FITI DESTEPTI!

jmfhfhj

Văd în jurul meu pe Facebook în general, o mulțime de prieteni virtuali care se lamentează și se ofuschează că au în liste mii de „amici”  virtuali care cică nu reacționează la postările lor, sunt ca niște moluște moarte aduse de valul mării la țărm și îngroașă stratul de nisip.

Este știut de când lumea că oamenii se împart în două mari categorii, care se împart fiecare în două categorii, care și astea se împart fiecare la câte două categorii, care....

Adică sunt oameni activi și oameni pasivi. Nu, nu cum îi împart globaliștii pe curiști. Pe Facebook și pe celelalte rețele de socializare sunt oameni cu o inteligență și o cultură peste medie, care „produc” ceva și exprimă public – aceștia ar fi „activii” - și alții care citesc doar ce scriu activii și nu au curaj măcar să-și arate faptul că au înțeles ce au citit și să-și exprime părerea cu un like de aprobare sau de stare a înțelegerii din variantele de butoane pe care le au la dispoziție... Ăștia sunt „pasivii”.

Din una din aceste categorii – dar mai ales din cea a „activilor” – derivă și acea a superinteligenților care simt nevoia în orice situație să îi combată pe „scriitori”, să arate ei public cât de inteligenți ar fi ei dacă ar catadixi să scrie și să lege corect gramatical câteva cuvinte ca să le iasă un text coerent, însă superioritatea lor intelectuală avansată îi îndepărtează de a relaționa cu Vulgul...

Și sunt mulți care se enervează rău dom’le că au în listă o sumedenie de moluște moarte pe care le simt ca pe un balast dus în cârcă și îi apostrofează și îi amenință că îi rad de pe listă, doar-doar îi vor înviora puțin să-i facă să își exprime o părere.

Eu acționez dimpotrivă, cer prietenii, dar arareori de la persoane cu care constat că nu am cel puțin zece prieteni comuni, pentru că pe undeva asta îmi spune dacă avem vreo compatibilitate sau nu.

Pe mine nu mă interesează deloc să mi se dea like-uri la ce scriu, deoarece cunosc sigur că aceste like-uri sunt o metodă de filtrare și de oprimare a persoanelor incomode pentru Sistem și unul ca mine de exemplu nu va fi lăsat niciodată să depășească un anumit număr de aprecieri de la „prietenii” virtuali, deoarece așa pot Cucii de Prohab ai Poliției Politice să te înjosească, să te discrediteze în ochii celor care bântuie pe Facebook, de exemplu.

Ei aplică programe cu algoritme foarte precise mulate pe situații diferite, ca de exemplu atunci când îți interzic să zicem pentru o lună să postezi pe grupuri sau să interacționezi cu ele. Mai mult decât atât, întâmplarea a făcut să administrez în timp 6 pagini care de vreo doi ani înseamnă ALTĂ IDENTITATE, ALT CONT pe Facebook, că așa a dorit „META” lor, însă când ești blocat, paginile tale sunt recunoscute prin IP și primesc la hurtă aceeași pedeapsă pe care ți-o dau pe contul tău.  Nu poți distribui pe grupurile paginilor, deși asta nu este corect, pentru că atunci când META  a lansat programul cu identitatea paginilor, nu a spus nimic de faptul că paginile care au altă identitate decât deținătorul lor vor fi tratate la fel în caz de pedeapsă!

Asta înseamnă că tu, dacă ai încă alți 2-3,4 administratori ai paginilor în chestiune, tot ce vrei tu să postezi și să distribui și nu ești lăsat de pe paginile tale, poți posta prin intermediul altor persoane pe care le-ai numit administrator pe pagina ta.

Până s-au prins și dumirit Cucii de Prohab cum stă daravela cu paginile și cu administratorii, au trecut vreo câțțiva ani bunișori, dar au fost trimiși în Hawaii la cursuri de perfecționare și au venit de acolo cu oarece date noi.

O altă șmecherie învățată de Cucii de Prohab care au experimentat și „cuibarul în palmier” este aceea să îți „împingă” drept pedeapsă postările tale „mai la urmă”, adică să întârzie pe newsfeed-ul prietenilor tăi chiar și două săptămâni. Este o practică.

Cum tot ce publică de exemplu Rechin de Bahlui și eu personal, nu sunt știri de tipul Breaking News, ci articole de atitudine, de viață cotidiană a societății civile, articolele nu își pierd valabilitate și nici autenticitatea, iar asta îi face pe cuci să orăcăie ca broaștele ieșite pe malul înierbat.

Și dacă sunt citite după trei luni, articolele noastre transmit UN MESAJ, adică ACELAȘI MESAJ pe care îl transmit și instantaneu la publicare, dar și peste trei luni! Asta îi oftică pe înaripații din cuibarul de după prohabul generalului Pahonțu și de asta se strofoacă cele 3 ture/24/7 să mă (ne) urmărească și chiar să ne disperseze, să nu vedem și să nu ținem legătura unii cu alții.

Dar de ce scriu eu, pentru cine scriu? Păi pentru acei oameni „pasivi”, de la care nu am oricum nevoie nici de like-urile lor și nici de luarea de atitudine la articolele publicate. Prin urmare mă doare în Curtea de Casație dacă toți cucii la un loc muncesc să ne ia vizibilitatea. Vizibilitatea există odată ce suntem „prieteni” unii cu alții, chiar și după o vreme. Acei oameni cărora mă (ne) adresăm, sunt acolo, vor citi sau nu vor citi, după cât și cum îi duce bulbul rahidian, însă este evident că toată munca făcută de  mine în mediul online de peste 15-20 de ani DĂ REZULTATE! Evident că nu este făcută doar de mine, ci de mulți – din ce în ce mai mulți! – intelectual adevărați patrioți suveraniști care nu au alte arme decât literele și cuvintele scrise, pentru a deștepta populația și a-i deschide ochii să vadă Adevărul adevărat și să discearnă de minciunile Propagandei globaliste care a fost cumpărată prin iude și iudei ticăloși pe care oamenii de rând nu îi vedeau, iar acum au început să-i vadă.

Prin urmare sfătuiesc pe toți aceia care contribuiți „digital” la trezirea maselor, continuați cu persuasiune și determinare să scrieți și mai ales să răspândiți tot ce poate trezi conștiințe. Nu fiți egoiști, nu gândiți individualist că numai voi însemnați ceva,  pentru că dezbinați nu însemnăm nimic, dar uniți suntem o forță!

Cu-Cu!

GABRIEL MIHAILA

Featured

SPIRITUL PASARII PHOENIX

În seara asta am simțit nevoia să stau de vorbă eu cu mine însămi... Am trecut si trec prin multe dureri în viață pe care nici nu credeam si uneori nu cred că le pot depăși singură. Dar în ciuda acestui lucru, eu sunt încă aici, încercând să supraviețuiesc în fiecare zi.

ROMÂNIA – ELVETIA: 1-0. AMAGIREA CONTINUA!

În primul rând, ultimul act al Circului a debutat cu o farsă.

Mihail Moldoveanu Wed, 11/22/2023 - 07:37
INTERFATA MUNCII

În urmă cu 15 ani acest individ GDGDFBJJcare „se dă” Director Adj.

Gabriel Mihaila Tue, 11/21/2023 - 08:41
(g)AUR(a) DE LA C(i)OLAC

AUR ne promite bunăstarea din păcănele și Terheș-Americanu’

Gogu Orlando Thu, 11/16/2023 - 09:30