GERMANIA A LUAT...UE DE LA GRECO! Suntem în lumea buna!

SHBDHFHGG

Cea mai tare știre de azi: GRECO i-a băgat azi în monitorizare specială pentru neîndeplinirea standardelor anticorupție pe nemți... pe ăia din Germania, desigur. La fel ca pe Austria și Franța. Dacă nu îi ascultă pe ei, marii specialiști ai GRECO, ce le face? Îi dă afară din Europa? Ce bine! Și așa era mare înghesuială... să rămânem doar noi cu bulgarii... că noi suntem cei mai ”anticorupți” Hi, hi, hi!

Bă, ej nebun! Suntem la fel de ”tari” în fața GRECO ca: Danemarca, Franța, Austria, Portugalia, Luxemburg și Ungaria. Ce companie selectă avem! Adică să fim ca fraierii din restul Europei? Ha, ha, ha!

PS - solicit ambasadorului Hurezeanu în Germania să ceară demisia lui Merkel și să protesteze vehement printr-o scrisoare de protest. Domnu' Klemm! Sunteți pe mute?

INGRID MOCANU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?