GEANA PE GEOANA!

hdgfhj

Fiți o țâră atenți acilea la mine!

Începând cam de ieri, s-a declanșat bruscamente și dintr-o dată o mega intoxicare a propagandei partid și stat cu candidatura viitoare la președinție. Ăștia vor pur și simplu să fure startul, să înceapă zi și noapte să tot scuipe în subliminalul populației niște nume, care de ar fi scrise cu litere de mână sau de tipar pe o hârtie nevelină, ar fi imediat agățată în cuiul ruginit al latrinelor de la țară cu foi din pictorialele Mădălinei Ghenea pe post de tapet la scândurile uscate de vreme și ar fi folosită fără nicio remușcare de oamenii cufuriți.

Cică au făcut hienele seCURistice un nou „sondaj dă opinie”, că cum ar vota „rom’nii” dacă ar fi duminica viitoare alegerile și – EVIDENT! – pe primul loc se situează soțul uneia „Mihaela dgragostea mea” care a mai fost odată pentru maximum opt ore într-o noapte, Președinte: Mircea Ge(o)ană. Îl știți, sigur îl știți, e ăla care conduce din umbră NATO cu o mână de fier forjat cu multe îmbârligături și floricele, cu filigran de fer forjat de faraonii ferari dă Dăbuleni.

Bre oameni buni și normali cu capul... dintr-o dată, din prima strigare, Mircea vrea să se facă și el că lucrează și pentru asta „el însuși” mână-n luptă oștile propagandei globaliste care deja l-a și bătut în „cuie de 10” pe frontispiciul României de după 2024.

Bă, voi înțelegeți ce spun ăștia? Pentru globaliști, Ge(o)ană este indubitabil pe primul loc în topul oamenilor care vor câștiga detașat alegerile viitoare, iar părerea ălora care scriu pe viitoare hârtii igienice numele candidatului, este deja precis formată. Evident, că din primul F(l)oc(us), Mirciuliocă fără frică are deja 24% din opțiunea alegătorilor, că „rom’nii” vor să aleagă un „independent”, adică pe unul care să nu aparțină de niciun partid din actuala clasă politică, să fie „curat” adicălea, că românii s-au săturat de oameni care au mai fost și care mai vor...

Mircea Ge(o)ană nu a mai fost, „dăcât” pe la PSD unde a făcut-o pe preșul de partid când îi era lumea mai grea, dar a fost recuperat de globaliști și deturnat de la Ciuma Roșă și adus în poziție de vârf la NAȚ-O că ți-am dres-o.

Ei, dar după „domnul” Ge(o)ană, cine să urmeze în topul discotecii de la Întorsura Buzăului? Păi... evident, domnul Ciolacu (să-l ia dracu), ăla cu covrigii de Buzău în coadă care a făcut facultatea de Informații fără BAC-ul luat, că el a vrut să dea la Informatică, dar a citit din viteză firma și a intrat crezând că va face Informatica. Și acu, e Premier, are brișca ardeleanului la chimir (sen) și pâinea la Serviciile care stau la ordinul lui.

Ei, dar pe podium, pe a treia poziție (deocamdată), „țin să fie, țin să fie”? Nimeni altul „dăcât” George Simion cu AURa lui inconfundabilă și călare pe situație. E drept, ca „new entry” are „dăcât” fo 5%, dar se poate ca în ziua alegerilor să sară ca din arc la 51, 7374637885 %.

Și gata. Alții care urmează în top sunt nesemnificativi, poate ar ieși mai mult dacă ar fi sondați chiar ANAListul Prima Tv Sebastian Zachhhh...man, sau ăla de la România Tv, Niels Jmeker, că ar vota toți evreii din țară și diaspora și ar ieși cu cel puțin 13%.

Nu mai există la Propagandă nimeni capabil care să întrunească sufragiile „românilor”!... Nimeni, bre! Cuuum? Ce spuneți? Diana Șoșoa? Cine e asta, că nu a auzit nimeni de ea, iar dacă ar exista, este exclus ca românii să o voteze – indiferent de procent, care oricum ar fi sub 3% - că românii s-au deșteptat mult, nu mai merg după fentă, nu mai pun botul la o sticlă cu ulei, nici chiar de măsline dacă ar fi, sau și în plus două kile de zahăr.

