FIE PÂINEA CÂT DE REA, SA NU FIE DIN SRI LANKA!

DKJHGFD

Am râs, am glumit, am făcut haz de necaz, dar scandalul pâinii din Ditrău – Harghita unde lucrează doi brutari asiatici aduși de peste mări și țări ca să suplinească deficiența de forță de muncă existentă și în județul Harghita - de unde foarte multe persoane au emigrat la muncă îndeosebi în Ungaria, patria lor mumă, care îi alăptează cu lapte îndoit cu venin -  s-a ajuns exact acolo unde sunt toate județele României: nu mai are cine munci efectiv pentru 500 de euro pe lună, că noi românii (includ aici și maghiarii cu cetățenie română) strâmbăm din nas dacă nu ni se plătește cel puțin 1200 de euro. Chit că jumătate îi dăm statului unde muncim înapoi pe impozite, chirii și alte servicii și în fond am ales calea pribegiei pentru circa o sută de euro net în plus, iar pentru asta uităm unde ne-am născut și suntem împinși să scuipăm înapoi și să renegăm rădăcinile, o facem cu mare satisfacție...

Cazul destul de slab mediatizat petrecut săptămâna trecută la Ditrău-Harghita,DHHGGFF tinde să fie deja dat uitării, focul urii să se stingă, iar mâine-poimâine să ne pomenim cu fapte abominabile care vor trece la fel, fără importanță, prin urechile noastre cu dopuri de ceară și mizerie.

Scandalul în sine nu este altceva decât o manifestare  fascistă în toată puterea cuvântului și ea aparține comunității maghiare din zona secuiască, o zonă mereu incitată și exacerbată de statul ungar vecin și neprieten care are de multă vreme idei și dorințe revanșarde și iredentiste.

Românii mai în vârstă - mai ales aceia care au locuit și trăit în Ardeal pe vremea comunismului – își aduc aminte că mici răbufniri naționaliste existau acolo și atunci, da Nicolae Ceaușescu și aparatul său de stat și de partid făceau eforturi disperate să țină apăsat capacul pe oală ca să nu iasă aburi. În Ardeal populația nu se confrunta cu atâtea lipsuri severe de produse și alimente ca în restul țării, aplicarea legilor era mult mai lejeră, iar căsătoriile mixte dintre români și maghiari erau încurajate și prin intermediul securității situația era atent supravegheată și dirijată, pentru ca starea de spirit să nu degenereze.

După așa zisa revoluție, capacul a fost aruncat de pe oală, iar apa a dat în clocot și tot ceea ce a fost cumva ținut în frâu, s-a dezlănțuit.

Primele accente fascistoide au avut loc atunci când în 26 martie 1990 s-au petrecut evenimentele de la Târgu Mureș și puțin a lipsit ca vrajba întețită de statul ungar să nu se transforme într-o baie de sânge, într-un război interetnic. Cu românii ardeleni nu te pui. Ei sunt cu adevărat naționaliști și patrioți când este vorba despre apartenența Transilvaniei la România, pentru care moșii și strămoșii lor au luptat cu adevărat jertfindu-și viața de-a lungul secolelor ca să scape de asuprirea austro-ungară. Din nefericire, orice pădure are uscături, iar unele uscături sunt chiar copaci care au fost până nu demult falnici și vânjoși, dar li s-a turnat apă clocotită la rădăcină și au început să se usuce de pe picioare până s-au uscat de tot și asta a declanșat o secetă ce a adus arșița și uscăciunea în multă pădure tânără.

Români de marcă, intelectuali recunoscuți, mai ales în jurul Universității „Babes Boliay” din Cluj au fost convertiți pe bani și funcții onorifice să fie de acord să-și trădeze țara, istoria și neamul, să emită și să susțină teorii antiromânești și o istorie deformată pentru a induce îndoiala și neîncrederea între locuitorii ardeleni de origine română, dând aripi în același timp șovinismului maghiar.

Totul este un plan bine pus la punct venit dinafară și care ar avea finalizare atunci când Transilvania va fi alipită Ungariei și eventual se va reface vechiul Imperiu cu Austria mamă iubitoare.

Ungaria luptă din răsputeri pentru îndeplinirea acestui scop, prin toate mijloacele, prin toate metodele, iar Biserica Protestantă din secuime este un vârf de lance. Preoții protestanți din Harghita-Covasna în mod special sunt adevărați lideri de opinie și chiar organizatori ai armatei nevăzute din societatea civilă.

Evident că fosta Securitate română era infiltrată și conducea din umbră în multe cazuri situația, având racolați mulți preoți catolici și reformați, dar după lovitura de stat din 1989, odată cu transformarea Securității în SRI, politica statului s-a schimbat aproape cu 180 de grade.

