FÂSSSS! #șîeu

shnghtyt

S-au dus naibii și cele 15 minute dc circotecă desfășurate de „armata salvării” #șîeușîtușîsasanis care au mai făcut un rahat praf – dar nu înainte de a-l fi făcut bici și să pocnească proștii în terminalul de pe umeri cu el.

Tembeliziunile de toate culorile și orientările sexuale au făcut ieri baie de lături exacerbând subiectul spre hazul maghiarilor care și-au văzut nestingheriți de bairamul tradițional în secuime și la granița cu patria mumă „onyaorszag”, care zău că s-au pișat abundent pe traseul autostrăzilor desenate de  vreo 15 ani încoace...

Când îi aud pe flaifuterii din toate partidele cum se scuipă ei pe obraz și cum spun apoi nonșalant că de fapt TOATE formațiunile se fac vinovate de lipsa autostrăzilor, turnându-și cenușă pe terminal, „parcă îmi saltă inima de bucurie.... Și Doamneee, frumoasă mai era Ozana cea frumos curgătoare” – bla-bla-bla, bla-bla-bla.

Nu știu la alții, dar la români, Ipocrizia a devenit sinonimă cu „onoarea nereperată”!

Mâncători de rahat la Tv, în Presă, chibiți de pe margine la o halbă de bere, babeturi cu școala vieții în meseria de badante, își dau nestingheriți cu părerea despre „CE ESTE AUTOSTRADA ȘI CE VROIEȘTE EA!”.

În primul rând că mestecă guma de la chiloți începând de acu treijdăani, ceea ce este evident o idioțenie! Acum treijdăani, numai de autostrăzi nu ne ardea nouă și numai la asta nu ne ducea gândul, când nu știam cum să răpunem mai repede industria „energofagă” la îndemnul marelui iluminat Petrică fără frică – Premierul cult și „diștept”, care vorbea frangleza curent, bașca espaniola de la mă-sa!

Prin 92 – lucram într-o unitate din subordinea Ministerului Transporturilor – și ne-a blagoslovit Dumnezeu prin intermediul vechii securități cu Javra Ceacâră pe post de ministru.

Golanul a fost exact lupul pus paznic la oi și primele LEME enunțate au fost: „România nu are nevoie de autostrăzi!”

Marinarul beat știa precis ce spune și ce face! „Aici sunt banii dumneavoastră” a fost sloganul cu care a început devalizarea masivă a bugetului României și tot în acei ani s-au pus bazele Mafiei din transporturi.

Cu tupeu și acoperire la nivel înalt, Javra Ceacâră a pornit Organizarea și apoi Devalizarea  infrastructurilor rutiere, feroviare și navale ale României. Acțiunea continuă și azi, ca un mecanism bine uns și de precizia unui ceas elvețian.

Primele încercări timide de a încropi o autostradă care să „răspundă cerințelor” Uniunii Europene în care ÎNCĂ nu intraserăm, au fost de fapt autostrada Bechtell Transilvania, ca preț de deschidere al jocului cu intrarea noastră în NATO.

Hoție pe față, quinta spartă servită, cacealma și s-a pierdut la adversar ce avea doi Ași în mânecă.

Cabinetul Năstase a fost la masa de joc și s-a făcut că are în mână quintă royală.

Intrarea în UE ne-a aruncat de acum în sfera altor noi stăpâni de vite și am fost învățați să visăm că ajungem din urmă Germania, Franța, Spania, Italia...Hoha!

Niciodată – dar NICIODATĂ! – UE și NATO nu au dorit să aibă România o rețea de autostrăzi care să străbată țara de la Est la Vest și de la Nord la Sud peste Carpați. Așa cum am scris cu multe ocazii, interesele geopolitice și militare se opun să putem trece (noi sau aliații noștri) Carpații cu trupe și unități motorizate, cu alimente și ajutoare rapide în caz de război.

Cineva mai visează încă cu ochii deschiși că va veni ziua când sub un pretext bine construit chiar și în acest moment, Ungaria și Austria se vor pricopsi cu Transilvania!

hyuhfd

La asta se lucrează continuu, se apelează la iude românești convertite prin diferite metode să-și trădeze neamul și patria și – mai nou – se lucrează la otrăvirea creierelor tinerelor generații, care sub masca „europenizării” și a globalizării, li se atrofiază simțul patriotic și al apartenenței la un neam milenar.

România este încet și sigur cotropită și anihilată, este ținută cu vechiul Regat în înapoiere și permanent se caută învrăjbirea ardelenilor cu „miticii”.

Realitatea este că TOȚI GUVERNANȚII! au știut permanent adevărul în legătură cu subiectul autostrăzilor, îl știu și acum, dar nu au curajul să recunoască deschis că sunt șantajați puternic de Oculta Mondială să NU construiască repede și temeinic rețeaua de autostrăzi!

Chiar și rușii au acest interes să nu putem trece noi sau aliații noștri în caz de conflict trupe și tehnică rapid peste Carpați!

Principiul folosit cu acordul și sprijinul de la Bruxelles și Washington este ca HOȚII să strife cât mai tare HOȚII!

Ca în luptele de arte marțiale, se folosește energia adversarului pentru a-i imprima acestuia o preluare a energiei sale cu un procedeu menit să-l pună pe tatami . Dorința firească a populației de a avea Țara o rețea normală de autostrăzi pe toate direcțiile, este exploatată și amplificată de hienele de la Bruxelles sub oblăduirea evreului maghiar american George Soros și acum tactica este ca pe față să se susțină dorința românilor de a construi autostrăzi, dar în subteran este boicotat și sabotat subiectul! Mai mult, se politizează la maximum tema, aruncând anatema către „ciuma roșie” ce s-ar opune dezvoltării rețelei de autostrăzi.

Un lucru este clar și sigur: România nu va avea rețeaua de autostrăzi decât atunci când va putea alege în cunoștință de cauză CONDUCĂTORI PATRIOȚI, fără frică, capabili să reziste presiunilor externe de oriunde, care să hotărască singuri pentru țară prioritățile.

Se evită să se treacă direct Carpații! Chiar și acum se aruncă ideea unei autostrăzi de la Nord la Sud în Moldova, dar care nu satisface dorința acerbă a moldovenilor de a se deschide și ușura drumul spre Vest.

Maghiarii din Transilvania – în ciuda participării de formă a unor ONG-uri și corporații la manifestări - militează pentru a putea merge în interiorul Carpaților mai repede și mai confortabil, către Vest!

Puțin le pasă acelora din Tg. Mureș că moldovenii nu pot trece mai ușor și mai repede Carpații! Cu atât mai bine! Le-ar putea veni într-o zi ideea să populeze masiv Harghita și Covasna!

Doar proștii și cei care stau cu gura căscată la sursele de manipulare pot pune botul la aceste manifestări de show pe tema autostrăzilor!

Clovnul este la Cotroceni, circul este în plin spectacol!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?