FLORINE TAICA, IA-TI MEDITATOR! DAR VEZI SA N-AJUNGI PE INTUNERICUL DIN CULISE PE MÂNA LUI IOHANNIS, CA DA MEDITATII DE-A VI-a LA FIZICA! DOAMNE FERESTE!

picture

A apărut aseară la UM Digi24, ceea ce spune cam totul. Omul e dus. Ghinionul lui cu moderatoarea: cea mai educată, echilibrată și profesionistă jurnalistă a postului. Fata și-a făcut datoria, cu întrebări clare și precise, e adevărat, chiar pe mintea de grădiniță a interlocutorului.

pozaCând jurnalista îl întreba de politică, taica Florin vorbea de prostată și prezervative! Când de proiecte, el zicea că are toate proiectele pentru România, de la agricultură, învățâmânt și... ăăăăăăă, că nici enumerarea n-a încheiat-o! De-lir, de-lir!

Ce-mi mai spunea barosanul? Că ”verzii”, adică partidul pe care îl conduce, ”nu sunt de stânga, nici de centru stânga...”. Ce vorbești ”nu te supăra frate”? Că sunt de stânga știu și copiii din triburile africane, cu maimuțe cu tot! ”Nu te supăra frate” habar n-avea că mai există un partid, Partidul Ecologist - PER-ul, pe aceeași felie, partid înființat în 1990, membru al CDR, care are și astăzi structuri în toată țara, primari și consilieri! De-lir, de-lir!

”Nu te supăra frate” mai zicea și că i-a promis Cioloș că se întâlnește cu el, dar l-a lăsat cu ochii-n soare. Că, dacă nu în 2020, în 2024 va lua... 70%, două treimi din voturile la parlamentare, va schimba Constituția și dă-i și dă-i! De-lir, de-lir! Credeam că le văzusem pe toate, într-o România unde chiar s-au petrecut de toate. Dar, nu!

Dar mai știi? Dacă și-au zis barosanii ăi mari: hai să-l punem șef peste români pe ăla ”CU MÂNUȚELE-ASTEA DOUĂ”, pe ”NU TE SUPĂRA FRATE”? Că la români merge orice! Bre, barosanilor, dacă ați hotărât asta, vă dau totuși un sfat, mergeți cu el să ia niște meditații: că pâmântul e rotund, că peștii stau în apă, iepurii pe pâmânt, iar extratereștrii peste tot! Nu-l duceți la Klaus Iohannis, vă rog, el dă meditații doar de-a VI-a și ne-a plictisit rău de tot: AVEM NEVOIE DE FLOOOORIIIIN CĂĂĂĂLINEEEEEEESCU, că el este singurul care ”se teme numai de prostata lui”, ceea ce trebuie să fie îngrozitor!

Aurelian Pavelescu

pozaSursa UM SRI Digi24: Florin Călinescu și-a făcut partid și intră în politică: Gata, mă bag la luptă! - 02.08.2019 21:57

VIDEO: Odă partidului comunist şi conducătorului iubit....Că...ăăăălin Că...ăăăălinescu 

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?