FLAIFUTERII SEFI DE LA CARALII, AU HALIT COLIVA DUPE PIAN, LA MIEZUL NOPTII!

dhsfggh

Acu a devenit clar ca vaca, ce fel de interlopi conduc Puliția română la picioarele lui Vela.

Panarama iscată din cer senin în legătură cu vizita de noapte a Caraliului Șef să „discute” cu o bragladină din clanul Duduianu, care cântă la Pianu, ne spune EGZACT cam cum șăd lucrurile. Degeaba au încercat limberalii să dreagă busuiocul, degeaba a dus chestorul în chestiune un hartan de colivă lui Klaus, că putoarea de țigan nespălat pe vreme de pandemie, tot a învins sticla televizoarelor!

Păi bine, bre, cum naiba să-ți lași țiitoarea nefericită la ceas de seară, să ieși furișat din așternut și să te duci la biserica mamelor lor de magraoni, ca să le ceri tu chipurile să mute îngroparea pianului, la 5,20, când cântă cocoșul în Dămăroaia? E chiar de pork, zău așa! Este o dovadă clară ca ziua că Puliția sttă la deștul nic cu ghiul de aur de 80 g a magraonilor care fac ce vor și urinează public pe instituția de-și zice la mișto „Puliție călare pe câni”

Păi futui-aș lângă potecă pe interlopii lui Pește Prăjit, păi Șeful Puliției trebuia să trimită un batalion de mascați de la Jândarii din Ilfov care bate la huliganii lui Dinamo ca la fasole și să-i aducă la beci vo 50 mai mașcați, mai grași și mai tatuați, iar apoi, cu tomfa și bulanul cărat la spate și la tălpi până se rugau în genunchi jagardelele să facă îngropăciunea pianului pe 28 martie, peste patru ani! Adică ce? Adică cum? Lasă Șeful Puliției o fimeie nefericită corporal și pleacă să se roage de un „interlop” burtos, cu ghiul de „haur” și lanț galben de câine la gât, ca să mute jivinele evenimentul în zori și zice că „a negociat” spre bunele României?

Păi băăăăă...! Asta e țara pe care ne-am dorit-o? Pentru asta au murit tineri la „revoluție”? De asta fug românii încotro văd cu ochiul ca să scape din ghetou? Nici PSD și nici PNL nu au putut gestiona situația, deoarece CORUPȚIA  din Poliție este generalizată, a cuprins de la agentul simplu vărsat ieri pe stradă direct de la Școala de la Vâlcea sau Sibiu și până la cel mai barosan Chestor și Ministru de Interne – indiferent de partidul aflat la putere!

Soluția există, e una draconică, așa cum draconică este și soluția de a însănătoși populația României: o Lege Marțuială timp de cinci ani, Puliția călare pe câni înlocuită cu POLIȚIA MILITARĂ, care să subordoneze și efectivele de Jandarmi! Glonț pe țeavă și libertatea legală de a folosi pe loc arma din dotare la cea mai mică nesupunere și dovadă de corupție, indiferent că e vorba de magraoni interlopi, saui Pulițiști călare pe câini comunitari...

Glonțul, indiferent de grad, avere, funcție politică! După cinci ani de educație forțată cu tomfa, bulanu și chistolul Beretta, poți să lași o gagică cu bikini pe centura Buzăului și dimineața e la fel de virgină ca „duamna” Raluca Turcana! Răpiri de minore, dreptate cu pumnul sau cu sabia? Au fost coșmaruri! Magraonii vor să trăiască în România? Desigur, dar să cânte muzică lăutărească, fără manele, să umble îmbrăcat civilizat cu cămașă, pantofi și pantaloni lungi ca băștinașii, iar orice deviere de la normal, pus la muncă silnică să sape la hârleț Canale de Irigații! Și caralii dovediți corupți, în rând cu șuții și interlopii priponiți!

Un lucru este clar: așa nu poate nici PNL și nici PSD să facă ordine în țară cu toate clanurile interlope. Azi, grangurii din M.A.I. sunt părtași direcți la jaf și crimă organizată!

GABRIEL MIHAILA

Video
Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?