GEOANA, LUATI-O PE ASTA:TURCIA ANUNTA IESIREA DIN NATO!

Erdogan

Cea mai mare armata din NATO anunță că se pregătește să iasă din alianță.

Racep Erdogan, dixit:

„ Informațiile, datele, arată că  Rusia nu are nicio legătură cu prăbușirea rachetei din Polonia. 

Dacă scopul Ucrainei este să provoace un al treilea război mondial, aș vrea să spun că la acest joc Turcia nu va participa și vom pune capăt aderării Turciei la alianța NATO, ceea ce  va aduce prima semnătură la sfârșitul alianței. 

Turcia este cea mai mare armată din NATO, iar ieșirea noastră din alianță va zgudui alianța, n-o să-i placă NATO și vor începe niște întrebări «dar de ce»

 Nu-mi plac deciziile luate de NATO și Uniunea Europeană pentru că sunt benefice Statelor Unite, nu pentru securitatea noastră și pacea mondială. 

Al doilea război mondial a început și în Polonia și uitându-mă la asta, cineva face jocuri, jocuri în care vor fi multe victime, iar acest lucru nu este în interesul Turciei. 

Nu vrem un al treilea război mondial și nu vom participa la el, asta  aș vrea să se știe. 

Îmi pare rău pentru victimele ambelor părți în conflictul militar din Ucraina, dar nu vreau să ne bage într-un al treilea război mondial și de aceea Turcia este pentru negocieri și pace între țări, dar Turcia este singura țară care luptă pentru liniște și pace. Ea vorbește, pentru asta nu există schimbare, iar pe de o parte, primăvara nu va veni. 

Trebuie să se oprească războaiele și să se stea jos și să vorbească despre pace, negocierile sunt necesare, nu războaie. 

 Sunt suficiente boli, sărăcie, criză, iar acum să se pregătească pentru un al treilea război mondial??? 

Opriți politica asta de militanți, nu vor fi învingători în al treilea război mondial, și subliniez că până și asta ar putea însemna sfârșitul lumii. 

 Lumea nu va plăti pentru negustorii de război. 

Astăzi, voi vorbi cu NATO despre încheierea apartenenței Turciei la alianță, dacă se apropie un al treilea război mondial. Scuze, nu voi sacrifica o țară și un popor pentru iubitorii de război !”

Bravo, Erdogan !

Sursa: mesaj WhatsApp.

GIGI PETROVAN

Featured

SPIRITUL PASARII PHOENIX

În seara asta am simțit nevoia să stau de vorbă eu cu mine însămi... Am trecut si trec prin multe dureri în viață pe care nici nu credeam si uneori nu cred că le pot depăși singură. Dar în ciuda acestui lucru, eu sunt încă aici, încercând să supraviețuiesc în fiecare zi.

ROMÂNIA – ELVETIA: 1-0. AMAGIREA CONTINUA!

În primul rând, ultimul act al Circului a debutat cu o farsă.

Mihail Moldoveanu Wed, 11/22/2023 - 07:37
INTERFATA MUNCII

În urmă cu 15 ani acest individ GDGDFBJJcare „se dă” Director Adj.

Gabriel Mihaila Tue, 11/21/2023 - 08:41
(g)AUR(a) DE LA C(i)OLAC

AUR ne promite bunăstarea din păcănele și Terheș-Americanu’

Gogu Orlando Thu, 11/16/2023 - 09:30