i se mari rezistenta, alte metale sunt adăugate; când este in combinatie cu magneziul, cele 2 metale formeaza un aliaj foarte usor si puternic, comparativ cu fierul sau cuprul. Aceasta duritate este masurata in scala Mohs, iar litiul prezinta duritatea 0.6 in aceasta scala.”

 (sursa: https://ro.wikipedia.org/)

Cu tupeul caracteristic oricărui președinte de mare putere arhicunoscut în istoria SUA de la Bush și Obama, Trump a declarat cu un cinism care sfidează bunul simț uman, salutând plecarea lui Morales de la președinția Boliviei, drept „o victorie a democrației”(!).

În Bolivia a învins democrația, declară emfatic Trump. Îți vine să râzi , dacă nu ar fi de plâns. D-le Trump, las-o jos că măcăne! În Bolivia a învins CIA-DEMOCRAȚIA, la fel cum a învins în România. Observați legătura între cele două paralele Morales-Bolivia și Dragnea-România? Eu văd o singură și sigură legătură: CIA-DEMOCRAȚIA.

„În articolul său , reluat de revista Courier International, Federico Merke vede sursa tuturor frustrărilor și în actuala globalizare a unui capitalism fără reguli și legi.”

.Democratul Tulsi Gabdard într-o tonalitate fariseică, dar fără îndoială foarte adevărată afirmă: „SUA și alte state nu trebuie să se amestece în procesul prin care poporul bolivian își urmărește autodeterminarea și dreptul de a-și alege propriul guvern.” (Lumea nr.1(322)/2020)

Întrebări în logică deductivă:

Dacă Istoria mega-afacerii Tel Drum este opera lui Liviu Dragnea, de ce nu l-au băgat la pușcărie pentru acest dosar?

ROMÂNII AR FI FOST CONVINȘI CĂ E UN HOȚI ȘI L-AR FI ABANDONAT.

DE CE L-AU CONDAMNAT PE DRAGNEA PENTRU ACEST DOSAR MĂSLUIT?

Șeful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

NU VI SE PARE CĂ E CEVA PUTRED ÎN ROMÂNIA? NU CREDEȚI ÎN ACESTE PARALELE? OARE CONDAMNAREA NU-I VINE DE LA PARTENERUL STRATEGIC PENTRU GAZELE DE LA MARE NEAGRĂ, PENTRU DENUNȚAREA PUBLICĂ A HOȚIILOR BĂNCILOR ȘI HYPERMARKETURILOR ÎN DISCURSURILE PUBLICE ALE LUI LIVIU DRAGNEA?

În situația condamnării lui Dragnea oare ce drac și-a băgat coada?! Eu cred că au fost mai mulți draci, care au cooperat dacă ne uităm la bombardamentul mediatic îndreptat împotriva lui Dragnea, venit din SUA , Germania, Austria, Franța, Olanda , Elveția, în complicitate de servicii secrete, inclusiv cu bravul nostru SRI.

Arestarea lui Dragnea e un cartonaș roșu arătat tuturor politicienilor români care ar mai avea obrăznicia să sfideze Înaltele Porți și corporațiile acestora. Prin urmare, Ciolacu PSD a bătut palma cu războinicul luminii oculte KW Johannis și au închinat absolut țara cu toate bogățiile marilor corporații.

PNL a trecut la anularea tuturor bugetelor pentru programe sociale. În concluzie, noi românii aplaudăm fericiți noua ordine economică și rămânem - cum se exprima un post de televiziune francez - „un popor de păduchioși”

Vasile Anton Ieșeanu

Featured

ULTIMUL ROL AL LUI CIOLACU: demolarea statuilor predecesorilor sai si pierderea alegerilor

MOTTO: „Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a anunţat luni, la începutul şedinţei Biroului permanent, că urmează să fie elaborat un proiect de revizuire a Constituţiei pentru punerea în aplicare a rezultatului referendumului (pe te