EXERCITIU DE PERSPICACITATE

GHDHVGF

MOTTO1: „Guvernul Ucrainei a postat pe pagina oficială de Twitter o imagine cu președintele Consiliului European, Charles Michel, dând mâna cu premierul ucrainean Denys Shmyhal, în timpul unei vizite efectuate de oficialul UE la Odesa. În mod ironic, reprezentații guvernului au ținut să facă precizarea că prim-ministrul Ucrainei este cel din partea dreaptă a fotografiei, date fiind asemănările izbitoare între cei doi lideri.” (G4 MEDIA. ro, 9 mai 2022)

MOTTO 2: „Aflat într-o vizită surpriză la Odesa, mare oraş din sudul Ucrainei, preşedintele Consiliului European Charles Michel a fost forţat să se pună la adăpost din cauza unor tiruri cu rachetă, informează un responsabil al UE, relatează AFP, potrivit Agerpres. Potrivit acestei surse, în timpul unei întâlniri între Charles Michel şi premierul ucrainean Denis Şmigal, participanţii au trebuit să întrerupă reuniunea pentru a se pune la adăpost pentru că regiunea Odesa a fost lovită din nou de rachete”. (DIGI 24, 9 mai 2022)

.....................................................................

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?