FUGA NU-I RUSINOASA DACA ESTE SANATOASA!

kdfhjfhh

Mie unul mi se pare suspect de ușoară pierderea Khersonului de către armata lui Putin. „Ceva” nu se învârte bine... Ceva este cusut cu ață verde fosforescent... Tare mi se pare că este o tactică străveche ca al grecilor ascunși în burta calului din Troia.

Ok, ok, este un ajutor masiv dat de NATO și țările componente, al UIE și al sionismului mondial mânat de Ițic Soros, Itic Rotchild, Ițic Rockfeller, Rabinul din Palas Mall... Cele mai sofisticate tipuri de arme inventate și deținute, au fost scoase la iveală și testate până acum în Ucraina. Toate astea s-au făcut cu efortul dus până la dezastru al țărilor UE în principal, folosite drept cobai. De SUA și Great Britain nu-mi pasă, ba pot spune că mi se rupe chiar... Ele sunt „înăuntru”, adică în vaginul cu sifilis al globalismului. De la ei s-a pornit, la ei să se adune.

Însă... Rusia nu este nicidecum o țară cu papagali, chiar dacă Propaganda făcută râios de presa meinstream de la noi și de aiurea, asta propovăduiește.

Prea a declarat de nenumărate ori apăsat și cu voce tare, chiar țipată, Putin și înotătoarele sale de rechin, că acele teritorii locuite de etnici ruși sunt ale lor, dat aiurea de Stalin și unde populația de etnie rusă a fost ostracizată... Au votat asta și au legiferat în Duma de stat. Au lege și deja este bătut în cuie! Asta mi se pare cea mai evidentă scamatorie al unor iluzioniști! Ți se arată că a fost un eșec, că nu a reușit trucul cu porumbelul scos din joben, timp în care prestidigitatorul îți scoate subtil guma de la chiloți și nu îți dai seama când ți-au căzut nădragii și ai rămas cu socoteala neterminată, exact când te scoate domnișoara de „Mate” la tablă...

Nu sunt acum în armată, nu sunt nici o pasăre nevăzută care stă pe umărul lui Vladimir Vladimirovici, dar prea vorbesc cu toții în consens! Niciun barosan din Opoziție nu țipă că este o rușine retragerea fără luptă, că armata rusă se face de râsul lumii, nimic, nimicuța! Și ăia din politica mare, din Duma de stat, și oligarhii lui Putin, cu toții, la unison, ridică din umerii sacourilor Armani și par a fi deja împăcați cu ideea, că sunt mulțumiți cu ce au făcut până acum, că au produs mari pagube materiale și umane adversarilor, iar timpul le va da dreptate.

NATO și SUA, Anglia, UE, sunt deja cu economii secătuite, se alocă din ce în ce mai puțini bani pentru Ucraina și pentru întreținerea armatei lui Jeluinschi, sumele sunt din ce în ce mai mici... Ori credeți că spionajul rus doarme? Ori că nu știe, că nu se fac analize amănunțite, că nu se cunosc rezervele existente de ambele părți? Vă înșelați.

Rusia este în Ucraina la ea acasă, pot merge în weekend la neveste, la amante, să facă o baie și să reguleze o haziacă, să bea o sticlă cu vodcă la aperitiv.

Mercenarii NATO sunt într-o situație foarte nasoală. Ei sunt la mii de kilometri de casă, cei ukri sunt ținuți cu sila pe front, că în spatele frontului Securitatea lui Zelensky îi așteaptă cu Kalașnicovul la tâmplă.

Rusia are supremație în aer deasupra Ucrainei, zboară ca la antrenament, nu are în față o aviație inamică, pentru că Ucraina nu mai are decât poate avioane de hârtie confecționate de copii. NATO nu poate să trimită avioane, nu-și permite, nu are cine să le piloteze, iar din țările limitrofe din NATO nu se poate interveni fără declanșarea celui de-al treilea război mondial .

Prin urmare, de ce au făcut rușii acea mare Paradă Militară la Moscova și în toată Rusia? Aaa, ați pus botul cu câțiva (poate sute, poate mii) de papagali fătălăi epilați la „organ” care se sclifosesc că ei nu vor să moară ca să lupte pentru Putin? Asta este ce vă arată Propaganda? Dar de unde știți voi că sunt reale, cu ruși și nu filme artistice, turnate ca la carte de actori ukri vorbitori nativi de limbă rusă, într-un colț de orășel din Ucraina? Cunoaște careva toată Ucraina? Habar nu aveți ce trucuri se pot face azi în studiourile Holywood.

