GEANA PE GEOANA!

hdgfhj

Fiți o țâră atenți acilea la mine!

Începând cam de ieri, s-a declanșat bruscamente și dintr-o dată o mega intoxicare a propagandei partid și stat cu candidatura viitoare la președinție. Ăștia vor pur și simplu să fure startul, să înceapă zi și noapte să tot scuipe în subliminalul populației niște nume, care de ar fi scrise cu litere de mână sau de tipar pe o hârtie nevelină, ar fi imediat agățată în cuiul ruginit al latrinelor de la țară cu foi din pictorialele Mădălinei Ghenea pe post de tapet la scândurile uscate de vreme și ar fi folosită fără nicio remușcare de oamenii cufuriți.

Cică au făcut hienele seCURistice un nou „sondaj dă opinie”, că cum ar vota „rom’nii” dacă ar fi duminica viitoare alegerile și – EVIDENT! – pe primul loc se situează soțul uneia „Mihaela dgragostea mea” care a mai fost odată pentru maximum opt ore într-o noapte, Președinte: Mircea Ge(o)ană. Îl știți, sigur îl știți, e ăla care conduce din umbră NATO cu o mână de fier forjat cu multe îmbârligături și floricele, cu filigran de fer forjat de faraonii ferari dă Dăbuleni.

Bre oameni buni și normali cu capul... dintr-o dată, din prima strigare, Mircea vrea să se facă și el că lucrează și pentru asta „el însuși” mână-n luptă oștile propagandei globaliste care deja l-a și bătut în „cuie de 10” pe frontispiciul României de după 2024.

Bă, voi înțelegeți ce spun ăștia? Pentru globaliști, Ge(o)ană este indubitabil pe primul loc în topul oamenilor care vor câștiga detașat alegerile viitoare, iar părerea ălora care scriu pe viitoare hârtii igienice numele candidatului, este deja precis formată. Evident, că din primul F(l)oc(us), Mirciuliocă fără frică are deja 24% din opțiunea alegătorilor, că „rom’nii” vor să aleagă un „independent”, adică pe unul care să nu aparțină de niciun partid din actuala clasă politică, să fie „curat” adicălea, că românii s-au săturat de oameni care au mai fost și care mai vor...

Mircea Ge(o)ană nu a mai fost, „dăcât” pe la PSD unde a făcut-o pe preșul de partid când îi era lumea mai grea, dar a fost recuperat de globaliști și deturnat de la Ciuma Roșă și adus în poziție de vârf la NAȚ-O că ți-am dres-o.

Ei, dar după „domnul” Ge(o)ană, cine să urmeze în topul discotecii de la Întorsura Buzăului? Păi... evident, domnul Ciolacu (să-l ia dracu), ăla cu covrigii de Buzău în coadă care a făcut facultatea de Informații fără BAC-ul luat, că el a vrut să dea la Informatică, dar a citit din viteză firma și a intrat crezând că va face Informatica. Și acu, e Premier, are brișca ardeleanului la chimir (sen) și pâinea la Serviciile care stau la ordinul lui.

Ei, dar pe podium, pe a treia poziție (deocamdată), „țin să fie, țin să fie”? Nimeni altul „dăcât” George Simion cu AURa lui inconfundabilă și călare pe situație. E drept, ca „new entry” are „dăcât” fo 5%, dar se poate ca în ziua alegerilor să sară ca din arc la 51, 7374637885 %.

Și gata. Alții care urmează în top sunt nesemnificativi, poate ar ieși mai mult dacă ar fi sondați chiar ANAListul Prima Tv Sebastian Zachhhh...man, sau ăla de la România Tv, Niels Jmeker, că ar vota toți evreii din țară și diaspora și ar ieși cu cel puțin 13%.

Nu mai există la Propagandă nimeni capabil care să întrunească sufragiile „românilor”!... Nimeni, bre! Cuuum? Ce spuneți? Diana Șoșoa? Cine e asta, că nu a auzit nimeni de ea, iar dacă ar exista, este exclus ca românii să o voteze – indiferent de procent, care oricum ar fi sub 3% - că românii s-au deșteptat mult, nu mai merg după fentă, nu mai pun botul la o sticlă cu ulei, nici chiar de măsline dacă ar fi, sau și în plus două kile de zahăr.

Românii vor să fie conduși de cineva cu „vizibilitate europeană”, ba chiar mondială, cineva care să poată lua orice clanță de la orice cancelarie mondială. De asta avem nevoie! De unul care să poată asigura lin trecerea de la nazismul săsesc, la globalismul exterminator, fără sincope, unul care să asigure schimbarea populației pe teritoriul României în mod pașnic, fără tulburări interne, fără să se tragă nici chiar cu o praștie în jandarmii și armata de ocupație a NAȚ-O.

Noi știm ce avem de făcut. Să-i lăsăm naibii să pape KK cu propaganda cât vor și la momentul potrivit, „pac cu polonicul în scufie”!

Jegurile, împuțiții, au pornit mașinăria de zgomote. Ei gândesc așa: din 10 candidați, 9 vor fi ai globalismului, indiferent ce vor spune ei și cum se vor certa ei pe sticlă despre doctrine închipuite.

Candidații adevărați și periculoși nu au voie să fie difuzați, vizualizați, boicot maxim contra lor, cât mai puține minute de antenă și toți „liberal-democrații”, cu toate armele să scuipe foc nimicitor de denigrare și de diabolizare, ca să respingă majoritatea populației care pare hotărâtă să-și schimbe soarta cu arma unei democrații despre care au auzit că a fost o dată în lume, dar pe care nu au trăit-o în România până acum!

Spunem ca ei și facem ca noi!

GABRIEL MIHAILA

Featured

SPIRITUL PASARII PHOENIX

În seara asta am simțit nevoia să stau de vorbă eu cu mine însămi... Am trecut si trec prin multe dureri în viață pe care nici nu credeam si uneori nu cred că le pot depăși singură. Dar în ciuda acestui lucru, eu sunt încă aici, încercând să supraviețuiesc în fiecare zi.

ROMÂNIA – ELVETIA: 1-0. AMAGIREA CONTINUA!

În primul rând, ultimul act al Circului a debutat cu o farsă.

Mihail Moldoveanu Wed, 11/22/2023 - 07:37
INTERFATA MUNCII

În urmă cu 15 ani acest individ GDGDFBJJcare „se dă” Director Adj.

Gabriel Mihaila Tue, 11/21/2023 - 08:41
(g)AUR(a) DE LA C(i)OLAC

AUR ne promite bunăstarea din păcănele și Terheș-Americanu’

Gogu Orlando Thu, 11/16/2023 - 09:30