GENERATIA DEFECTA

hdgfgff

Circula zilele acestea pe grupurile din Iași – dar nu numai, pe Facebook – acest slidehsdgf plin de furie și revoltă a societății civile românești, a „gloatei”, cum o numesc peiorativ noii intelectuali ai neamului, înghesuiți în categoria hypsterilor din USR/PLUS, ceva care vrea să sugereze hippy-știi generației noastre.

În unele privințe seamănă, dar vorba aia, „nu răsar”...Scopul în sine este acea rebeliune (vine de la rebeli, nu de la o răscoală) a tinerei generații împotriva vechilor generații, care după părerea lor, nu mai ține pasul cu vremurile... Sigur, și noi când eram ca ei cam tot așa gândeam, dar în timp ce noi doream o emancipare accelerată a societății și libertatea necesară - pentru că trăiam încorsetați într-o dictatură comunistă - puțoii ăștia de azi au fost spălați de mici pe creieraș cu șampon fabricat de miliardarul George Soros, care a urmat meticulos, un plan demențial și satanic de a schimba lumea în interesul său propriu și a încă vreo câțiva diavoli vecini de cazan, a căror avere cumulată depășește probabil pe cea a țărilor lumii...

Deci, am pornit de la acel slide în care populația majoritară a României își varsă oful și amarul, ura și furia împotriva guvernanților ticăloși și idioți care ne conduc și am observat stupefiat și emoticonul „ha-ha”, bifat de vreo 2-3 persoane... Zeci de „like”, alte zeci de emoticoane furioase și 2-3 de veselie, cu râsete scăpate probabil din incontinență.

Asta m-a făcut să „studiez” puțin profilele celor defecți care râd de prostia și ignoranța românilor...Nu m-am mirat absolut de loc când am găsit imediat o gâscă tânără, abia ieșită din stadiul de boboc, care este în prezent medic rezident la Spitalul de copii Sf. Maria din Iași!gjhjvd

Iată profilul, pentru credibilitate. Fătuca e (tr)log(l)odită cu un hypster de teapa ei, care se dă cu motorul, că oricum ăsta e mai mișto când mergi la Hârlău sau la Podu Iloaiei să asculți manele în vreo adunare unde vine Adi Minune sau Adi de la Vâlcea. Această viitoare „DUOAMNĂ” doctor, măritată cu un meseriaș în programare, este cea care vrea să convertească o întreagă societate, o întreagă națiune, prin ideologia lor de intoxicați la Plafar ce vor să aducă din nou comunismul din învățăturile marxist-fasciste cu care au fost îndoctrinați din clasele primare, prin nepăsarea și ignoranța părinților și bunicilor...

„Donșoara doctor” și-a luat teoretic misiunea să trateze și să scape de moarte pe copiii și nepoții bolnavi ai celor care strigă cu mare furie împotriva unor estropiați aburcați pe geamul toaletei la Palatul Victoria, doar că s-au comportat că niște lăței care au ajuns pe ouăle clocite ale unor trădători de neam și de țară.

Ăștia sunt și așa se comportă membrii USR/PLUS, iar fascismul care debordează din ei, atins de neomarxism, a dat pe acel limbric foarte mic care se joacă de-a doctorul maimuță cu bisturiul în mână.jjhvffddf

Ei, bine, asta e spuma intelectualității zilelor noastre, iar viața ne demonstrează că majoritatea medicilor rezidenți și aproape toți IT-iștii din România de azi sunt membri și simpatizanții pe față ai celor din #rezist, ce vor să extermine generațiile părinților lor, a bunicilor în primul rând, ca să rămână singuri și nestingheriți pe această planetă adusă acum în stadiul de nelocuit.

Îmi este groază, dar sunt și fericit că nu am aici urmași care să fie mâine la mâna acestor oxiuri bolnave la creierul mic. Lumea este bolnavă în primul rând datorită acestor ticăloși care se maturizează în rele, iar nu peste mult timp ei vor dicta și vor face Legea!

Această tânără care și-a început probabil viața sexuală schimbând motorul cu partenerul robotizat, are postate pe pagina ei tot felul de slide-uri de miștocăreală la adresa societății, de persiflare a tot ce nu este „dăștept” și cult în capu la Sănătate. Ea miștocărează când îi vine ciclul la adresa PSD-ului, acea CIUMĂ ROȘIE” care i-a făcut un salariu astronomic doar ca să rămână în țară și să aibă grijă de această populație sărmană ce a rămas doar ca să hrănească o haită de jivine.

„Fără penali în funcții publice” strigau acești imberbi ca proștii, în timp ce liderii lor puși cu forța de alții, mânuiau cu prestidigitație lovele cu parnos „ieuropean”.

Așa-i fato? Te gâdilă la clitoris furia mulțimii? Ei lasă, că în curând se vor găsi destui să-ți potolească starea!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?