FALSA CONCURENTA

jfhndghghg

In lumea noastră vom vedea milioane de branduri, nume, logo-uri care toate par să concureze unul cu altul. Există nenumărate corporații care oferă diferite servicii în îmbrăcăminte, alimente, călătorii, tehnologie, agricultură, finanțe, medicină și așa mai departe.

      De exemplu, Pepsi Cola și Coca Cola sunt doi concurenți importanți în domeniul băuturilor carbogazoase, nu? GREȘIT!

Samsung și iPhone sunt doi concurenți gigantici în domeniul smartphone-urilor, nu? GREȘIT!

Avem computere Mac și PC, exemplul final al doi rivali care concurează pentru cea mai mare cotă de piață a computerelor personale, nu? GREȘIT!

Și atunci avem Facebook și Twitter, care concurează acerb pentru cea mai mare audiență din social media, nu? GREȘIT!

Niciuna dintre aceste corporații nu concurează între ele. Aceasta este doar imaginea de suprafață pentru consumatorii încrezători ca tine și cu mine, care sunt păcăliți de diferite nume de marcă. Sigur, aceste branduri au concurat cândva într-un trecut îndepărtat, dar scena a fost de mult resetată.

        Astăzi, toate acele branduri majore care par să concureze sunt, în esență, deținute de una și aceeași corporație: Vanguard. Puteți vedea acest lucru, în MONOPOLY.

preluare Internet:

GIGI PETROVAN

VEZI VIDEO URMATOR!

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?