FABRICAT LA PROști(rile) TV.

hdhfd

 Unitatea de propagandă a guWernerului săsesc.

Măi dragilor...măi iubiți creștini credincioși... vedeți la cine vă închinați și mai ales în cine credeți!

„Să faci ce zice popa”, de data asta nu e bine! Ba, chiar aș putea spune că este nociv tare! Mai ales de câmd Satana a intrat în Casa Domnului deghizat în popă!

Aseară Unitatea de Propagandă a sataniștilor care #rezistă prin cotloanele nădragilor lui Johannis, Câțu și zBarna – desigur PRO TV – a executat comanda venită pe gura lui Esca călare pe coada de mătură a franțuzului Eram (care mai este încă bărbatul ei) – și a dedicat zece minute bune din ora de manipulare apropierii paștelui Ortodox și a încercării diavolilor guvernamentali de a sta cu talpa pe gâtul românilor credincioși, deși așa s-au sufocat și au murit oameni.

Se pare că s-au cam fâsâit deja puterile celor care i-au speriat foarte puțin pe canalii săptămâna trecută și jivinele cred că dacă au tăiat iepurele pe post de miel înlocuindu-l cu o oaie, prostimea a înghițit broasca râioasă pe post de sarma.

Acu l-au retras pe arabul care l-a vândut pe El Zorab pe post de cal troian- Arafat - și a trecut la luptă însuși micuțul Câțu-cuțu, care deși e pirpiriu și distrofic, el se dă vânjos și sare de pe scaun la gâtul lui zBarna și Hunor.

Ce și-au zie ei...?! Ia să o luăm din timp noi ca țața cu fututul la vecini și să abordăm noi pe ocolite problema Paștelui! Proștii ăștia de români se cred deștepți, dar nu știu ei cu cine au de a face! Au stuchit jigodiile guvernatoare în palma sasului și au purces la a chema la ordin doi generali și cinci colonei din BOR, de la Departamentul Imagine-PR, precum și vo doi maiori care vor să înainteze de la gradul de popă la cel de Vicar sau arhimandrit...

Fabrica de produs știrile manipulatoare s-a pus puțin pe producție și iată ce a ieșit aseară!

Madamme Esca: „Anul acesta putem să mergem la biserică pentru slujba de Înviere să luăm  lumină și sfintele Paști. De comun  acord cu reprezentanții Patriarhiei, autoritățile au relaxat restricțiile însă PREOȚII AU PRIMIT UN SET DE ÎNDRUMĂRI. Slujbele se vor desfășura atât în interiorul, cât și în exteriorul lăcașurilor de cult, în funcție de numărul de participanți care vor purta mască de protecție și vor sta la distanță. Pe de altă parte procesiunile impresionante de Florii, au fost anulate.”

Hait! E dat imediat spre exemplu o boaită de popă cu grad mare din București (hai Părinte să trăiești!), care exprimă punctul de vedere al proțimii... Parșiv, nu?

M A N I P U L A R E !! t r ă d a r e !!

Popa Prostu: „în noaptea de Înviere, vom ieși...ieșim la 12 fără un sfert, ieșim din Sfântul Altar, cu Sfânta Lumină, ieșim în fața bisericii când cântăm împreună „Cristos a Înviat din morți”

Imediat, sare la cap vocea acelui tip veșnic constipat din OFF, care ne bagă o „bumboană”  cu mentă în gură: „anul acesta putem să mergem fără probleme la Înviere.  Decizia a fost luată astăzi de Premier  împreună cu reprezentanții Bisericii și cu cei din Ministerul Sănătății.” (Sic!)

Acum e momentul hotărâtor. Apare Mareșalul! Câțu, cu glas nervos, se repede să muște microfonul: „din punctul nostru de vedere  ăăăă...mențnez doar cu respectarea reguiior pe care le avem: mască, distanțare socială și dezinfectant. Le-am mulțumit sincer repezenanți-repezentanțior cutelor pentru implicarea în campania de informare până acum  ăă...ăăă c-privire la vaccinare, foarte important, am spus ăă... ca să avem parte de sărbători în viitor fără mască, fără dezinfectant, fără distanțare socială,”

 Constipatul din OFF: ... „la rândul lor oamenii trebuie să stea la doi metri distanță unii de alții la interior și la un metru și jumătate în exterior. Sub Sfântul Epitaf se va trece pe rând și vor intra fluxuri de intrare și de ieșire din biserică. Mare atenție, dacă nu veți avea o ruletă în buzunar, un centimetru de croitorie, un metru de tâmplar sau măcar o bucată de sfoară măsurată precis de acasă, nici să nu vă gândiți să mergeți la slujba de Înviere!