Românii vor să fie conduși de cineva cu „vizibilitate europeană”, ba chiar mondială, cineva care să poată lua orice clanță de la orice cancelarie mondială. De asta avem nevoie! De unul care să poată asigura lin trecerea de la nazismul săsesc, la globalismul exterminator, fără sincope, unul care să asigure schimbarea populației pe teritoriul României în mod pașnic, fără tulburări interne, fără să se tragă nici chiar cu o praștie în jandarmii și armata de ocupație a NAȚ-O.

Noi știm ce avem de făcut. Să-i lăsăm naibii să pape KK cu propaganda cât vor și la momentul potrivit, „pac cu polonicul în scufie”!

Jegurile, împuțiții, au pornit mașinăria de zgomote. Ei gândesc așa: din 10 candidați, 9 vor fi ai globalismului, indiferent ce vor spune ei și cum se vor certa ei pe sticlă despre doctrine închipuite.

Candidații adevărați și periculoși nu au voie să fie difuzați, vizualizați, boicot maxim contra lor, cât mai puține minute de antenă și toți „liberal-democrații”, cu toate armele să scuipe foc nimicitor de denigrare și de diabolizare, ca să respingă majoritatea populației care pare hotărâtă să-și schimbe soarta cu arma unei democrații despre care au auzit că a fost o dată în lume, dar pe care nu au trăit-o în România până acum!

Spunem ca ei și facem ca noi!

GABRIEL MIHAILA

Featured

ALTA CIUPERCA OTRAVITA

Gabriel Mihaila Thu, 07/11/2024 - 08:24
DIFERENTA

Mă uit cu detașare și amuzament la zbaterea care se petrece acum în America – dar nu numai acolo – în Franța, Anglia, Germania, dar și în guvernământul sasului nazist Johannis, care se pregătește  inevitabil să iasă în decor...

Mihail Moldoveanu Tue, 07/09/2024 - 11:47
EDITORIALUL DE ASTAZI

Am să scriu astăzi despre o temă de o importanță majoră pentru viitorul nostru.

Gabi Mihaila Sun, 07/07/2024 - 08:04
PATRU IULIE

Ce nu stie nimeni despre 4 iulie

Inima mi se înfierbântă când văd America sărbătorind 4 iulie. Arată incredibila ignoranță a maselor. Cât de ușor se manipulează publicul.

Gigi Petrovan Sat, 07/06/2024 - 08:44
INCULTURA CEA DE TOATE ZILELE

Într-un mare oraș trebuie să fii apt să trăiești! Trebuie să ȘTII  cum să o faci, nu poți ateriza pur și simplu ca fluturele pe lampă și să zici că ești orășean. Trebuie în primul rând să ai pretenții, SĂ ȘTII  să ai pretenții!

Gabriel Mihaila Thu, 07/04/2024 - 10:15
CRUCIADA ROMÂNILOR

Știți bine că sunt un adept pe față al Dianei Șoșoacă și al Partidului suveranist SOS România

Gabriel Mihaila Tue, 07/02/2024 - 08:10
ROMÂNIA (NE)EDUCATA

Boonn...

Dumnezeu ne-a dat un șpiț în cur și ne-a dus acolo unde noi nu am fi în stare niciodată să ajungem...

Gabriel Mihaila Thu, 06/27/2024 - 08:48
SI PROSTIA SE PLATESTE !

După evenimentele din ultimele două zile cu atacurile teroriste asupra unor obiective de pe teritoriul Rusiei cred că doar aceia cu un retard foarte avansat mai pot crede că există vreo javră din actuala CLOACĂ POLITICĂ formată din <

Gabriel Mihaila Tue, 06/25/2024 - 13:44
NE-AU TRADAT IDIOTII UITILI!

CSAT trebuie arestat pentru înalta tradare!

Codul Penal definește infracțiunea de trădare după cum urmează:

„Articolul 394

Trădarea

Mihail Moldoveanu Sat, 06/22/2024 - 13:49
ULTIMELE GÂSTE ALE EUROPEI

Mutul de la Cotroceni . Poate că sună dur, însă nu reflectă pe deplin realitatea. E și mut, și incapabil.

Gabi Mihaila Sat, 06/22/2024 - 07:36