GETA SI PRESUL FERMECAT

JFJDFHDFF

Bârfe răutăciose și manipulări ieftine!
Băncile rusești dau alimente după alta, ceea ce demonstrează indubitabil și fără putere de tăgadă fapt că sancțiunile economice împotriva Rusiei sunt corecte. Cum? Erau americane băncile? Ai mă! Nu pot să cred! Domnu' g Radu Tudor ?! Ăștia „e” propagandiști ruși. „Ne minte” că băncile cu falimentul „e” americane și că populația care avea depozite neasigurate la respectivele bănci, adică ăia care a pierdut banii nu sunt ruși”?! Așa ceva.....
Agricultorii bulgari au blocat drumurile cu tractoare, protestând astfel împotriva intrării în țară a cerealelor ucrainene fără taxe vamale, distrugând agricultura locală și băgându-i în faliment. Zic agricultorii bulgari, oameni fără nici un fel de empatie pentru ucraineni, că cerealele ucrainene sunt cu 30% mai ieftine, ceea ce îi duce la faliment. Și „ieftineala” nici măcar nu se regăsește în produsele finite, cele rezultate din respectiva producție, ci doar în buzunarele „traderilor” ori speculanților (tot un fel de comerț, dar neoficiali) care măresc profiturile. Ce să zic? Niște puținiști și ăștia!
Noi, aci pe Dâmbovița, o ducem bine! La noi e pe „barosăneală” maximă. Domnu' Iohanis și stânga doar ce s-au întors din gloriosul turneu din Japonia și Singapore. Doamna a primit un ghiveci cu o orhidee, numită de creatorii singaporezi, în cinstea vizitei, după dânsa, iar băieții de la SPPP au împachetat și covorul persan din avionul închiriat pentru deplasare, că îi plăcuse doamnei modelele vișinii, gen „lampa lui Aladin” și na mai vrut să coboare din avion, până nu i sa promis că îl primește „cado”. 
Să moară toate matracucile astea de la noi de la Sibiu de necaz, să crape, când or vedea că îl pun în sufragerie, că se asortează cu orhideea aia de la singaporezi și cu eșarfa aia fucsia, pe care mi-o bârfesc toate, de invidie! – ar fi spus doamna Carmen către Getuța, care face curat în cele 6 case și care a asigurat-o că „e bun covorul, e din ăla scump, cu păr des, care se curăță ușor!”

GOGU  ORLANDO
 

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?