FILMUL „KILLERUL DIN CARACAL”, PROPUS PENTRU „ZMEURA DE AUR DE TROMPETĂ”!

aoiuygj

Cele mai proaste romane sau filme polițiste sunt cele la care intuiești cu ușurință deznodământul. Filmul evenimentelor de la Caracal este atât de prost și de previzibil, încât ar putea să ia fără probleme Zmeura de Aur la toate categoriile:

- Cel mai prost scenariu și cei mai proști scenariști!

- Cea mai proastă regie și cei mai proști regizori!

- Cea mai proastă interpretare cu cei mai proști actori de pe fața pământului.

- Cea mai proastă documentare, polițiștii și procurorii învățând de la jurnaliști și fiind mereu în urma lor.

Este clar că sutele de "oameni ai legii" și "instituții ale statului" ce și-au pierdut orice credibilitate, asudă de zor la mușamalizarea cazului. Toată adunătura imensă de nătărăi care se prefac că "cercetează" la caz, au o singură misiune. Rezultatul "cercetărilor" este deja scris, ei trebuie doar să mimeze că au ajuns la acele concluzii prin "cercetări" și prin "deducții logice". Va fi un singur vinovat, monstrul Dincă, un psihopat singuratic, criminal în serie. Fetele sunt deja ucise, trebuie încetate toate căutările pentru găsirea lor și alte asemenea bla - bla - uri. Nimeni altcineva nu va fi găsit vinovat. Dincă va primi închisoare pe viață și la scurt timp, ros de remușcări cumplite, se va sinucide în închisoare sau va muri de un cancer galopant, descoperit prea târziu.jncjhjjhf

Este atâta prostie, lehamite, incompetență și aroganță agresivă la "oamenii legii" și "instituțiile statului" încât te cuprinde amețeala numai când îi asculți și vezi cum își dau cu stângul în dreptul. După ce înțelegi că majoritatea dintre ei sunt direct interesați în mușamalizare, fiind adânc implicați în crima organizată locală și națională, te cuprinde chiar dispersarea. A mai aștepta ca acești ticăloși să facă dreptate și lumină în acest caz, este ca și cum ai aștepta ca lupii să se joace cu mieii la stână și să pască iarbă împreună.

Aș aprecia că jurnalistul Ion Spânu, singur valorează cât toți experții lu' statu' de drepți la un loc. Dacă Ion Spânu ar fi condus ancheta, cazul era demult rezolvat. Problema este că nu poți să rezolvi acest caz fără să spargi imensul buboi cu puroi al acestei monstruoase hidre securiste care este statul mafiot subteran. Cum să spargi asemenea buboi? Ar ieși atâta mizerie de acolo încât ar îngrozi nu doar toată Europa, ar îngrozi planeta întreagă.

Nu vă așteptați la nimic bun. "Cercetările" vor fi finalizate și vor ajunge la concluziile trasate anterior. Criminalii se vor acoperi unii pe alții în continuare, exact cum au făcut și până acum și cum vor face și în continuare. Celor care au încredere în statul mafiot român și în "instituțiile" sale le urez somn ușor. Acest stat mafiot nu va fi destructurat decât atunci când milioane de oameni care nu dorm vor ieși în stradă și vor cere dreptate!

ALBERT TOMA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags