A fost infiintat un nou partid politic, Partidul Alianta Nationala (PAN)

poza

              "Ne trebuie o alternativă la inacțiunea actualei clase politice. 
                Nu putem asista neputincioși la distrugerea României.
                Felicitări, Dan Chitic! Succes!" -
 Ingrid Mocanu 

 Această mișcare național-patriotică este exprimarea politică a dezideratelor România 3.0 . Primul partid cu o linie politică Național Conservatoare și Suveranistă asumată.

 Site-ul oficial al Partidului Alianța Națională (PAN)

poza

Dragi prieteni,
Din îndârjirea luptei împotriva sistemului, din durerea și frustrările provocate de pierderea resurselor și bogățiilor naționale și din incăpățânarea de a păstra cultura și tradițiile acestui neam s-a născut o nouă mișcare politica: Partidul Alianța Națională.

Primul partid cu o linie politică Național Conservatoare și Suveranistă asumată.

Noi, membrii fondatori, am spus de ani de zile deja #ÎntâiRomânia! Am spus că cetățeanul și dreptrurile lui trebuie sa fie prioritatea națională! Am spus ca persoana umană nu se poate dezvolta și înflori decât intr-o societate și intr-un cadru cultural și tradițional care sa ii ofere identitate și repere imuabile. Am spus ca suntem obligați sa apărăm și sa încurajam capitalul românesc și să obligam multinaționalele sa plăteasca impozite la nivelul ponderii lor in economia României. Am spus ca sistemul care a subminat și sabotat această națiune trebuie demantelat, trebuie anihilat, urmând sa reconstruim din temelii niște instituții care sa servească această țară! Am spus ca de la cei mai înalți reprezentanți ai statului roman care au trădat și reprimat cetățenii acestei țări, pana la ultimele cozi de topor, oriunde s-ar afla acestea, trebuie sa plătească pentru răul făcut acestui neam. 
Am spus toate acestea și vom continua să spunem adevarul, indiferent cu ce risc, indiferent cât de deranjant e pentru unii dinlăuntrul sau din afara țării.

Acum a venit vremea sa trecem la falpte!
1. Voim ca instituțiile statului roman și statul roman ca atare sa aparțină din nou poporului roman. 
2. Voim ca economia romaneasca sa aparțină romanilor, sa producă pentru romani și in beneficiul romanilor .
3. Voim reîntoarcerea la Tradițiile și valorile românești, cele cu care ne mândrim și cu care poporul roman s a afirmat in istorie 
4. Voim reîntoarcerea la sistemul de instrucție publica și educație naționala al marelui dascăl roman Spiru Haret, in care competiția și valoarea sunt principalele criterii de selecție 
5. Voim sa redam poporului roman demnitatea și onoarea batjocorite și insultate de zeci de ani 
6. Voim dreptate pana la capăt și pedepsirea tuturor torționarilor și cozilor de topor care de peste 15 ani au terorizat întreaga țara . 
7. Voim ca valoarea și munca sa fie singurele criterii de afirmare in ierarhia socială . 
8. “Nimeni n-are dreptul să ne învețe ce-am fost sau ce-ar trebui să fim, voim să fim ceea ce suntem – ROMÂNI.” ( Mihai Eminescu )
#ImpreunaPentruRomania!

Va așteptăm sa va alăturați acestei mișcări politice care situează datoria de a păstra ființa naționala dincolo de orice doctrina politica sau parteneriat International și apărarea drepturilor cetățenilor dincolo de orice “rațiuni statale”.

A venit vremea sa trecem impreuna la fapte! A venit sa fim împreună și să ne asumam responsabilitatea de a fi romani și cetățeni ai României!
A venit vremea să redescoperim speranța!
A venit vremea ta, române! 

 - Dan Chitic

 

poza

Dragi prieteni, 
A venit vremea,

Anunț astăzi înființarea Partidului Alianța Națională, care îi are ca fondatori pe Dan Chitic, Aurelian Popa și Lucian Dumitrașcu.

Partidul Alianța Națională este o mișcare națională care își fondează ideologia pe principii patriotice, conservatoare, de respectare a tradițiilor și valorilor românești, pe sprijinirea capitalului autohton.

Susțin această mișcare național-patriotică, ea fiind exprimarea politică a dezideratelor România 3.0.

În data de 24 ianuarie 2019 vom organiza Conferința de lansare a Partidului Alianța Națională și programul politic.

Vă așteptăm alături de noi! 
De la vorbe, la fapte!

Traiasca Romania!

#aliantanationala
#delavorbelafapte
#intairomanii

DANIEL DRAGOMIR

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?