GIGOLO DE HOLLYWOOD - SCULA GLOBALISTA SOROSISTA

dtuojbg

Măgarul moare de drum lung și

Vedetele expirate de la Hollywood de grija românilor. - Proverb românesc adaptat.

Pițiponcul prăfuit și îmbătrânit în ticăloșii Richard Gere, a venit vineri să susţină migranţii prezenţi la bordul Open Arms, o navă blocată de o săptămână în largul Insulei italiene Lampedusa și a cerut să se oprească „diabolizarea” migranţilor. „Majoritatea oamenilor vorbesc de migranţi, dar pentru mine sunt refugiaţi. Sunt 121 de poveşti diferite, oameni extraordinari, puternici, care au trecut prin orori inimaginabile, prin infern, torturi, violuri, închisoare", a spus Richard Gere.

Este remarcabilă energia pe care o depun o mulțime de vedete de la Hollywood în implementarea planului Kalergi de înlocuire și amestecare a populațiilor, civilizațiilor și religiilor pe continentul european. Se pare că planul este să se aducă cel puțin o sută de milioane de migranți și să se producă o puternică islamizare a bătrânului continent. Este aproape șocantă această infatuare a acestor actori care își imaginează că ei sunt înțelepții lumii pentru că ei au "câștigat" sute de milioane de dolari. Se pare că mai au ceva de "prestat" pentru banii ăștia, trebuie să latre de câte ori îi asmut păpușarii reptilieni și democrați sorosisti, pentru realizarea planurilor globaliste.

Actorul susţine că acţiunea lui nu are nimic de-a face cu politica, ci doar cu ajutorarea oamenilor aflaţi la ananghie. El a făcut aluzie la „ciudata politică americană” cu un preşedinte „care pune multă energie în dezumanizare”. „Noi avem refugiaţi din Honduras, Salvador, Nicaragua, Mexic... este un caz similar şi aici. Dar peste tot în lume trebuie să ne oprim din a diaboliza fiinţele umane”, a mai spus Gere.fdjjhyhf

Matteo Salvini, vicepremier și ministru de Interne al Italiei, a avut o reacție ironică la apelul actorului Richard Gere. „Dat fiind că acest milionar generos își face griji pentru migranții de pe Open Arms, nu putem decât să-i mulțumim. Poate să ia la Hollywood, în avionul său privat, toți migranții și să aibă grijă de ei în vilele lui. Mulțumim, Richard!”, a declarant Salvini.

Pur și simplu îl ador pe Salvini. Este printre puținele minți lucide în această imensă masă de imbecili din politichia europeană. Recent l-a liniștit și pe slugoiul globalist francez, gerontofilul Micron. Salvini a exprimat perfect găunoșenia acestui sinistru Micron, apreciind că acesta se crede Napoleon Bonaparte. Cum să nu-l îndrăgești pe Salvini? Din păcate, observ că propaganda italiană și Internațională lucrează la decredibilizarea sa. Să sperăm că nu vor reuși și că va apărea și la noi un Salvini și un partid suveranist. Ar fi singura noastră șansă de-a reuși să ne salvăm din hăul în care ne împinge actuala clasă politică.

ALBERT TOMA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags