GERMANIA A LUAT...UE DE LA GRECO! Suntem în lumea buna!

SHBDHFHGG

Cea mai tare știre de azi: GRECO i-a băgat azi în monitorizare specială pentru neîndeplinirea standardelor anticorupție pe nemți... pe ăia din Germania, desigur. La fel ca pe Austria și Franța. Dacă nu îi ascultă pe ei, marii specialiști ai GRECO, ce le face? Îi dă afară din Europa? Ce bine! Și așa era mare înghesuială... să rămânem doar noi cu bulgarii... că noi suntem cei mai ”anticorupți” Hi, hi, hi!

Bă, ej nebun! Suntem la fel de ”tari” în fața GRECO ca: Danemarca, Franța, Austria, Portugalia, Luxemburg și Ungaria. Ce companie selectă avem! Adică să fim ca fraierii din restul Europei? Ha, ha, ha!

PS - solicit ambasadorului Hurezeanu în Germania să ceară demisia lui Merkel și să protesteze vehement printr-o scrisoare de protest. Domnu' Klemm! Sunteți pe mute?

INGRID MOCANU

Featured

PICTURA CU MORTACIUNE A PROCURORULUI EMILIAN EVARZA!

MOTTO: „Dosarul în care fostul președinte al Colegiului Medicilor, profesorul Vasile Astărăstoae, fost rector al Universității de Medicină și Farmacie din Iași, a fost achitat definitiv, după opt ani de procese, scoate la iveală mecanismul diabolic f

LUDOVIC ORBAN A MINTIT ÎN DECLARATIA DE AVERE! LA PUS-CA-RI-E, DE-MI-SI-A! DOVADA? COSUL ZILNIC POTRIVIT LEGII! PORBLEMA DE SECURITATE NATIONALA!

Ludovic Orban și-a pus singur lațul de gât, mințind în declarația de avere. Asta înseamnă fals și uz de fals, infracțiuni grave pentru un demnitar, parchetul general și ANI fiind obligate să se sesizeze. Dovada?