GENERATIILE GOOGLE

diud

Mă consider un om inteligent, un om cu o brumă de cultură universală care îmi dă dreptul să-mi exprim părerile în mod public. De ce? Pentru că pot! Spre deosebire de enorm de mulți imbecili funcționali – de toate vârstele – care nu pot. Teoretic, ei pot să scrie, dar nu pot exprima gânduri și păreri credibile care să-i facă pe alți semeni să îi citească.

Știți care este culmea? Că acești imbecili care nu pot articula idei nici îîn „cloud”, dar nici în scris, nici nu citesc! Ei nu au exercițiul cititului, pentru simplul motiv că nu l-au dobândit din frageda copilărie. Au avut și părinți și dascăli cam din aceeași generație, hăbăuci și superficiali, cu gândul fixist de a face bani cu orice preț, de a acumula averi, de a călători chiar în condiții de milionari ai lumii pe cele mai exotice coclauri și nu în ultimul rând fiind preocupați de sex... S-a schimbat aproape brusc Scara Valorilor!

Ăștia au fost „educatorii” generațiilor ajunse azi imbecili la vârsta maturității, generațiile „Google” cum îi numesc eu, peentru că toată cultura și inteligența lor pe care și-o arogă, depinde doar de un motor de căutare...

Bine, bine, cauți, dar ce cauți? Cum știi tu – un imbecil funcțional – să faci conexiuni în „cloud-ul” tău supranumit creier (în general mic și atrofiat), dacă tu nu ai noțiuni care pentru unul ca mine și ca altul de tipul meu, sunt niște jaloane, un fel de antene ca cele folosite de telefonia mobilă care își retransmit semnale și informații de la un jalon la altul cu viteza gândului, care e mai mare decât cea a luminii, până ce în creier apare acea informație de care ai nevoie.

Ce fac aceste generații Google? În general, citesc un titlu și creierul lor slab dezvoltat, cu un bagaj restrâns de elemente fixe întipărite de la cărți citite de-a lungul tinerii vieți, intră într-o formă de excitație apropiată de cea a orgasmului sexual și își închipuie că inteligența lor de intelectual al erei informațiilor, știe deja orice amănunt dintr-un articol produs de o minte învechită, în concepția lor, o minte depășită care are nevoie să scrie mult ca să exprime o idee pe care ei deja o intuiesc.

Ei bine, acești IMBECILI ai generației Google, sar imediat cu un comment la articol, din cel mult o frază, dacă nu doar o propoziție scurtă scrisă prost gramatical, cu prescurtări de mare IT-ist, care să-ți dea ție impresia să nu cumva să te pui, că ești depășit din start. Astfel de ipochimene care sar ca proasta în bazin fără să se uite dacă are apă, habar nu au esența narațiunii, mintea lor sclipitoare analizează din titlu: „este contra domnului Johannis, sau nu? Este favorabil cumva pesedeului?

 Atunci – dacă celula vorbitoare a perceput în creierul său rar ideea - trece imediat la represalii; dacă e adversar talibanizat al ideii sau a personajului al cărui subiect este articolul, atunci trece imediat la jigniri sau invective, catalogând imediat pe unul plin de cultură, unul care a trăit și a făcut ceva palpabil în viața lui, iar el este prost ca bâta și nici să scrie o frază corect românește nu știe...

Această masă de imbecili ai generațiilor Google, sunt simplu și facil de manipulat, iar ei sunt absolut pe tot globul, în toate țările și în toate popoarele lumii.

Este un lucru vizibil deja prin intermediul televiziunilor, dar și prin ceea ce am constatat cu ochii noștri foșgăind pe alte coclauri, că TOATE popoarele aui degenerat în ultimii cincizeci de ani, în ciuda progresului tehnic și tehnologic incontestabil și asta este o consecință coordonată de la nivel planetar.

Conducătorii lumii au nevoie ca populația globului să aibă cât mai mulți idioți, cât mai mulți imbecili, care să nu fie vreodată capabili să gândească cu capetele lor, ci doar să pună botul la titluri din sit-uri și presa online.

Rețelele de socializare au scos la iveală oameni anonimi superinteligenți, oameni culți, unii autodidacți, oameni care au păreri și analize sănătoase, dar degeaba ei își exprimă punctele de vedere, că jivinele ce conduc lumea, țările, pompează bani imenși ca să impună intoxicarea și manipularea prin Media.

A spune că ar mai fi ceva de făcut în acest moment, pare o utopie! Singura salvare a acestor furnici care mișună pe planetă și sunt în calea unei tălpi uriașe care să-i strivească, este ca măcar acum să-și educe printr-o voință de fier dorința și putința de a citi un text până la capăt! Azi puțin. mâine puțin, se formează apoi EXERCIȚIUL, care va umple goluri ce au tarat aceste generații imbecilizate.

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?