FALSA ILUZIIE

jdhfjhgkjk

Iluziile în care credem - sau cred mulți din jurul nostru - sunt o consecință a tehnicilor de distrugere mentală premeditată, care a fost aplicată pe români mai ales după lovitura de stat din 1989. Când a fost eliminat un regim naționalist și o țară suverană, iar România a fost transformată „pas cu pas” într-o colonie săracă și distrusă a Vestului.

Sigur că iluziile în care cred românii sunt valabile și pentru multe alte popoare, pentru că distrugerea mentală premeditată se practică pe scară largă la nivel mondial. Aceste iluzii, în care suntem menținuți premeditat, blochează accesul la adevăr, blochează conștientizarea adevărului despre realitatea în care trăim, blochează evoluția și dezvoltarea poporului român, a societății romanești, a României în totalitate. In dicționarul explicativ al limbii române iluzia este definita ca o percepție falsă, denaturată, a realității, aparență înșelătoare, din cauza perceperii deformate a realității.

Iluziile ni se impun, ni se strecoară, ne sunt trimise în creier încă de mici copii. Vă sfătuiesc ca în situația în care ceea ce vă voi spune în continuare nu vă va face să realizați iluzia în care se urmărește cu abilitate să fim invăluiți, sa consultați și alte surse pentru a va edifica asupra Adevărului pe care vi-l voi prezenta!

Iată n continuare o listă cu iluzii false, în care poporul român se încăpăținează să creadă! Pentru ca nu îi pasă, pentru ca „nu are timp” să citească, dar nici dorință, pentru că nu pricepe exact ce se petrece în jur.

Mai înainte de asta vă prezint nota autorului acestui articol.

Pe un forum de discuții a existat un anumit comentariu pe marginea prezentărilor acestor iluzii, cum că ar evidenția o orientare de extremă stânga. Menționez aici că nu mă preocupă personal niciun fel de doctrine sau ideologii, fie că sunt de stânga sau de dreapta, socialism, capitalism sau altele de genul acesta.

MA INTERESEAZA DREPTATEA șI ADEVARUL. Daca observ ca SUA si UE sunt moartea pentru Romania - fiind puterile care au distrus în ultimii 33 de ani țara noastră, asta nu înseamnă că sunt comunist sau extremist de stânga, sau ceva de genul acesta, ci doar că am fost capabil sa observ aceste realități. Dacă aș fi observat că entități, țări, instituții din zone declarate ca fiind socialiste distrug țara noastră, as fi zis la fel de bine că acele puteri străine sunt „moartea” pentru Romania. Dar nu e cazul in prezent!

In prezent, cancerul României este reprezentat de „imperiul atlantist”, adică SUA, UE și stăpânii lor din umbră, dar mulți oameni mai trăiesc cu iluzia că SUA si UE sunt „de bine” și ne vor binele!!!

 ATENTIE!!! Aceste iluzii nu sunt toate: gândite, verbalizate, conștientizate de oameni - unele sunt pur si simplu trăite, simțite, aplicate, în viața de zi cu zi, de românii noștri dragi - bineînțeles că nu de toți, dar de prea mulți, de mult prea mulți!

Iluzia vieții... suntem suma gândurilor și a credințelor noastre, credințe care au fost inoculate în mintea noastră de părinți, școală, societate - de obicei fără acordul nostru - sau mai precis, fără să fim conștienți de asta.

Toate aceste credințe si condiționări formează Tiparul, acel tipar care - repetat la nesfârșit - ne va crea iluzia vieții. Spun ILUZIA, pentru că viața începe cu adevărat în momentul în care ieșim înafara Tiparului.

..............................................................................

BREAKING NEWS:bhkdhfhjh

MOSCOVA, 11 octombrie. /TASS/. „Sistemul de comunicații prin satelit Starlink care este folosit de personalul militar al Forțelor Armate ale Ucrainei (APU), a fost anihilat.” Acest lucru a fost anunțat marți de președintele mișcării „Suntem împreună cu Rusia”, Vladimir Rogov: „Sistemul de comunicații Starlink de pe teritoriul post-ucrainean controlat de regimul Zelensky, a fost dezactivat, potrivit mai multor surse. Loviturile cu rachete au dezactivat astăzi o serie de terminale de comunicații prin satelit Starlink. Situația din Statul Major al Forțelor armate ale Ucrainei sunt aproape de a pierde controlul unităților”  - a scris el pe canalul său de Telegram - conform agenției de presa TASS citata de tinmur.com

CIPRIAN TOMA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?