Noii lideri de la București – indiferent de forța politică din care făceau parte – nu au știut și nici nu s-au preocupat de situația specială din Transilvania, iar singura lor grijă a fost aceea de a contracara pe orice cale izbucnirea oricăror conflicte interetnice dintre români și maghiari ca nu cumva Ardealul să se transforme într-un alt Kosovo și pretențiile ungurești să devină subiect de negocieri internaționale. Asta au făcut-o liderii de la București, numai prin CONCESII făcute maghiarilor de la UDMR ce aveau pretenții din ce în ce mai absurde, iar structurile politice ale statului ce comandau atunci și structurile de forță, au stat cuminți în espectativă, lăsând ca puseele naționalist-iredentiste maghiare să-și facă de cap ca și când România transilvană ar fi fost un teritoriu maghiar, un sat fără câini.

În țara lor, românii din Ardeal, dar și aceia care au trecut întâmplător din Regat pe acolo, erau pur și simplu sfidați și puși să înțeleagă faptul că acolo este stăpânire maghiară și numai iluzia ne face să credem că este România!

Exemple sunt cu nemiluita, dar la toate acestea, concluzia și acțiunea statului român a fost una singură: batista pe țambal! Încetul cu încetul  Poliția, Jandarmeria, Justiția, Serviciile, au ajuns sub comanda unor șefi puși și controlați politic ce au continuat politica struțului de a-și băga capul în nisip ca să nu vadă apropierea crocodilului ce va să-l atace!

În acest timp Ungaria nu stă degeaba. Politica lui Viktor Orban făcută în statul vecin de închidere a granițelor pentru a păstra rasa ungară pură – aidoma ca Hitler rasa ariană – dă roade și proliferează în Transilvania.

La Ditrău-Harghita nu este nici vorbă de vreo frică să nu care cumva cei doi brutari din Sri Lanka să nu aibă gripa coronariană și să creeze o epidemie, nu! Acolo, este un caz clar și evident de incitare la ură rasială a popei protestant care este soldat ungur acoperit de sutană, de a crea o coeziune în comunitatea maghiară ce va fi folosită la momentul oportun când situația o va cere! Le sunt inoculate sentimente fasciste că ei, ungurii, ar fi o rasă pură ce nu trebuie infestată cu sângele altei rase, iar liderii maghiari (primar, pastor, parlamentari UDMR) au misiunea de a pregăti psihic și spiritual populația maghiară.

Ei văd venirea acelor doi brutari în mijlocul ungurimii (la Ditrău și pe români îi poți număra pe degetele mâinilor), ca pe un cap de pod prin care într-un viitor nu prea îndepărtat să vină și alți emigranți asiatici sau africani aduși ca forță de muncă, iar de aici pericolul stabilirii lor acolo și chiar a mixtiunii raselor care le va pierde majoritatea actuală, este cât se poate de real și periculos!

De ce vrea Ungaria să nu pătrundă musulmani și alte rase pe teritoriul ei? Pentru că ungurii - ca și românii – sunt o națiune mică și VOR SĂ DĂINUIE, vor să rămână pe Terra ca un popor de sine stătător, pe când românii sunt oricând gata să plece în lume și să umple buzunarele altor popoare cu munca lor de multe ori necalificată, în loc să-și ridice propria țară!

De asta e scandal în comunitate, le este fică să nu cumva vreo Erjike sau vreo Mariko să nu facă vreun plod cu pielea mai gălbioară și ochișorii puțin oblici. Nu de alta, dar s-ar putea închide cercul și să revină la genele mongoloide...

Din păcate, românii în totalitatea lor privesc oarecum dinafară la acest scandal, ba chiar pare să nu-i deranjeze, ei nu simt așa, Harghita nu este parcă țara lor, acolo sunt unguri, o fi țara lor, nici nu ne interesează! Mergem la schi, au kurtos-kalacs, chiar de sunt făcuți de un srii-lankez, au palinka, au bob gulas, au Cheile Bicazului, Borsec, Tușnad, mergem la odihnă cu bilet, ne vorbește frumos la mine rumunește, ne doar la bașcheți!

Acest incident de la Ditrău ar trebui mediatizat puternic de toată presa din România, ar trebui transformat într-un scandal internațional, toate televiziunile europene ar trebui să stea acolo câteva luni și să relateze, să ia interviuri la toți maghiarii din Ditrău, la popă, la primar, la copiii din școală, la parlamentarii UDMR și să fie continuu întrebați cu privir ela accentele fascistoide privind teoria rasei pure și pe când preconizează la Ditrău un lagăr de exterminare!?

Scandalul cimitirului de la Valea Uzului a fost cumva întâmplător? Morții lor nu pot odihni lângă morții noștri:

Viitoarea autostradă a viselor care trebuie să lege Moldova de Transilvania, ar trebui să treacă prin Ditrău! Ore vă duce mintea puțin și la asta?

DKHGF

La București se aplică politica struțulii! Se face orice compromis cu UDMR pentru ca ei să se alăture ba la PSD, ba la PNL ca să existe o majoritate parlamentară ce este în ultimii douăzeci și cinci de ani ANTIROMÂNEASCĂ!

Români, nu vă arătați liniștiți și indiferenți la Propagandă, fiți cu ochii deschiși și intoleranți la proliferarea neonazismului care acum este reprezentat puternic la noi de Klaus Werner Johannis și armata lui de alogeni pseudo-liberali.

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?