FURTUNA DINAINTEA LINISTII

btyuhihyfv

Deci: duminica ce vine este organizat primul plebiscit pentru înscăunarea pe tronul din buda Cotroceniului a următorului locatar pentru cinci ani.

Nu mă duc la vot. Nu are rost, nu am pe cine vota! PNL-ist NU mai sunt din 2013, PSSD-ist nu am fost niciodată și nici nu mă mai fac de acu înainte, neomarxist progresist fascistoid sigur nu vreau să fiu, că mi-am dorit doar să mă lepăd de Satana în 1990, așa că nici candidatul USR nu mă interesează, snob nu am ajuns ca să votez un spermatozoid cu intelect scăpat din palma lui tat-su ca Toader Paleologu ce pornește cu handicapul că are râie de la Javra Ceacâră, dar nici „neutru” ca al de Mircea Diaconu nu vreau să fiu, ca să ling poala popei Monta și Trădiceanu, ca să mă fac „independent”...

Nici fariseu ca șmecheria de curea Cataramă sau ca acel analfabet funcțional zis Cumpănașu, care s-a haiducit pe malul Dunării cu amenințări la adresa poterei prăduitoare.

De Ramona „umanista” care bagă Rusia în NATO fără acceptul americanilor nici nu vreau să aud, așa că cu cine să votez? Las acu soldații înregimentați în partide să se bată în chiloți murdari de caca maro și șosete ce duhnesc iute de purtat în campanie sau nădragi cleioși între picioare de neschimbare ca cei ai Ralucăi Turcan ce i-a îmbrăcat pe 8 octombrie și nu i-a mai dat jos decât la closet...

Lasă-i bre nene sau tanti, să se bată acum între ei, talibanii, să se trădeze, să-și ia electoratul care de fapt nu există, pentru că peste 80% dintre români nu sunt înregimentați politic efectiv, pot fi doar simpatizanți al vreunui partid, dar de aici și până a-și muta curul degeaba la Secția de Votare, mai este cale lungă!

Acum merg doar fanaticii, idioții funcționali, prostimea manipulată, care crede că înțelege politica și se duce la vot din snobism.

Deci: duminică ies în oraș să iau masa într-un cadru festiv cu martori, seara ronțăi semințe și mă uit la trmbelizor la orele 21 când pupincuriștii reprezentanților STS anunță că așa cum a reieșit din sondaje, în turul doi au ajuns Javra Nazistă care urăște de peste cinci ani poporul român și Vasilica Viorica – gospodina fruntașă și ticăloșită din Videle, care la înjunghiat pe Liviu Dragnea după ce acesta fusese spânzurat deja de securiștii statului paralel.

Nu avem ce alege măi oameni buni! Doar între două rele, atât ni se permite și orice am alege, tot prost va ieși, deoarece suntem(ți) un popor masochist, laș, meschin și deosebit de prost dacă nu credeți asta în loc să punem mâna pe pari, pe furci și ghioage și să dăm foc la țară! Adică la palatele și domeniile acestor tâlhari cu gulere albe și cu morgă de mari intelectuali!

Oricum, în turul doi vom ieși abia atunci la vot, cu puhoaiele, cu toptanu, ca să ne eliberăm ulterior conștiințele că am făcut ordine noi între hoți. Abia atunci voi ieși și eu și alte milioane de români care nu merg din motiv de inteligență la turul unu și vor vota în general CONTRA sasului nazist, care de cinci ani de scuipă din Palatul Cotroceni.

Este o prostie să vă închipuiți cum socotesc talibanii securiști voturile la turul doi!

5% de la UDMR, 3% de la ALDE, 23% de la USR, încă 7% de la Ponta, 4% minorități, 7% jigărăile Javrei Ceacâre, etc

Veorica oricum nu mai are de unde să crească că pe ea au votat-o la turul unu toți simpatizanții PSD care au vrut să o voteze!

Nu loazelor, nu puneți botul la așa ceva! Acele procente care la sas se adună teoretic nu sunt nici 30% din potențialul de vot al electoratului ce stă acasă la primul tur, iar la turul doi merg să voteze cu ură contra Javrei naziste și contra viermilor liberali ce colcăie pe hoitul României care este în agonie!

Nu știu dacă va fi exact așa, dar cred că 90% am dreptate.

Oricum, jivinele securiste își vor face jocul și să nu uitați, cu acceptarea tacită a PSD și a gospodinei din Videle, ce nu au mișcat un deget ca să schimbe asta. Eu încă mai cred că există un blat cu Johannis care TREBUIE să ne mai chinuie și umilească cinci ani, până ce ne predă complet stăpânilor săi.

După aia nu mai contează pe cine vor alege oile să le fie cioban! Pășunile nu vor mai fi ale noastre, nici râurile infestate cu gunoaie, nici permisiunea de a behăi...

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?