FABRICA DE BARBATI

fjsfghiu

Mă puse necuratul să-i dau replică fratelui Tavi Burcin, care se lăudă ca nu a avut decât a câstiga de pe urma pantalonilor scurți, purtați în Liceul Militar! El spuse că lua numai note de 10 de la profesoarele care-l scoteau la tablă doar pentru a-i admira ,,fuleul", io i-am răspuns că știam că are fund și pulpe superbe, de la un admirator ce-l avea la Institutul Teologic... Și fără să-mi ceară scuze pentru cele spuse la supărare, trebuie să recunosc că avea un succes nebun la fetele din Sibiu. Mereu era văzut cu exemplare superbe - și asta în condițiile în care avea bani în învoire, doar când Ofițerul de Serviciu era col. Jipa, cel care nu te lăsa să părăsești cazarma dacă nu aveai pe lângă batistă, pieptăn, oglindă, pantofi cu tocurile netocite si talpa dată cu cremă și minim 25 lei!

 Era Tavi ,,omul dracului", că nu voia să ne facă și nouă ,,lipeala" pe motiv că riscă să se compromită cu noi. Și împrenă cu Vasilică Tecsa si Mihai Popescu, ne-am pregătit răzbunarea. Păzeam intrarea la cinematograful ,,Pacea", știind că obișnuiește să ducă fetele acolo si să ocupe ultimul rând.

Cu vreo 10 minute înainte de a se permite intrarea în sala de proiecție, apăru Tavi insoțit de ,,Mis Boboc" a Scolii Tehnice Sanitare! Și am fost sadici! Am spus sărumâna domnișoarei după care sărirăm la Tavi.

,,Da bine măi omule, de ce mi-ai furat chiloții curați? Nu puteai să-i speli pe ai tăi?"

,,Bine băi Tavi, dar mie de ce-mi furași ciorapii?" zise si Vasilică Tecșa.

,,Și mie cămașa si batista!" continuă Popescu. Pe un ton împăciuitor, am intervenit din nou și i-am spus:

,,Tavi dragule, acum te iertăm. De se repetă, te schimbi în stradă!". Si nu roși Octavian ce se știa nevinovat, ci domnișoara care înțelese ce nu trebuia.

După apelul de seară, veni Tavi să se plângă că-i stricasem ploile și doar el dorise să sărute pe întuneric fata, iar ea îl respinse cu silă, și-i fu dat să audă ,,vezi-ți lungul nasului jegosule!"

Se făcu băiat de treaba Tavi și pentru a ne schimba părerea despre el, ne făcu ,,lipeala" la tanti Elvira. Elvira de la transmisiuni! Transmisiuni sexuale!

NICOLAI GANCERENCO

Tags

Featured