FARA PENALI LA ALTII !

bdhgff

La Realitatea e al doilea ”răzbel”, după cel din Israel. Se războiește Roman Petru de la PNL cu un senator USR+ (nimeni nu îi știe numele, toți îi spun ”domnu senator de la USeRe”, deci eu nici atât nu îl știu).

Îl linșează pe Barna: toți (cu excepția senatorului USR) spun la unison (cu tot cu Marinela Mititelu) că e un ”penal” și că trebuie să plece, ”din cauză” de la #fărăpenali.

Vă amintiți cum se tăvălea Chicirău de grija lui Chirica și Alexe de la Iași? Acum e liniște la USR. E ”răi” oamenii de la DLAF, zice Barna. Or fi, dar și cei de pe vremea când urlați în piețe și cereați să merg eu și alții pe la pușcării erau la fel.

Și mai e o problemă: eu am avut un dosar și pentru divulgare de informații nedestinate publicității cu super percheziții și super filaje și interceptări/înregistrări. Niște invenții, desigur, pentru care s-a stabilit după 5 ani că fapta nu există.

Păi cum, măi, Barna, de unde ai aflat tu informații dintr-un document nedestinat publicității? Păi de ce să afli tu ce este în documentul ăla? Că în funcție de ce scrie acolo se pot dispune una sau alta dintre măsuri (interceptări, culegere de date electronice, solicitare documente, audieri martori, etc) de către DNA. De ce să afle ”împricinatul” ce se caută în dosarul lui? Să influențeze martori? Să șteargă date, să distrugă documente? Să nu vorbească pe subiect cu unul sau cu altul? De ce? Că ești tu cinstit? Păi și eu eram foarte cinstită și 5 ani am bătut drumurile justiției... fără funcții publice.

Capisci? De aia! Totuși, păreai băiat isteț în facultate...  

#fărăpenali

#numaiinfluențați

#justițieindependentă

INGRID MOCANU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?