Și la noi sunt din ăștia, fătălăi efeminați, fanți de closet și parade gay, ba chiar mult mai mulți! Cine ar merge să crape, pentru Johannis sau pentru hemoroidalul Ciucă într-un război care nu ne privește, că doar nimeni nu identifică actualii conducători cu România?!

Putin o coace, Putin a ticluit de mult și bine strategia. Este doar o aparență, este doar o moșmandă.

Miroase a înțelegere la ceas de taină, pe sub o masă de ospăț. Putin, Xi Peng și Donald Trump, par a fi înțeleși într-o direcție. Poate că se dorește acum, că Ucraina a fost lăsată fără curent electric, fără încălzire centrală, fără unele spitale, poduri, infrastructură rutieră și feroviară în general, să facă o iarnă nasoală în care scapă cine poate! Este război, NATO a intrat șerpește în buzunarul sacoului rusesc, să muște cu venin. Au fost prinși și loviți cu bâta în cap, iar acum se așteptă să moară șarpele, că se spune că el moare după asfințitul soarelui...  Adică poporul american să se sature ca guvernanții cu moș Bidon cu Robinette să dea pe apa sâmbetei trenuri pline cu bani pompați aiurea către Ucraina, iar Donald Trump să câștige mult capital electoral clamând inutilitatea acestui război și aducerea armatei acasă. Banii se vor îndrepta către proiecte care să crească nivelul de trai al americanului sărac, iar cine nu își dorește asta?

Poate este o înțelegere ca Tovarășul Xi să intre cu „armețile”  sale în Taiwan și astfel să oblige SUA să riposteze, iar asta e deja o altă sursă imensă de cheltuieli care poate secătui de tot visteria statului! Atunci domnul Putin are un moment de respiro și intră la pas de defilare în Kherson și unde vrea mușchiul lui, fără mari pierderi de vieți omenești. S-a făcut mare tam-tam cu trupele de elită cecene, cu super-pregătiții militari ai unor legiuni de killeri de elită, s-a făcut hau-hau cu fel de fel de comasări de trupe, ba acolo, ba dincolo, dar apoi s-au retras „în degringoladă”, lăsând fierul vechi pentru topitoriile de oțele nimicite ale Ucrainei...

Dar dacă tam-nesam se trezește brusc Bielorusia și tavarișci Lukasenko declară război Ucrainei că se simte în pericol și atacă lângă Kiev, la granița nordică a lui Zelinski? Câtă armată îi va trebui Ucrainei să apere acea parte a țării, că amenință Kievul! Asta, doar de hoha, cu avioane rusești Suhoi, cu tancuri rusești, cu armament Katiușa și ce mai au ei în bucătărie...

SUA are treabă în Taiwan de nu-și vede capul! Vine luna martie 2023 și Rusia somează America să retrocedeze Alaska, căreia i se termină contractul de cesiune. America, nu și nu, că să ne judecăm, că mai dăm zece dolari în plus, că... Flota Oceanului de Nord rusească vine buluc în strâmtoarea Kerci și desantează două divizii de infanterie marină pe plajele Alaskăi, iar acolo, americanii nu au decât radare și un batalion de transmisiuni. În Taiwan, e nasoală treaba, flota chineză (armada) navighează „cu pânzele sus” în Oceanul Indian, apropiindu-se de coastele Californiei... Unde să trimită moș Bidon  pompierii? În Alaska, să nu fure rușii lemnul din pădurile virgine, sau să apere mai întâi studiourile Holywood și San Francisco?

Tramp le tot spune, că nu e bine tovarăși!... Vin alegerile. Zelenski plânge cu lacrimi de crocodil către întreaga omenire și o imploră să nu lase Ucraina la mâna ticălosului terorist Vladimir Putin! Moș Bidon îl consolează la telefon; „bă Olodimir, eu ți-am spus de anul trecut că mai mult nu te mai pot ajuta. Gata, ce-am putut, am făcut, am distrus împreună Ucraina, gata! Ce-am putut să facem amândoi, am făcut.”

Eu așa cred. Mi-am cumpărat câte zece pungi cu semințe de dovleac și de floarea soarelui, sărate și prăjite și m-am așezat comod la calculator. Că la televizor mă uit degeaba. Acolo mă aștept să aud că rușii sunt deja cu spatele în tranșeele din fața Vladivostokului și Zelensky îi împinge în două săptămâni cu curul în Pacific, să-i împuște japonezii cu cartușe cu sare.

Z! „Za slava Rusia!” „Za slava Gospodin Boje!”

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?