Sare din nou în bazinul fără apă, Popa Prostu: „am normat numărul credincioșilor, pot să ia loc pe scaune, în funcție de solicitări avem un stoc de scaune suplimentar pe care-l aducem... la noi este foarte simplu pentru că avem aceste pătrățele, vedeți, din paviment și păstrăm distanța lăsând o pătrățică liberă. În funcție de numărul credincioșilor preoții decid împreună cu autoritățile  unde să se desfășoare Sfânta Liturghie.”

Acum bagă capu la poză și Constipatul din OFF: asta va fi și cea mai mare provocare a preoților. La această parohie participau an de an  peste trei mii de credincioși.

M A N I P U L A R E !!! T R Ă D A R E !

Preotul Ioan Vădană a avut o discuție cu primarul și împreună vor forma o echipă de 30 de persoane așa cum a cerut și Cancelaria Sfântului Sinod pentru fiecare parohie.

Pr. Ioan Vădană: „Voluntarii se vor asigura că oamenii nu se vor  înghesui. „va trimite ăă... organismele de pază ale primăriei, vom pregăti și zece-cinsprezece voluntari cu ecuson, pentru a oferi oamenilor măști.” Dacă au ecuson, au și pulane?

În scenariu muncit de meseriașii PROști TV intră acum în scenă O FUFĂ REPORTER DE TEREN: Sfântul Sinod a întocmit și o serie de reguli pentru distribuirea sfintelor Paști, pâinea binecuvântată stropită cu agheazmă și vin va fi pregătită cu câteva zile înainte de sărbători de către reprezentanții bisericilor. Vor fi astfel de punguțe (arată o punguță goală de hârtie) de pachete de unică folosință, care vor fi distribuite credincioșilor doar în exteriorul lăcașurilor de cult. De pildă, în fața bisericilor vor fi amenajate locuri speciale unde voluntarii echipați cu măști și mănuși de protecție le vor înmâna credincioșilor pachetele cu sfintele Paști.

Ar trebui aduse niște tonete, ceva, un soi de cuști din aluminiu sau termopan, cu geam de protecție, nu?

Constipatul din OFF ne anunță scremut: În Brașov, autoritățile iau în calcul organizarea slujbelor în piețe și parcuri.

O frau Consilier Local din Brașov: „Cea mai importantă dintre decizii a fost aceea de a organiza slujba de Înviere în Piața Sfatului, de a monta o scenă pentru aceasta și de a crea puncte de distribuție a Paștelui și a luminii, astfel încât să nu se creeze aglomerări de credincioși.”  Precis că e de la satanele USR/PLUS, ca și actualul primar... Oricum, scena poate rămâne acolo până la viitorul „CERB DE HAUR” dacă o mai fi vreodată!...

Este introdusă iarăși FUFA REPORTERĂ: „Potrivit tradiției începute în 2009 și anul acesta Lumina Sfântă de la Ierusalim va ajunge în România și va fi oferită preoților care se vor afla la Aeroportul Otopeni sâmbătă întâi mai. Spre seară, Lumina Sfântă va ajunge și-n aproape toate  bisericile din țară... iar spre deosebire de anul trecut, acum credincioșii vor putea aștepta în fața bisericilor, păstrând însă distanța de un metru și jumătate față de persoanele din jur îndemnul preoților „veniți de luați lumină!

Ei, v-ați mai liniștit? Să aud eu pe vreo unul care mârâie că v-a făcut Arafat un Paște de coșmar și anul acesta, iar nu că Guwernerul meu a organizat impecabil un Paște al mamelor noastre, așa cum este el văzut în mintea sataniștilor de la guvernare! Să mai spuneți că nu aveți Libertate, sau că cineva v-a făcut sărbători cu restricții, după mintea lor de atei!

Nasol e însă altceva! A intrat Dracul chiar și în Casa Domnului și le-a dat popilor sutană și patrafir de pandemie!

GABRIEL MIHAILA

Video

Featured

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags